| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Souza_Devils @ThrottleStop Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.05.2020 13:30 ve 14:00 arası |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: (1)Dolandırıcılık: Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın(2) 2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Souza karakteri ile zar atıyorduk mağlup oldum kendisine devam etmesini söyledim atm ye gitti sonrasında çık karşıma dövüşelim dedi buda chatlog;
[13:39:48] Souza Devils: Karşıma çık ve dövüş o zman.
[13:39:48] Jason Tommy: Devam ediyoruz.
[13:39:50] (( [83] Souza Devils: *zaman ))
[13:39:52] Souza Devils: Etmiyorum ben.
[13:39:59] Souza Devils: Para ATM'de.
[13:40:03] Jason Tommy: Kazanırsam alırım paranı haa ona göre.
[13:40:08] Souza Devils: Hadi tamam.
[13:40:12] * Souza Devils adama saldırır.ç
[13:40:14] * Jason Tommy adama vurmaya başlar.
Adamı bayıltım paramı vermesini söyledim vermedi sonrasında ayağa kalkıp kaçtı bende kovaladım /me adamı tutar. Emotesi verdim sonrasında ise sopa nerden çıktıysa bir anda vurmaya başladı.beni yere düşürdü burdada Brawl ihlali yapmış oldu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin;
Ek açıklamalar(varsa):Bu dolandırıclıkmı değilmi orası yönetime kalmış(Bence Dolandırıcılık) ama brawl ihlali yapmadı gerçeğini değiştirmez.Birde Souza karakterinin 10 levelden düşük olduğunuda hatırlatmakta fayda var gereğinin yapılmasını istiyorum. (Eğer ki Souza karakterini bayıltığınla ilgili kanıt yok diyorsanız chatlogta ve fotoğraflarda herşey belli iyi forumlar)