Konu: [31.03.2020] Carmen_Rock, Mike_Vilson  (Okunma sayısı 364 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.03.2020 04:42
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Emre3467 @Ghostt Carmen_Rock, Mike_Vilson
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lambu_Onyewu @Adderall
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Türk RP & Trolling & Deatmatch
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle ufak bir kaza rolü geçirdik. Yandan çıktığı için, arabamla hızlı geliyordum aniden arabaya vurduk. Durduk ve bir şey var mı diye soracakken kişi arabadan indi ve bir anda "hayırdır" gibi bir türkçe cümle kullanarak rolü amaçsızlaştırdı. Aracımızı tamir ettirmeye çalışırken bir anda beni araçtan attı ve tuhaf cümleler kurdu. Arkadaş sanırım canının az olduğunu farkettiksen sonra Fear RP denedi, daha sonra Mike Vilson karakteri ve kendisi erkeksen burada bekle tarzından cümleler kurdu. Bizi de Burger'a çağırdı zaten. Ve giderken de erkeksen gel gibi bir cümleyi yüz defa spamladılar. Gerekli ss'leri aşağıya bırakıyorum,

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:[/b

Ek açıklamalar(varsa): Bu gibi oyuncunların sunucuda cezalandırılmasını arz ediyorum.

#1 - 31.03.2020 04:43
Kişilerin gerekli cezalarını almasını arz ediyorum,şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 31.03.2020 15:02
Merhaba Yanımdaki Carmen_Rock O gün Servarı başlamıştı Rol bilgisi yoktu Ben de (mike_vilson) Erkekseniz bekleyin dedim Ama türkçe terim oluyormuş Bunu bilmiyordum Verdiğimiz Rahatsızlıktan özür dileriz Daha dikkatli olacağım ::) (Mike_Vilson) :-\

#3 - 31.03.2020 15:06
Lambu_Onyewu Sendende özür dilerim Orda O bilmiyor diye susturmak için demiştim Bilmiyordum gerçekten özür dilerim :'(  Mike_Vilson

#4 - 31.03.2020 20:16
Bilmiyorsa kuralları okuyacaksınız, bunu bizim söylememize gerek yok. Kişilerin gerekli olan cezayı almasını istiyoruz.

#5 - 31.03.2020 21:06
Kardesim benden dayakmi yemek istiyorsun yeni basladik diyoruz atarsa67 instagram hesap acmasi kolay ama yeni ogreniyoruz dedik adam ol az insan ol dayak yedirtme kendine

#6 - 31.03.2020 22:53
Kardesim benden dayakmi yemek istiyorsun yeni basladik diyoruz atarsa67 instagram hesap acmasi kolay ama yeni ogreniyoruz dedik adam ol az insan ol dayak yedirtme kendine
Ahahaha, ne diyorsun hacı ya. Güldürüyorsun.

#7 - 01.04.2020 23:09
Kişiler ceza aldı, @Ghostt konuşmalarına dikkat et, forum içerisinde ceza aldın.