Konu: [30.04.2020] İllegal Kural İhlali  (Okunma sayısı 105 defa)

#0 - 30.04.2020 06:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gennadi_Dyuzhenkov @Cristian

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Keefe_Clifford @Nraxy  Takashi_Mitsunobu @Lycra

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.04.2020 05.20-06.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
İllegal karakterin polise sığınması

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
İlk ss de görüldüğü gibi şahısın aracını çalacaktık şahıs direk gelerek bizi indirdi ve aracına giderek silahını aldı ve direk ateş açtı, biz oradan kaçtık. Aracına benzin doldurduğumuz için tekrar vakit geçirip araca geldik ve araç kilitliydi maymuncuk ile aracın kilidini kırdık şahıs polisi arayarak bizi ihbar etmiş, polis gelerek bizi uzun bir süre kovaladılar ve pm den sorarak ihbar ettiğini öğrendim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
-

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 30.04.2020 07:40
Olay yerindeydim. Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 30.04.2020 16:31
Selam mobildeyim bu mesajımı ne yazık ki kısa kesmek zorunda olacağım zaten söyleyeceğim pek de çok şey yok. Benim karakterimin arabası çalındığında normal bir insan/default player olarak polisi aradı, bununda sebebi Gennadi karakterinin sizin; Takashi,Alain ve Keefe karakterleriyle IG bir geçmişi olmaması. Herhangi bir IG geçmişim yok ve bu bir birlik meselesi de değil. Arabam çalındı ''sistemsel'' olarak bir illegal birlikteyim diye kendim polisçilik oynayamam ki ihbar sırasında Leonardo Brooks'a PM atarak bunu bildirdim kendisi de ban olumsuz bir dönüş yapmadı bu yüzden geri çekilmedim. Mobil olduğum için kısa kesmek zorunda kaldım herkese iyi forumlar.

#3 - 30.04.2020 18:30
Görünüşe göre ateş de etmişsiniz. Üstüne ihbar vermeniz illegal kural ihlali olmuş @Cristian.

Normal şartlarda da, ne olursa olsun illegal biri, bir diğer illegal kişiyi yaptığı eylemden dolayı polise şikayet/ihbar edemez.