Öncelikle selam. Uzun bir süredir, herhalde yaklaşık 6 yıl, SAMP Roleplay platformunda rol yapıyorum. Herhalde hiç yemediğim iki şikayet OOC Hakaret ve Hile Kullanımı şikayetleridir. Şuan hile kullanımından suçlanıyorum. Aslında
@poison ile discord üzerinden de görüştük, kendisi bana hile kullandığımı söyledi videoyu bana da izletti özelden. Kullanmadığımı söyledim, ikna olmamış olsa gerek ki şikayeti açma kararı almış. Olabilir, hiçbir şekilde eleştirmeyeceğim. Fakat böyle bir şikayette ne tür bir savunma yapılır bilmiyorum. Herhalde tekrar "kullanmıyorum" demekten başka diyebileceğim birşey yok, durum şikayeti inceleyecek kişinin insiyatifine kalmış durumda.
Çatışma ile ilgili birkaç şey söyleceğim, savunma olarak belki görülür. Burada aktif bir çatışma rolü dönmüştü. Yanımdaki Lamarcus Wattkins karakteri ve ben, Yosef ve Damyan ile Downtown'da çatışıyorduk. Uzaktan birbirimize sıktıktan sonra yakına gelmeye başladılar, yanımdaki Lamarcus vuruldu ve ikiye bir kaldım. Yosef üzerime rushladı, mermisi kalmadı herhalde bir duraksadı ben de karşıdaki Damyan'a baktım ve canının yarıdan az olduğunu görünce full ona odaklanıp üzerine ateş ederek rushladım. Canı az olduğu için hızlı bir şekilde vurabildim. Daha sonra kalan bir şarjör mermim ile dibimdeki Yosef Kuzmenkov ile çatıştım ve adamın canını 10 falan götürebildim, bunu kendisi de doğrular herhalde. Bana discord üzerinde konuşurken "yüzde 89 canım kaldı" falan demişti, benim gördüğüm canı fuldü hatta şahıs god kullanıyor sandım başta ama bana kullanmadığını söyledi ben de vuramadım herhalde dedim. Eğer belirtilen gibi bir hile kullanıyor olsam dibimdeki adamı nasıl vuramayayım en az 30 mermi atarak, bunun sorgulamasını yaşıyorum kendi içimde şuan.
Canımda oynama yok durumunu anlayamadım, canım gitmiş zaten ve canım sen öldükten sonra bi %10 falan kaldı ve mermim de bitti, koşarak kaçmaya çalıştım sonra vurularak öldürüldüm zaten.
Diyebileceğim pek birşey yok, dediğim gibi daha önce hiç hile kullanımı ile suçlanmamıştım. Tüm diyeceklerim bunlar, iyi roller.
Edit: Çatışma sırasında yanımda olan Lamarcus yani
@nimphelos etiketliyeyim o da belki ekran görüntüsü almıştır o anı. Adamı nasıl vuramayışımı anlatır