Konu: [03.05.2020] Eniko Fobel- Rol esnasında /q,Trolling,OOC hakaret  (Okunma sayısı 96 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.05.2020 20:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eniko Fobel @ardakk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Damon Tyler @santet  , Karen Diaz @WALLORAN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.05.2020 19:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Eniko Fobel adlı kişi,aracına çarptığım gerekçesi ile rol gerçekleştirdi,benim durmama gerekçem ile,durumu agresifleştirip ss'lerde görüldüğü üzere /pm kanalından gereksiz konuşmalar sergilemiştir,ve bunu yaklaşık bir süre devam ettirmiştir,olayların devamında sürekli role play gereğince polislerin dahil olması nedeni ile,rolüme devam ederken kişi balıkçı iskelesinde yine agresif roller sergilemiş,Car Jack gibi ihlaller yapmıştır,ıc olarak küfür ve saldırı sonucu polis aracına alınmasından sonra,kişi role uymayarak /q atmıştır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): - Ek açıklamam bulunmuyor.

#1 - 03.05.2020 21:36
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 04.05.2020 04:02
Şahitliğimi onaylıyorum, her türlü sorun çıkartan şahıs role uymamak için elinden geleni yaptı, kelepçeliyken car jack bile atmaya çalıştı hiç bir şekilde kurallara uyum sağlamadı.

#3 - 04.05.2020 13:09
SS lerde görünmüyorum ancak polislerin olduğu rolde ben de vardım. Kişinin bu sunucuda trol amaçlı oynadığı çok aşikar.

#4 - 04.05.2020 19:41
Yasaklı.