Konu: [05/05/2020 - Souza_Devils] Non RP ve Power Gaming  (Okunma sayısı 73 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.05.2020 01:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Souza Devils - @ThrottleStop

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Omar Kareem - @AT EFEND

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05/05/2020 - 00:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1)- Non RP
Roleplay kurallarına uymamak, düzgün bir şekilde mantıklı rol sergilememek.
2)- Power Gaming
Gerçek hayatta yapamayacağımız şeyleri oyunda yapmak.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs kodese girdiğinden beri sürekli şekilde marijuana kullanıyor /b'den ve ic yollarla uyarılmasına rağmen hala kullanıyordu. Ayrıca uyuşturucuyu sürekli olarak kullan yapıp spam attığını da görebilirsiniz.Yani bir uyuşturucu kullandıktan sonra hiç beklemeden sürekli bir şekilde kullanıp aşırı güçlü rol sergilediğini görebilirsiniz. Polis arkadaş da zaten bütün olaylara şahit. Ayrıca kodeste sürekli polisler dolanmasına ve uyarmasına rağmen şahsın umurunda olmadı ve kullanmaya devam etmiştir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Spoiler: GösterGizle

-

-

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın ayrıca troll yaptığı da göze alınırsa yasaklanma cezası alırsa daha adeletli olabilir.

#1 - 05.05.2020 01:13
İlk öncelikle Kodes'e girerken hiçbir şekilde üst aramam yapılmadı, daha sonrasında Kodes'e girdiğimde üzerimde 15 gram gibi ufak bir miktar uyuşturucu bulunuyordu. Gerekli emoteyi vererek köşede uyuşturucuları kullandım. Sistemsel olarak teker teker kullanılabildiği için hepsini birdenbire kullanamadım. Dolayısıyla spam oluştu.

Ayrıca seninle hiçbir rolüm bulunmuyordu ss'lerde benim karakterim dahi gözükmüyor.

* ThrottleStop gerekli malzemelerle işini halleder, rahatça özetliyor zaten emote verilmiş. Kodes'e girerken üst araması yapılmamış. 15 gram marijuana fazla bir miktar değil köşede gizlice kullanabilmem realistik bana göre.

#2 - 05.05.2020 01:34
Souza Devils'in oradaki rollerle bir bağlantısı yok, tamamen kendisi girmiş kodese, yapılan Non-RP sonucu. Kendisini bu konuda uyardım, bilmiyormuş. Haliyle de Souza'nın rollerini iptal etmek durumundayım.