Konu: 30.04.2020 - Kevin_McKenzie, Giorgi_Sulamonvski  (Okunma sayısı 427 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.04.2020 23:08
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kevin McKenzie @warg7 , Giorgi Sulamonvski @RotasızKaptan
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Enric Russo, Alonso Cortes, Joseph Whitesun, Frank Switch
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.04.2020 - 21:54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DM, Retarded RP
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Arkadaşlarla her hangi bir rol geçmişimiz bulunmuyor, zaten Kevin adlı arkadaş Sunshine Autos'da görevli. Uzi marka silah ile mekanımızı bastı, Giorgi ise Shotgun marka silah ile mekanımızı bastı. Şahıslarla hiç bir şekilde IC olarak kavgamız bulunmuyor, canlarına göre geldiler sıktılar.

ÇATIŞMA
Çatışmalarda ateşli silah kullanmak serbesttir.
Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ederim, bu tarz oyuncular Vice Roleplay camiasının adını kötüye çıkarıyor.

« Son Düzenleme: 01.05.2020 01:56 aliexnn »

#1 - 30.04.2020 23:23
YouTube Videosu :
14:46'da ateş açılıyor.
Spoiler: GösterGizle
&feature=youtu.be

#2 - 30.04.2020 23:30
Şahitliğimi onaylıyorum, orada bende vardım hepsini bende gördüm, gereğinin yapılmasını arz ederim.  :o :)

#3 - 30.04.2020 23:35
Şahitliğimi Destekliyor.Gereğinin yapılmasını arz ediyorum..!   :)
« Son Düzenleme: 30.04.2020 23:37 AtaahnZTRK »

#4 - 30.04.2020 23:37
VİCE ROLEPLAY OYUNCUSU OLARAK ŞAHİTLİĞİMİ AN VE AN ONAYLIYORUM hiçbir şekilde Kevin McKenzie ve Giorgi Sulamonvski ile IC tanışmışlığımız yok ne biz onları ne onlar bizi tanımamakta hadi orayı'da geçtim Legal bir adamın belinde silahı olmasına mı yanayım silahı ateşlemesine mi yanayım yoksa İllegal bir MAFYA'nın içeride mafya lideri olduğu halde mekanına gidip 6 7 kişi olan bir yere 3  kişi gelip silah ile sıkmasına mı yanayım, bu yaptıklarının gerçek hayat ile kesinlikle ilgisi var normal yaşantımızda'da Galeride asgari ücret ile çalışan bir adam SHOTGUN alabiliyor hatta ve hatta Sedat Peker gibi bir mafya'nın (SedatPekerÖrnektir) mekanını basıyor çünkü. Söylenecek en ufak kelime yok!
« Son Düzenleme: 01.05.2020 05:18 SBAydemir »

#5 - 01.05.2020 00:36
Dostlar üzgünüm, rol yapısına uyduk orada. Keyfe keder sıkmadım, rol gereği silahlar ateşlendi, mekanı dağıt emri geldi. Tabi siz oranın SS'lerini almamışsınız bende de yok. Asgari ücretle çalışan biri değilim galerinin güvenlik şefiyim ve silah taşımayı kendime hak görüyorum. Karakterim de sunucu da 4-5 aydır mevcut, her türlü şey bulunabilir :). Sadece 2 kişi rol üstlendik. Size 2 kişiden başka kimse sıkmadı. İyi akşamlar, roller de görüşmek üzere.

#6 - 01.05.2020 00:40
Dostlar üzgünüm, rol yapısına uyduk orada. Keyfe keder sıkmadım, rol gereği silahlar ateşlendi, mekanı dağıt emri geldi. Tabi siz oranın SS'lerini almamışsınız bende de yok. Asgari ücretle çalışan biri değilim galerinin güvenlik şefiyim ve silah taşımayı kendime hak görüyorum. Karakterim de sunucu da 4-5 aydır mevcut, her türlü şey bulunabilir :). Sadece 2 kişi rol üstlendik. Size 2 kişiden başka kimse sıkmadı. İyi akşamlar, roller de görüşmek üzere.

Hiç bir şekilde ne dükkanını soyduk, ne de patronunu tehtid ettik. Hiç bir şekilde bizim mekanımızda ateş edemezsin, legal faction sahibi patronunda sana bu emiri veremez. Galeride güvenlik şefiysen orada ateşle silahını, bu sana ateş etme hakkı vermiyor.

Ayrıca Sunshine Autos birliğine üye değilsin, kendi il-legal bir birliğin var. Tekrardan legal rollere dönmek istiyorsan NC atmalısın.
« Son Düzenleme: 01.05.2020 00:42 aliexnn »

#7 - 01.05.2020 00:53

Hiç bir şekilde ne dükkanını soyduk, ne de patronunu tehtid ettik. Hiç bir şekilde bizim mekanımızda ateş edemezsin, legal faction sahibi patronunda sana bu emiri veremez. Galeride güvenlik şefiysen orada ateşle silahını, bu sana ateş etme hakkı vermiyor.

Ayrıca Sunshine Autos birliğine üye değilsin, kendi il-legal bir birliğin var. Tekrardan legal rollere dönmek istiyorsan NC atmalısın.
Tabi dostum, tavsiyelerini dikkate alacağım. Teşekkür ederim. Savunacağım başka bir şey yok, gerekli açıklamayı yaptım. Bir hatamız, kural ihlalim varsa cezasını alırım; lütfen daha fazla uzatmayalım. İyi sahurlar hepinize.

#8 - 01.05.2020 00:54
Öncelikle hepinize iyi geceler dilerim. Savunmama başlamadan önce, youtube platformuna yüklemiş olduğunuz videonun başlığının cidden kırıcı olduğunu ve sunucuyu kötü gösterdiğini belirtmem gerekiyor. Bir anlık rol siniri ile yapmış olduğunuzu tahmin ediyor, en kısa sürede değiştirmenizi temenni ediyorum.

Rol durumuna gelecek olursak, başlangıcından bitimine kadar tamamen IC yürütülen bir olaydan ibaret. Jim karakteri gelip, sizin oluşumunuza veya topluluğunuza veya beraber rol yaptığınız bir kişiye müdahale etmemizi bununla birlikte mekanınızı dağıtmamızı istiyor. Buraya kadar her şey normal değil mi? Yani birisi gelip; belki düşmanınız belki eskiden dost olduğunuz veya sonradan fikir ayrılığına düştüğünüz birisi sizi ortadan kaldırmak isteyemez mi? Hâl böyle olunca, biz de IC'den bize verilen görevi gerçekleştirmek için mekanınıza geldik. Bu tarz görevleri yapmak, birini ortadan kaldırmak veya ona hasar vermek için IC'de onu tanımamız gerekmediğini de belirtmemde fayda var.

Eğer bunların IC'de gerçekleşmediğine dair bir şüphen var ise, buraya bırakıyorum. (https://media.discordapp.net/attachments/692122816996442275/705526830488092672/sa-mp-078.png)

Geldiğimizde, gördüğümüz manzara maalesef pek iç açıcı değildi. Biz de silah olmasına ve size ateş etmemize rağmen, üstümüze koştunuz. Buna adrenalin etkisi desek bile, sonrasında yumruk atıp; aim bozdunuz. Yere sistemsel olarak düşürmeye çalıştınız. Bu sizce ne kadar mantıklı? Hadi bunu yaptınız, kabul. SA-MP oynuyoruz; herkes ölmek istemez, en iyisi olmak ister. Bunu kabul ederim fakat /b'den yapmış olduğunuz şeyler de pek iç acıcı değil beyler. Aktif rol ortamını /b ile bölmekte bir ceza gerektir. -ki bunu oyun kuralları bölümünde de okuyabilirsin-

Zaten Craft adlı yöneticinin de size ceza uygulamasının da tam olarak nedeni budur. Başka eklemek istediğim bir şey yok. Her şey tam olarak açık. Kaçırdığım veya eksik anlattığım bir şey varsa, affola. Söyleyin, ekleme yaparım.

İyi eğlenceler baylar. 3 piksellik oyun için kalp kırmaya, kötü sözler söylemeye gerek yok.
« Son Düzenleme: 01.05.2020 01:11 warg7 »

#9 - 01.05.2020 01:10
Şahitliği onaylıyorum olay yerinde ben de vardım. Emotesiz saldırıya uğradım.