Konu: [29.04.2020-Adrian Lombardi] Bug Abuse  (Okunma sayısı 654 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.04.2020 19:59
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adrian Lombardi @Justice
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Video'yu izleyen herkes görebilir
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.04.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bug Abuse (mermi hilesi)
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Adrian Lombardi @Justice , önceden bug abuse'den banlanmasına rağmen hala bug abuse yapmaya devam ediyor, çatışmada üstünlük sağlayacak bugları kullanıyor. Kanıtlarda görüldüğü üzere ekran görüntüsünde kişinin 45 mermisi var, kendi videosundan bulduk. Kaptan Vice'den shotgun silahı alındığında 30 mermi düşer, sonrasında mermi bittiğinde mermiciye gidip satın alındığında en fazla shotgun'a 15 mermi verilir, ama bu kişi çatışmaya girmeden önce mermi bugu yapmış, silahın mermisini 45 yapmış, hatta daha fazla. Bu sayede çatışmada kolay şekilde üstünlük sağlamıştır. Bizim mermimiz biterken o hâlâ sıkmaya devam ediyor, bu apaçık bugtan yararlanmak, bug'u kötüye kullanıp çatışmada başka insanlardan üstünlük sağlamaktır.
Bu suçlamayı oluşum şikayetinde yapmıştım fakat gözden kaçmış sanırım. Arabama koydum silindi bug oldu vs diyor bununla ilgili kanıt inceleme vesaire talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Şahısın 45 mermisinin bulunduğu ss/video linki Video'da 1.13'e bakarsanız görürsünüz

Ek açıklamalar(varsa): @Flexmanx  üçüncü parti yazılımları ile ilgili bilgili tanıdığım bir arkadaşım, ben konuyla ilgilenmeyeceğim o cevaplayabilir.

« Son Düzenleme: 29.04.2020 20:03 CAPONE »

#1 - 29.04.2020 20:01
@Justice savunma yapın.

#2 - 29.04.2020 20:09
Şikayete dahil olma sebebim;
https://prnt.sc/s84zll

Justice'in önceki açılan şikayete savunması. Kaynak; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=78378.0
Justice'nin önceki savunması: GösterGizle

Bu konuya da şöyle bir savunma yapmak isteyerek sözlerimi sonlandırıyorum. Benim shotgunum Manifesto'nun bir test için sildiği bullet'in içinde silindi. Bullet'in sahibi Grace Lapointe'nin arabasının içindeydi ve gitti. Bu silahı kullanmak için aldığımda silahın mermisi yoktu ve mermici NPC'sine gittiğimizde sadece Mermi Tüccarı yazıyordu, tüccardan mermiyi satın aldığımda ise mermi silahıma bu şekilde yüklendi. Hile ve Bug Abuse çok farklı şeyler, ikisini karıştırmamalısınız. İkisini de kullanmadım ve kullanmaya da niyetim yok.

Eğer yanlışıkla kendi isteğin doğrultusunda olmadıysa kendi kendine bug olduysa, bunu konuyla ilgili bir ticket bulunuyor mu? Bulunuyorsa ticket hk. ekran görüntüsü gönderirsen seviniriz.

Ben bugüne kadar birçok olayla karşılaştım (silah-mermi bugları vb.) bunlar kişinin isteği doğrultusunda yapılan buglar, sen silah aldığında 45 mermi olarak gelmesi imkansız. Eğer böyle bir şey olduysa log kontrolü yapıldığında ortaya çıkacaktır zaten.

Eğer bug olduysa neden mermiyi azaltmak yerine bugtan yararlanıp 45 mermiyle çatışmaya girerek üstünlük sağlıyorsun ki, kendinde shotgunun maximium 30 mermi aldığını biliyorsun ve kendinde söylemişsin savunmanda 30 mermi alınıyor diye ama 45 mermiyle çatışmaya giriyorsun? Bu apaçık bug yapmak, bugtan yararlanmaktır.

Ayrıca yeni farkettim ki, direğin içinden geçiliyor.

Yetkililerin dikkatli şekilde inceleyip doğru kararı vereceğine eminim, herkese iyi oyunlar.
« Son Düzenleme: 29.04.2020 20:11 Flexmanx »

#3 - 29.04.2020 20:38
Önceki şikayetinizde de bunu dile getirdiniz. Savunmam da aynı şekildeydi, savunmam yine aynı doğrultuda olacak. Yanlış bir olay yüzünden silinen bulletin içinde giden silahımda da aynı mermi vardı."Bu konuya da şöyle bir savunma yapmak isteyerek sözlerimi sonlandırıyorum. Benim shotgunum Manifesto'nun bir test için sildiği bullet'in içinde silindi. Önceki savunmam:
Spoiler: GösterGizle
Bu konuya da şöyle bir savunma yapmak isteyerek sözlerimi sonlandırıyorum. Benim shotgunum Manifesto'nun bir test için sildiği bullet'in içinde silindi. Bullet'in sahibi Grace Lapointe'nin arabasının içindeydi ve gitti. Bu silahı kullanmak için aldığımda silahın mermisi yoktu ve mermici NPC'sine gittiğimizde sadece Mermi Tüccarı yazıyordu, tüccardan mermiyi satın aldığımda ise mermi silahıma bu şekilde yüklendi. Hile ve Bug Abuse çok farklı şeyler, ikisini karıştırmamalısınız. İkisini de kullanmadım ve kullanmaya da niyetim yok.

Herhangi şekilde mermi bugu kullanılmadı, kullanılacak bir mermi bugu olduğunu da sanmıyorum. Sopa/bıçak-kamera bugu bu sunucuda zaten kapalı olduğu için herhangi bir şekilde mermi abusesi yapmam zaten imkansız. Teşekkürler.

**Ek olarak: Ticket bulunmuyor yazmışsınız, banlı hesabımın kaldırılması için bir unban ticketı atmıştım ama kabul edilmemişti.**

#4 - 29.04.2020 20:40
Önceki şikayetinizde de bunu dile getirdiniz. Savunmam da aynı şekildeydi, savunmam yine aynı doğrultuda olacak. Yanlış bir olay yüzünden silinen bulletin içinde giden silahımda da aynı mermi vardı."Bu konuya da şöyle bir savunma yapmak isteyerek sözlerimi sonlandırıyorum. Benim shotgunum Manifesto'nun bir test için sildiği bullet'in içinde silindi. Önceki savunmam:[spoiler]Bu konuya da şöyle bir savunma yapmak isteyerek sözlerimi sonlandırıyorum. Benim shotgunum Manifesto'nun bir test için sildiği bullet'in içinde silindi. Bullet'in sahibi Grace Lapointe'nin arabasının içindeydi ve gitti. Bu silahı kullanmak için aldığımda silahın mermisi yoktu ve mermici NPC'sine gittiğimizde sadece Mermi Tüccarı yazıyordu, tüccardan mermiyi satın aldığımda ise mermi silahıma bu şekilde yüklendi. Hile ve Bug Abuse çok farklı şeyler, ikisini karıştırmamalısınız. İkisini de kullanmadım ve kullanmaya da niyetim yok.

Herhangi şekilde mermi bugu kullanılmadı, kullanılacak bir mermi bugu olduğunu da sanmıyorum. Sopa/bıçak-kamera bugu bu sunucuda zaten kapalı olduğu için herhangi bir şekilde mermi abusesi yapmam zaten imkansız. Teşekkürler.

Evet, savunman yine aynı doğrultudaysada bende önceki attığım yorumdaki söylediğim şeyi tekrardan söylemek istiyorum.

Eğer bug olduysa neden mermiyi azaltmak yerine bugtan yararlanıp 45 mermiyle çatışmaya girerek üstünlük sağlıyorsun ki, kendinde shotgunun maximium 30 mermi aldığını biliyorsun ve kendinde söylemişsin savunmanda 30 mermi alınıyor diye ama 45 mermiyle çatışmaya giriyorsun? Bu apaçık bug yapmak, bugtan yararlanmaktır.

#5 - 29.04.2020 20:44
Önceki şikayetinizde de bunu dile getirdiniz. Savunmam da aynı şekildeydi, savunmam yine aynı doğrultuda olacak. Yanlış bir olay yüzünden silinen bulletin içinde giden silahımda da aynı mermi vardı."Bu konuya da şöyle bir savunma yapmak isteyerek sözlerimi sonlandırıyorum. Benim shotgunum Manifesto'nun bir test için sildiği bullet'in içinde silindi. Önceki savunmam:[spoiler]Bu konuya da şöyle bir savunma yapmak isteyerek sözlerimi sonlandırıyorum. Benim shotgunum Manifesto'nun bir test için sildiği bullet'in içinde silindi. Bullet'in sahibi Grace Lapointe'nin arabasının içindeydi ve gitti. Bu silahı kullanmak için aldığımda silahın mermisi yoktu ve mermici NPC'sine gittiğimizde sadece Mermi Tüccarı yazıyordu, tüccardan mermiyi satın aldığımda ise mermi silahıma bu şekilde yüklendi. Hile ve Bug Abuse çok farklı şeyler, ikisini karıştırmamalısınız. İkisini de kullanmadım ve kullanmaya da niyetim yok.

Evet, savunman yine aynı doğrultudaysada bende önceki attığım yorumdaki söylediğim şeyi tekrardan söylemek istiyorum.

Eğer çatışma içini gerçekten takip etseydin zaten benim 10-15 mermi kala durup, vurulduğumda da Hatalı Rapor'dan jail yediğimi bilmen gerekirdi. Tartışma yorumlarına dönmemesi için savunmamı da yaptığım için ek açıklama yapmayacağım, tekrardan iyi forumlar.

#6 - 29.04.2020 20:45
Bu arada, bu mermi bugu olayıyla önceden karşılaşmıştım ve yaptığım şey buydu;

https://prnt.sc/s85uh6

Hani üstte Mermi bugu yok demiştin ya o yüzden bu ssi ekledim.

Sende benim gibi bir yetkiliden izin alıp veya aciliyet varsa hemen mermiyi 30'a indirip çatışmaya girebilirdin, sen bunu seçmedin.
« Son Düzenleme: 29.04.2020 20:55 Flexmanx »

#7 - 29.04.2020 20:46
Önceki şikayetinizde de bunu dile getirdiniz. Savunmam da aynı şekildeydi, savunmam yine aynı doğrultuda olacak. Yanlış bir olay yüzünden silinen bulletin içinde giden silahımda da aynı mermi vardı."Bu konuya da şöyle bir savunma yapmak isteyerek sözlerimi sonlandırıyorum. Benim shotgunum Manifesto'nun bir test için sildiği bullet'in içinde silindi. Önceki savunmam:

**Ek olarak: Ticket bulunmuyor yazmışsınız, banlı hesabımın kaldırılması için bir unban ticketı atmıştım ama kabul edilmemişti.**

Bug olduysa ve 45 mermi geldiyse bile ticket açıp merminin 45 olduğunu ve düzeltilmesini isteyebilirdin. Ama sen hayla 45 mermi ile çatışmaya girip roldeki şahıslardan üstünlük sağladın,oradaki herkesin 30 mermisi var ve senin 45. Adamların mermisi bitse bile senin yine 15 mermin kalıcaktı ve bu sana büyük avantaj sağlıyor her halükarda.

#8 - 29.04.2020 20:47
Bu arada çatışma rolünün ortasında ticket atıp rolü stoplayıp çatışmayı erteleyemeyi teklif etsem bunu kabul etmeyeceğinizi hepimiz biliyoruz. Ve mermilerin hepsini boşlatıp yararlandığımı düşünüyorsunuz muhtemelen ama dediğim gibi harcadığım mermi sayısı ortada.

#9 - 29.04.2020 20:53
Bu arada çatışma rolünün ortasında ticket atıp rolü stoplayıp çatışmayı erteleyemeyi teklif etsem bunu kabul etmeyeceğinizi hepimiz biliyoruz. Ve mermilerin hepsini boşlatıp yararlandığımı düşünüyorsunuz muhtemelen ama dediğim gibi harcadığım mermi sayısı ortada.

Ekran görüntüsünde oynama var.

artı olarak, silahı başka bir arkadaşına verip ona devam ettirmediğini, veya ekran görüntüsünün başkasına ait olup-olmadığını nerden anlayabiliriz? Hadi diyelim ss sana ait, sonuç olarak sen 45 mermiyle çatışmaya girdin mi? girdin. Eğer yaralıya düşmesen o 45 merminin hepsinide harcayacaktın.
« Son Düzenleme: 29.04.2020 20:56 Flexmanx »