Konu: [01/05/2020 - Toplu Şikayet] MIXING  (Okunma sayısı 398 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 01.05.2020 19:07
01:30 dikkatli bakacak olursanız tam karşınızdan biz geliyoruz ve arkanıza takılıyoruz zaten orasıda bizim zencilerin mahallesi, mahalleden çıkarken sizi gördük mixing'e dair bir şey yok arkadaşlar, iyi forumlar.

#11 - 01.05.2020 20:24
Öncelikle selamlar, videoyu dikkatli izlerseniz arkadaşımızı sandking 2 kere görüyor ve ondan sonra gözükmüyor çünki bize haber verdi bunun yanı sıra mavi sultan sürekli aynı bölgelerde geziyor ve bizde görerek polis ile bizimkini peşinize takılıyoruz. Car ramming ve NON RP demiş bir arkadaşımızda. Arkadaşım altındaki araba ve tamponunda 2 adet sultan var ani fren koyup durursan sana çarpmamız normal biraz mantıklı düşünmeni öneririm, önünü kesmemizde non rp falan değil adam önüne geçip duruyor iyi sürüyorsan solla geç.
Sullivandan bahsetmiyorum videoyu dikkatli izlersen anlarsın

#12 - 01.05.2020 21:13
Herkese öncelikle merhabalar. @kaanaty06 adlı arkadaşımın savunmasını destekliyorum.Ek olarak ikinci bir takipte mevcut olmalı çünkü biz bu olay bittikten sonra barımızın önüne geçiyoruz ve kapıya çıktığımızda gene bir ekip arabası vardı bende onu merak ediyordum bizi nasıl buldunuz tekrardan bunu cidden merak ettiğim için soruyorum hepinize iyi roller dilerim. :)

#13 - 02.05.2020 01:04
Herkese öncelikle merhabalar. @kaanaty06 adlı arkadaşımın savunmasını destekliyorum.Ek olarak ikinci bir takipte mevcut olmalı çünkü biz bu olay bittikten sonra barımızın önüne geçiyoruz ve kapıya çıktığımızda gene bir ekip arabası vardı bende onu merak ediyordum bizi nasıl buldunuz tekrardan bunu cidden merak ettiğim için soruyorum hepinize iyi roller dilerim. :)
Normal bir şekilde Temple caddesinde devriyemize devam ederken araçlarınızı gördük tekrardan durduk.

#14 - 02.05.2020 06:10
İnceleyeceğim, kilit.

#15 - 02.05.2020 15:39
Diğerlerinin de dediği gibi videonun başlangıcında Sandking'in içerisinde Sullivan Santoro isimli kişiyi görüyorum. Sürekli olarak takip etmiş. Haber vermiş olabilir, bunun ek olarak kanıtını tutmamasında bir sorun yok. Mixing olarak nitelendirebileceğimiz bir durum yok. Sebebi de kısaca Sullivan'ın takip başlangıcından beri takipte olması, haber verebilme ihtimali olması.

Jordon Mendez ve Boff Lee Non RP Driving kuralı kapsamında işlem görecek.

« Son Düzenleme: 02.05.2020 15:42 Heavenly »