Etkinliğin adı: -Peccatores: The Shadows Evsizler için yardım gecesi! -
Tarihi ve saat aralığı: -26.02.2024 / 22.00-23.30
Etkinliği üstlenen oluşum (varsa): Peccatores: The Shadows
Etkinliğin hitap ettiği insan grubu: -Tüm oyuncular-
Etkinliğinizin Vice Roleplay ana Discord'unda etkinlik aktivitesi olarak paylaşılmasını istiyorsanız buradan bildirin. (afiş 800x400 olarak buraya da atılmalıdır.):
Discord afişi (zorunlu değil):
Etkinlik afişi (zorunlu):
Etkinlik işleyişi hakkında kısa bilgi: Şehirde maddi durumu kötü olan evsiz/eşyasız insanlara yardım sağlanması.
Etkinlik ekibinden ve yönetimden talepleriniz: Sokaktan sesler geçilmesi ve Vice Roleplay etkinlikler kanalından yayınlanması bir de mümkünse birkaç evsiz rolü yapabilecek birileri.
Notlarınız: ]/reklam Unutmayın, iyi bir niyet büyük bir değişim yaratabilir. Evsizler için destekte bulunun. @Little Italy | 22.00
/reklam Günahlarınızdan arınmak için, evsizlere destek vererek kendi yolunuzu aydınlatın. @Little Italy | 22.00
/reklam Bir gecede bir evsizin hayatını değiştirebilirsiniz! Günahlarınızdan arınmak ve iyilik yapmak için, @Little Italy | 22.00
/reklam Aydınlanmak, sadece ışığa maruz kalmakla değil, aynı zamanda karanlıkta kalanlara el uzatarak da olur. @Little Italy | 22.00
/reklam Bu gecede, sadece bedenlerini değil, ruhlarını da ısıtacak bir yardım elini sunarak, insanlığa bir adım atın. @Little Italy | 22.00
/reklam Sokakta tek başlarına değiller. Little Italy'de bedava yemek ve temiz kıyafet! | 22.00
/reklam 22.00'da sıcak yemek, sıcak kıyafet ve sıcak duygular! Little Italy'de!