Idleewood da yaşanan kavga sonrasında bana bir telefon geliyor, Idleewod'a gidiyorum ve olayı öğreniyorum. Olayda Tony Ragazzo ve diğerlerini gördüklerini söylüyorlar, Tony Ragazzo karakterini IC biliyorlar, Ragazzolar adamların barında olay çıkarıp departman rolü yapıyorlar çünkü. Her neyse aramaya başlıyoruz hem onlar hem biz, heriflerin yerini öğreniyoruz gittiğimizde bulamıyoruz tekrar dağılıyoruz. 1-2 saat sonra bir telefon geliyor, Rafael Ragazzo'nun birlik lideri olduğunu ve GYM'de olduğu tarzı bir konuşma yapıyorlar. Aslan ve Albertle birlikte oraya gidiyoruz Lavrentiy'le de orada karşılaşıyoruz. Beni arayan adamlar şahısa ve kim olduğunu gösteriyor, ben de Aslana gösteriyorum. Aslan ve Albert karakteri uzaktan bizi izliyor, biz adamı oradan uzaklaştırıp Aslan'ın önüne atacaktık plan buydu yani. Sonra Aslanlar geliyor adam kaçınca takip ediyolar,
Bir ihlal olduğunu göremiyorum, loglarımız incelenebilir PM' olarak veya Discorddan herhangi bir haberleşme yapılmadı, aynı konuyu ikince sefer açıyorsunuz bu sadece bizi üzüyor. Aslan ve Albert karakteri zaten hemen arkamızda bizi izliyor.
Bizi şikayet ettiğiniz kendi videonuzda kendinizin MIXING yaptığı ortada. Trajikomik bir olay.

Ve son olarak şunu açıklamak istiyorum, rollerimiz sadece sizinle dönmüyor, büyük bir birlikte yüksek görevler yapıyoruz. Bir sürü role katılıyoruz ve aynı şekilde bir sürü de dostumuz var, Sizleri bulmak hiç zor olmuyor. Yarın yine birinizi IC olarak bulduğumuzda aynı şikayeti açacağınıza eminim. Fakat ben şimdiden haber vereyim.