Konu: Mixing 1den fazla kişi  (Okunma sayısı 152 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.04.2020 23:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hazard Livingston-Renzo Ausiliatrice-Felicia Parrish @ @Stance   
    @metefetamin         @Koala

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2020 22:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-)Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC olarak bir savaş içerisinde olduğumuz gerçeği var 3 gün önce bir çatışmaya girdik kişiler 10 gün kural ihlalimizi bozdu üstüne DM attılar ssini alamadım o günden beri devam ediyorlar bugünde biz karşılık verdik Feliciha'yı yakaladık vurduk B den böldü sslerde gözüktüğü üzere diğer 2 arkadaş tanrı yardımı ile yanımıza gledi nerden biliyorlarsa artık orada olduğumuzu Mixing'den ve /b bölmekten şikayet oluşturmaya karar verdim. DM diyen arkadaş dün bizim mekanımızı bastı kalabalığın içinde adı gözüküyor:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -Gerekenin yapılmasını arz ediyorum.

#1 - 30.04.2020 00:11
Biz aynı birlikten olduğumuzdan dolayı; ekipçe telsiz kullanabiliyoruz ki bunun mixe girmediğini varsayıyorum
+ olarak benim size karşı şikayet açmam gereken yerde siz bana şikayet açmışsınız. Bu şikayeti açan kişiler araba ile direk üzerime gelip "İdlewood" çevresinde bana. hiçbir emote vesaire vermeden ateş açtılar. Ben o arbadede telsizden bağırıyordum arkadaşlarıma, aracımda ise GPS bulunuyor. Oradan da beni bulabildiler ve biz bu sizin yaptığınız ihlale rağmen rolümüze devam ettik ve şu anda ediyoruz da.
"Üstüne DM attılar ssini alamadım o günden beri devam ediyorlar" demişsin ama bunu yapan sensin, sizdiniz. Daha bu şikayeti açma sebebin ise DM yaparak bana saldırman zaten, kendini kandırma be rica ediyorum.

Edit: Bu arada gerçekten yeni fark ettim, son resimde

- Alıp gel vur kanka şunu
+Tamamdır
+ Grove'u alıyorum
-  kendin gel istiyorsan adam tek

ithamlarınız her şeyi açıklıyor, üzgünüm. Kendi şikayetin ile kendini vurmuşsun.
« Son Düzenleme: 30.04.2020 00:50 Koala »

#2 - 30.04.2020 00:14
Öncelikle selam, en alttaki fotoğrafta benim ismim geçtiği için bir açıklama yapmak istediğim için yazıyorum.
Öncelikle kendi fotoğrafınızda kendi mixinginizi belli etmişsiniz bunun için bir ceza almanızı talep ediyorum.
https://hizliresim.com/a764tp
Bugün yaşanan olayda ise böyle bir olay olacağı belliydi, dün /b üzerinden @Rose ] 'un de bulunduğu ortamda DM yaparak karşılık vereceğiz söyleminde bulundunuz. Bunu IC çözme taraftarı olduğumu orada da belirtmiştim fakat bugün yaptığınız rol sonucunda vurulduğunuz için şikayet açmışsınız. Çatışmada yoktum fakat bu yaptığınız şey normal değil. 10 gün kuralına gelecek olursak agresif rollere fazlasıyla giriyorsunuz ve ateş açtığınız için Felicia karakterini korumak adına bir hamlede bulunup karakteri kurtarmışlar. Bundan normal bir şey ben hayatımda az gördüm. Şikayetinizdeki tek ihlal sizin /pm üzerinden yaptığınız mixtir. İyi roller.
« Son Düzenleme: 30.04.2020 03:57 Justice »

#3 - 30.04.2020 00:22
[23:38:28] [BIRLIK] sinner of streets / Felicia Parrish: {FFFFFF}DM YEDİM

[23:38:30] * Hazard Livingston camdan sarkar.

[23:38:34] * Renzo Ausiliatrice sağ elini sırtına atıp Shotgun marka tüfeğini alır, sürgüsünü çekip hazır hale getirir.

[23:38:36] * Baldemar Barnabas sağ elini yeleğinin içine atarak içeride sakladığı pompalı tüfeğini çıkartır ve sürgüsünü çekerek me ...

[23:38:36] rmiyi ağızına verir.

[23:38:36] ...

Mix yok ortada, zamana bakarsan anlarsın. DM yedim diye /f'ten geçiyor(herhangi bir yer söyleme olayı da yok, sadece DM yedim diyor yani kural ihlali olduğunu düşünerek bize belirtiyor), arada 2 saniye var, o daha yazmadan biz oradaydık zaten. 2 saniyede Idlewood'a gelip de sizi 10 saniyede indirmiş olamayız. Idledaydık, giderken Felicia'yı gördük zaten şehirde de sizi arıyorduk. Ayrıca nasıl olur da ceketinin içinde pompalı saklarsın anlamış değilim. İyi forumlar.

#4 - 30.04.2020 18:09
ŞİKAYETİ GERİ ÇEKİYORUM GEREKENLER IC OLARAK GÖSTERİLECEK.