Konu: [01/05/2020 - Toplu Şikayet] MIXING  (Okunma sayısı 413 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.05.2020 07:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Saint Savage, Jordon Mendez, Sullivan Santoro, Boff Lee, Shawn Santoro. @emirtokgozxx @ExpeRNatioN @Sidelya @starlegend @kaanaty06

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jack Turner @CrexxC - Ronald Connacher @excrouiser

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01/05/2020 - 06:00 civarı, videoda gözükür.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MIXING.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoyu izlerseniz anlarsınız zaten. Video başlığı gibi bir olay.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 01.05.2020 07:35
Şahitliğimi onaylıyorum, kişiler bir anda belirdi mixing döndüğü aşikar.

#2 - 01.05.2020 08:04
Savunmalar bekleniyor. @emirtokgozxx, @ExpeRNatioN, @Sidelya, @starlegend, @kaanaty06.

#3 - 01.05.2020 08:38
Öncelikle Günaydın olayı baştan anlatmak isterim Yarış sistemi son güncelleme ile bugün geldi ve yarış için arkadaşlar için buluştuk daha sonrasında arkadaş polisten kaçmaya başlamış arkadaki sandkingde olan arkadaşımız bizi arayıp mavi sultanı polisin kovaladığını konumunu bildirdi iyi bakar iseniz sandking olayın başında var daha sonra barımızın orada arkadaşları beklerken şahıslar önümden geçti peşlerine takıldım Gleen Park karşısı bar bakıla bilir loglar aynı şekilde kural ihlali olduğunu düşünmüyorum İyi günler.

#4 - 01.05.2020 08:52
Öncelikle merhaba ilk öncelikle arkadaşlarım ile yarış yapıyorduk yarış bittikten sonra mahallemizdeki Bar'ımıza gitmeye karar verdik fakat Mavi Sultan'ın peşine PD takılmış ve bunu bana Sandking'li arkadaş yani Sullivan_Santoro telefon ile arayıp söyledi bende onları Mahallemizden geçerken gördüm ve peşlerine takıldım Mavi Sultan'a yardımcı olmaya çalıştım iyi forumlar.

#5 - 01.05.2020 12:42
Şahitliğimi onaylıyorum, tek bir telefonla bu kadar hızlı organize olmanız manidar ki ortada böyle bir konuşmanın olduğunu sanmıyorum. Böyle bir IC konuşma mevcutsa da görmek istiyorum açıkçası.

#6 - 01.05.2020 13:04
Sandking içerisinde bulunan karakteri canlandıran benim. Bu durum mixing olmaması göz önünde bulundurulabilir.. Çünkü biz arkadaşımız ile yarıştan çıkıp Temple'da ki işletmemize giderken polisler sebepsiz şekilde kovalamaca durumuna girdi bizde kovalamacaya uyum sağladık mixing gibi bir durum söz konusu değil karakterim ilk kovalamaca anından itibaren polisler ile beraber ilerlemekte.

#7 - 01.05.2020 16:43
Arkadaşlar Mixing döndüğü aşikar. Arkadaşınızı kurtarmak için polis aracına böyle çarpıp, önüne kıramazsınız bu NON RP ihlaline girer. Bilerek yapıyorsanız da bu da Car Ramming ihlaline girer. İyi forumlar dilerim. Ek olarak şikayet sonuçlanırken yetkili kişi bu ihlalleri de göz önünde bulundurursa sevinirim.
« Son Düzenleme: 01.05.2020 16:46 CrexxC »

#8 - 01.05.2020 16:54
Arkadaşlar telefondan aradı deyip geçemezsiniz. Telefonla aradıysa o arkadaş kanıt sunması gerekiyor.

#9 - 01.05.2020 19:04
Öncelikle selamlar, videoyu dikkatli izlerseniz arkadaşımızı sandking 2 kere görüyor ve ondan sonra gözükmüyor çünki bize haber verdi bunun yanı sıra mavi sultan sürekli aynı bölgelerde geziyor ve bizde görerek polis ile bizimkini peşinize takılıyoruz. Car ramming ve NON RP demiş bir arkadaşımızda. Arkadaşım altındaki araba ve tamponunda 2 adet sultan var ani fren koyup durursan sana çarpmamız normal biraz mantıklı düşünmeni öneririm, önünü kesmemizde non rp falan değil adam önüne geçip duruyor iyi sürüyorsan solla geç.