Konu: [30.04.2020] Leonardo Hill  (Okunma sayısı 259 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.04.2020 14:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leonardo Hill  @NevzatS

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.04.2020 03.14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM , İl-legal rol ihlali , AFK durumda silah ateşleme,düşürme.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün gece yeni açacak olduğum Club'ın önünde interior işleri ile uğraşıyordum ve Alt Tab'da bulunduğum sırada yetkili ile iletişime tam geçmek için oyuna girdiğimde sebepsiz şekilde ateş aldığımı gördüm.. Artı olarak bu ateş veren arkadaşımız birliği bulunmadığı halde bir oluşumun başı veya üyesine ateş ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 30.04.2020 19:23 Sidelya »

#1 - 30.04.2020 18:47
@NevzatS savunma bekleniyor.

#2 - 30.04.2020 19:52
Selamlar, öncelikle olay sosyalde yorum yapmamla başladı, şahıs sokakta yakalayacağım vuracağım gibi tehditler savurdu, temple'a falan çağırmıştı bir kaç gün önce

Sonrasında gönderiyi kaldırdı, olayı umursamadım, sonrasında ise akşamına aticca bara gittim, barın dışında takılırken bunlar arkadaşlarınla geldiler, 4 5 kişiydiler

bu bana sosyalde laf atan adam değilmi diyerek 4 5 kişi üstüme geldi, sonra arkadaşım Josep içeriden benim arkadaşlarımı çağırdı sayı olarak üstündük, Arkadaşlarım geldi bunlar gitmeye başladı, giderken çakma gucci gibi laflar söylediler, sonrasında ise bir arkadaşı sayı üstünlüğü olmasına rağmen belinde Shotgun olduğunu belirtmeden silah çekip direkt bize ateşledi ben kaçtım,

Bende sıkan arkadaşını ve seni aramaya başladım, İl legal birlik kuralına geliceksek, Senin dediğin birlik savaşları, Ortada bir birlik savaşı yok, tamamen ikimizin arasında ıc bir durumdu arkadaşların silah çekip ateşleyince onlarda dahil oldu, İl legal rol yapmak için bir birliğe ihtiyaç yok.

Afk konusuna geliceksek; ben sana sıktım düştün ve afk attın, sampda afk atınca direk afk olunmuyor üzerinden 4 - 5 saniye geçince üstünde afk olduğun işareti çıkıyor.

#3 - 30.04.2020 19:52
Bu arada, afk atınca god mod'a giriyor.

#4 - 30.04.2020 21:46
Ben loglardan kontrol edilebilir 03.04'den itibaren full alt taba giriyordum çok nadir arada oyun içi girip crash yememek için geri alt tab'a düşürüyordum interior sorunlarım vardı onlar ile ilgileniyordum.. Kurallarda yazıyor il-legal birliğe sahip olmayan oyuncular il-legal rolleri kendi aralarında yapabilir diye.. Üzerine birde o barın içerisinde arkadaşın yoktu çünkü sen ve kız arkadaşın vardı sonradan diğer arkadaş dahil oldu silah vb. Gösterdi saçma şekilde kin güdüp gelip sıkmışsın bilmiyorum karar yetkililerin iyi forumlar.

#5 - 30.04.2020 22:02
Ben loglardan kontrol edilebilir 03.04'den itibaren full alt taba giriyordum çok nadir arada oyun içi girip crash yememek için geri alt tab'a düşürüyordum interior sorunlarım vardı onlar ile ilgileniyordum.. Kurallarda yazıyor il-legal birliğe sahip olmayan oyuncular il-legal rolleri kendi aralarında yapabilir diye.. Üzerine birde o barın içerisinde arkadaşın yoktu çünkü sen ve kız arkadaşın vardı sonradan diğer arkadaş dahil oldu silah vb. Gösterdi saçma şekilde kin güdüp gelip sıkmışsın bilmiyorum karar yetkililerin iyi forumlar.
Silahmı gösterdiler? İlk sıkan senin arkadaşlarındı sslerde mevcut,

#6 - 01.05.2020 05:03

#7 - 02.05.2020 20:01
Ekran görüntülerini dikkate alınca burada bir DM göremiyorum, aranızda yaşanan şeylerden dolayı olmuş ayrıca.
AFK konusuna gelirsek, kişi o anda AFK olmadığını görmüş. AFK olunca hasar işlemez, oyuna döndüğün anda işler. AFK birine rol yapılması doğru değil ancak kişi bunu görmediğini söylüyor. Kısacası bir sorun yok, karşılıklı atışmalar sonucu iş buraya kadar gelmiş.