Konu: 03.05.2020 Lisa Emily  (Okunma sayısı 252 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.05.2020 22:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lisa Emily

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.05.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Mixing, Ortak Nezaket, Yetersiz Rol Bilgisi.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birisi sayesinde arkadaşlar ile silah dolandırıcılığı rolü yapacaktım. Arkadaşları dolandıracaktım ama paçama yapışıp dibimden ayrılmadıkları için sinir oldum, yapmaktan vazgeçtim ve paralarını iade ederek gidecektim. Arkadaş kendi hayal dünyasında video falan paylaşıp "biZiMLe OyNaMaaa XD" kafasında olduklarını gördüm ve bir daha tiksindim. Rol bilgilerinin de sürekli yoldan geçen insanlara "metal var mı?, silah lazım" falan demesinden düşük görüyorum. Ayrıca çektikleri o "ağır video" da mix yaptıklarını gördüm. Umarım cezaları verilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yaptığı video tamamen tahrik edici bir başlığa sahip. Açıkcası acayip şekilde sinir oldum bu başlığa. Böyle bir hakkı yok. Normal youtube kanalinda bir kullanıcı olarak yapsa bir şey demeye hakkım yok ama Vice Roleplay forumunda paylaştığı bir videoda böyle bir şey yapmaya hakkı yok. Kişilerin cezasını çekmesini istiyorum.

« Son Düzenleme: 04.05.2020 23:15 Guancale »

#1 - 03.05.2020 22:47
Suçlamaları kabul etmiyorum başlıkta da bir sorun yok gayet samimi bir dille yaptığının bir hata olduğunu belli ettim ve şikayetim tamamlanınca gizlemiştim kanalımdan o sikayetinde linkini vereyim oradanda inceleme yapın lütfen... Ha birde silah rolunü en uygun haliyle yaptık telefonla aradik konum falan attı oraya gittik arkadas silahla dolandirmaya kalkinca durumun farkina vardım ve uyardım /b kullanma sebebim ise /pm ini kapatmıştı...

#2 - 03.05.2020 22:54
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=79173.0 Benim açtığım sikayettede uyarıyla kurtuldu ben ceza alırsam onunda alması için elimden geleni yaparım Vice roleplay forumu son derece adaletli bir ortam diye düsünüyorum bu konuda sorun çıkmayacagı kanatindeyim, sabırlı bir şekilde yetkili kararını bekliyorum.

#3 - 03.05.2020 23:02
Suçlamaları kabul edip etmemen önemli değil zaten. Ayrıca samimi bir değil tahrik edici bir dil kullanıyorsun. Şimdi youtube videosu atıp başlıkta sana sövsem ne yapacaksın? Samimiyet dolu mu diyeceksin? B kullanma sebebinle ilgili bir şey demedim, f kanalından tara, kaçarsa vur gibi söylemlere mix yaptığın gözüküyor.

Reste rest diyorsan istediğin kadar uğraş bana ceza verdirmekle :D Adminin bildiği yanlış bilgiden dolayı bu rol oldu ve bu konuyu balvenie ile konuştum. Ceza alacaksam veya yasaklanacaksam bu sebepten dolayı sorun değil yasaklanabilirim. Elimde ss var Heavenly isimli adminin yasak değil dediğini gösteren. Bir tür yanlış anlaşılma olduğu için de ceza almadım sanırım. Ama sorun değil, istediğin kadar uğraş :D
« Son Düzenleme: 03.05.2020 23:08 Guancale »

#4 - 03.05.2020 23:49
Bu konu hakkinda tek sözüm loglara bakilsin biz oraya gelmeden her ihtimale karsı silahlanma  rolu yaptık ve senin böyle bir tepki vermeni bekemiyorduk bir anda  harekete geçince direkt olarak çatışma ortamı yaratmak bize gore değil, mix yapmıs demissin videoda belli oldugu gibi sende mix yapmışsın arakadaşın hic ortada yokken biz gelir gelmez vahiy mi indi ona kosarak Masonu lafa tutmaya geldi? Ve ben sikayet acmayacaktım videonun devamida var sen gittin biz arabalara binip peşinden geliyorken oyundan çıkış yaptın girdiğinde arabanın yanında değil miydik inkar ette o videoyuda atayım rezilligini herkes gorsün bunları katmadım bile ben.

#5 - 03.05.2020 23:52
Ve topu admine atmak yerine kac sevye olmussun forumdan hic mi bakmadın bu kuarallara silahla dolandırma rollerinin yasak olduğuna? Simdi bu sekilde olaydan sıyrilmaya çalisma ve o benim /f ten yazmam gerceklesmedigi sürece MİX diyemezsin bilmeni isterim sıkma rolü oldu mu olmadı okadar oynamıssın ama bos oynamıssın be kral rol bilgin yok.

#6 - 03.05.2020 23:56
Ve bos bos sözler kullanmıssın ben sana sovsem yt atsam falan ben sana sövmedim birsey etmedim konuyu kendi lehine sekillendirmeye çalısma hersey ortada admin karar verir gerkirse yine sikayet açarım senin gibiler yüzünden insanlar roleplaylardan soğuyor.

#7 - 04.05.2020 00:01
Benim rol bilgimi sen mi ölçüyorsun? Bana rol bilmiyorsun demeye hakkın yok. Trollün tekisin. Seninle uğraşmam zaten ayrı bir zaman kaybı :D Ayrıca gelen Vladimir arkadaşım değil. OOC olarak beni tanıyormuş pm attı sadece. Kişiyle IC olarak hiç bir geçmişim yok bakılabilir loglardan zaten. Topu admine falan attığım yok eğer isterlerse ss atarım. Admin beni yanlış yönlendirdi ve olay bu. Kurallara bakıp emin olmadığımız için adminlere sorduk zaten. Benim gibilerden dolayı roleplaydan soğudunu söylemişsinde, sen roleplay yapıyor musun? :D

#8 - 04.05.2020 00:03

Bahsettiğim ss bu. Sonuçta yirmi bin dolar kadar bir parayı aldığımız için rollerden emin olmak istiyoruz ve admine sorgulatıyoruz. Balvenie farklı bir cevap verince arada kaldım.

Yaptığımız aslında kural ihlali değil, karışıklık. İki taraf da farklı bir şey söylüyor yani. Şikayeti sonuçlayan Heavenly olsa sonucu başka, balvenie çözünce başka oldu. Herhangi bir kural ihlali yok yani ortada.

#9 - 04.05.2020 00:10
Ayrıca konu benim şikayetim değil, senin şikayetin. Mix yapmadığını savunman gerekiyor üstad roleplayer.