Birincisi ben telefon ile 911 hattını aramadım şahit olarak RASMUS_HJELMSTAD @idcwur @LidaCandy @Mnemosyne şahittir. kişi bana silah çektikten sonra ben koşarak caddeye çıktım ve yolda polis görüp hey diye bağırdım. Daha sonra polis gördü ve silahlı birinin olduğunu söyleyip yardım etmesini istedim. Ben yoldan gördüğüm bir polise seslenip silah çekildiğini bildirdim. Birlik konusuna gelince ben bazı zamanlar oyunu açık bırakıp ekranı terkediyorum o sırada birisi basmış olabilir bilmiyorum ama birliğe ben kasıtlı olarak girmedim evet bir bilgim yoktu arkadaş söyledikten sonra zaten hemen birlikten ayrıldım.
Son olarak size bu kuralı hatırlatmak istiyorum.
1) İLLEGAL BİRLİK KURALLARI
1.1) GENEL KURALLAR
10- Köstebek rollerı serbesttir fakat illegal karakterlerin birbirine yaptıkları fiili rol esnasında (takip, kovalamaca, adam kaçırma vb.), polis departmanına hiç bir karakter sığınamaz, böyle bir rol izleyemez. Ancak bir sivilin ihbarı üzerine ya da tesadüfi bir şekilde gerçekleşen PD ekiplerinin role katılımıyla PD bu rollere müdahale edebilir.
Yine okuduğunu anlamamakta olan bir insanla karşı karşıyayız. Dostum, orada tesadüfi bir şekilde gerçekleşen diye bir şey geçiyor. Size illegalsiniz gidin polise "Hey,hey silahları var" diye bağırın denmiyor. Hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz, gidip bir polise silahlı biri var diye bağırırsanız, PD ekipleri tabikide role dahil olur. Sonuçta sizin illegal olup, olmadığınızı bilmiyorlar. İşin teknik tarafı böyle, kuralları bilseniz böyle bir şey yapmazsınız zaten. Bir de üstüne "Kameramda görüntüleri de var" demişsiniz. İnsanları illegal olup bu kadar yakalatma gönüllüsü bir insan daha önce hayatımda görmedim. Böyle bir rol yapacaksanız legal karakterler açabilirsiniz, başka alternatiflere yönelin. Bu alternatife yöneldikten sonra legal karakterinizle, illegal karakteri fotoğraflamak için dibine gitmeye pekte çalışmamanızı öneririm. Karşınızda pompalıyla dikilmiş biri var, siz hala kamerayla adamı koşturuyorsunuz. Var mı böyle bir mantık ya?
Buna ek olarak karakterinizin uyruğunun İtalyan olup, İtalyan mafyası tarafından davet alıp-katılıp bilmemeniz ayrı bir ironi olmuş.
Savunmalar, şikayetler vesaire yapıldı. Karara bağlanabilir.