Konu: [31.03.2020 - Ignatt_Ignattieff] Car-Jack , Araçla ezme , OOC Küfür  (Okunma sayısı 221 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.03.2020 21:30
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ignatt_Ignattieff  @bigsexy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: - 31.03.2020  19.50-20.20  arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
 Car-Jack , Araçla ezme , OOC Küfür.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Ufak drift atarak köşeyi döndüm ve kişi yolun ortasındaydı, frene bastım durmadan önce çarptım çarptıktan sonra durdum ortalama 30 km/h ile yan olarak ve bir bug oldu kişi arabaya sıkıştı sıkışınca da canı düşüp yaralıya düştü ardından kişi /b den direkt küfür etti ben ne olduğunu anlayamadan yanlışlıkla ilk olarak /f den yazdım ama sonra  hiç uğraşmak istemedim devam ettim sürmeye ama karakterin arabaya yapıştığını farkettim ve /b den bu durumu bildirmeye çalıştığımda kişi halen anlamazlığını ve agresif tavrını devam ettirip yediğin küfüre değdimi sinirlendirdin akşam akşam gibi kelimeler söyledi halen bunun benim bir hatam olmadığını anlatmaya çalıştım fakat anlamadı hadi oyununa bak gibi tilt kelimeler söyledi ben de saniyesini bitirsin bugdan çıksın diye uğraşmaya devam ettim. Saniyesi bitip bugdan çıkınca car-jack atıp beni kendi aracımla ezdi ve /b den uygulamalı gösterdim gibi saçma bir şey söyledi ve gitti.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Gereğinin yapılması gerek

#1 - 31.03.2020 22:01
beni ezmende sorun yok, sen beni ezdikten sonra üzerimde beklettin aracı, bug oldu diye yalan söyleme her şeyi gördüm. sonrada sana uygulamalı gösterdim, seni ezdim sonra geri çekildim. aslında sana o an ne yapacağını öğrettim. teşekkür etmen gereken yerde şikayet açıyorsun.. o an küfür etsemde sonunda yapıcı konuşuyorum. olur böyle şeyler diyorum. oyununa bak diyorum. o şikayeti ben açsaydım sen de ceza yiyecektin ama açmayacağım ve savunma olarak o ss leri atmayacağım.

neyse iyi akşamlar başım ağrıyor hastayım, daha fazla yazamam

#2 - 31.03.2020 22:36
canım kardeşim ssleri de mi görmüyorsun. Gerçekten anlamıyorum bazen. Arabayla birleşip geliyorsun diyorum hala sinir ediyorsun. İlla küfür mü edelim. Şikayet açsaydında ceza meza almazdım bu arada hem suçlu hem güçlü

#3 - 01.04.2020 23:06
Kişi ceza aldı.
@AhmetCuma00 ortak nezaketten forum içerisinde uyarı aldınız.