Keserek biçerek şaşırtma yapmaya çalışıyosun ama her şey belli. Diyorsun ki küfür ettik silah çekti fakat kurallarda trafik kavgalarında silah çıkartılamayacağı belirtilmiş. Arkadaşın arkadaşımı silahla vurup hemen kaçıyor, sen beni döverek yere düşürüyorsun, ambulans geldiğinde normal bir rol yapıyorum arkadaşımda, vurulduğuna dair bir rol yapıyor. Karakterim bir sokak lideri ve bu yere gelene kadar bir çok kavga geçirmiş, iki üç yumruk yiyince illada ölüyorum beni kurtarın ayaklarına yatmamı gerektiricek bir şey yok. über süper mükemmelim dememişim, iyi diyelim iyi olsun demişim. Sonrasında da hastaneye gittim zaten her neyse. İlk arkadaşın bize çarpmasına rağmen gelip suçu bize atıyor. Ambulans gelmiş herkes gelmiş ama sen hala orda duruyorsun ve ben de sana küfür ediyorum kafama silah dayamamışsın yada ortamda kimse vs. bir durum yok fear rp yapmamı gerektirecek bir durum yok.
Ayrıca seni beni dövüp düşürdüğün ss'imde varken
https://i.hizliresim.com/OmXyOx.png bunu atıp ''arkadaşımın vurup düşürdüğü belli'' demen biraz komik değil mi? Yönetimi kandırmaya falan çalışma çünkü beceremiyosun. Santoro silahla sıkıp arkadaşımı düşürüp kaçıyor ve arkasından bağırıyorum. Sonrasında bi anda gelip beni döverek yere düşürüyorsun. Cidden komik savunmalar. Yaptığım rolle ilgili bir şikayetin varsa kırpmadan sslerimi alarak şikayet açabilirsin. B bölmek diyosun b- yaptığından sonra daha b bölmemişim. Diyeceklerim bu kadar iki arkadaşında dmden cezalandırılmasını istiyorum. Ve Mary ise emote vermemekten ve MİX'DEN de cezalandırılsın. ''Noob DM' demişsiniz, arkadaşım telefon ile beni çağırdı geldim. Baktım size sıkmaya başlayınca bende saldırdım arkadaşa.'' diyor ama elinde ss yok, benim chatımda arkadaşının telefonu çıkarttığına dair bir ss yok? Gerçekten buna mı inanalım? Şikayet sonuçlansın lütfen.