Konu: [26.04.2020-Gonzalo_Nash]Fear-RP Retarted RP Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 167 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.04.2020 17:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gonzalo Nash @ @eskorix

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Brandon_Reddish

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.04.2020 16:50-16:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-Fear RP
Şahıs Yerde baygın olduğu halde ve sayıca üstün olduğumuz halde bana küfürler ediyor Fear-RP Uygulamıyor.
2-Retarted RP
Şahıs daha öncesinde sürekli köşeye gelip beni rahatsız ediyordu bugünde bir anda saçma bir şekilde agresif rol sergilemeye başladı,yaptığı çok saçma bir roleplay.
3-Yaralı Kural İhlali
Şahıs'ı defalarca yere düşürmeme rağmen kalkıp bana vurmaya devam ediyor.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs birkaç gündür aynı şeyleri tekrarlıyor ısrarla gitmesini söylememe rağmen onunla role girmeye çalışmamama rağmen sürekli gelip aynı şeyleri tekrarlıyor ve rahatsızlık veriyor bugünde bir anda emote verdi ve vurmaya başladı,ben karşılık verdiğimde ise neden emote vermedin şikayet açıcam gibisinden şeyler söyledi,sürekli rp kavramına uymadı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Şahıs bir saat sonra geliyor ve tekrar Fear rp uygulamıyor;

Burada da şahıs RK Kural ihlali çiğniyor ve onu düşürdüğüm halde gidip canını doldurup geliyor ve vurmaya başlıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın gerekli cezayı almasını talep ediyorum.sürekli bunu yapıyor.

« Son Düzenleme: 26.04.2020 19:18 barannturgay »

#1 - 26.04.2020 20:01
Olaya şahit oldum fakat inanın 2 kelime bile yazmak istemiyorum olayla ilgili. Neler olduğunu zaten Daniel açıkça belirtmiş. Sunucudaki rol kalitesini zedeleyen sebeplerden biri bu ve bunun gibi adamların özellikle 'Fear-RP' den bir haber dolanması, rol yapması. Gerekli cezayı umarım alır. 

-Şahitliğimi onaylıyorum.
« Son Düzenleme: 26.04.2020 20:44 Trapper »

#2 - 26.04.2020 20:05
Öncelikle şöyle söyleyeyim, ben oyuna 2 gün önce başladım ve 2 gündür bu mahalledeyim ancak bu gün: Daniel Gillies ile tartışma yaşadım sokağa gelip bana durduk yere "Siktir Git" cümlesini kullanarak hakaret etti, bugün ise SS'te de göründüğü üzere 2 kişi saldırdılar ben rolümü yapıyorum ve adamlar emote vermeden saldırıyor, daha sonra 2. SS te görüldüğü üzere yaklaşık 2-3 saat sonra sokağa tekrar gelip rol yapıyorum ve bu Daniel Gillies tekrar bana saldırıp bayıltıyor ben artık bu olaydan bıktım. Sokakta arkadaşlarım var rol çeviriyoruz bu adam gelip zehir ediyor gereken yapılsın.

Ve bugün 19:10 da şahıs ile yeniden role girdim, sopa ile saldırıp bayılttım. daha sonra kucaklayıp araca bindirir diye emote veriyorum bile bile AFK  rolü yapıyor kafasını oynatıyor fakat sürekli rolünü yapmıyor. Rolü yapmamasına rağmen arkadaşının yanına koşuyor yaralı ve araçta olmasına rağmen sonra arkadaşı beni bayıltıyor. Ardından olay yerine polis geliyor ve polisin yanında Daniel Gillies benim birşeyim yok deyip defalarca role uymamaya çalışıyor ama zorla role uydurtuyoruz. Ardından polisin yanında anlaşmamıza rağmen beni yine arkadaşlarına kışkırtıp tartışma çıkarmaya çalışıyor ve arkadaşları beni haklı bulunca /q atıyor ben bu adamdan şikayetçiyim gerekeni yapın.

#3 - 26.04.2020 20:08
Üstelik suç bende değil ben orada "Fear RP" kuralını gerçekleştirdim orada bir sorun yok ama artık yetti. Şehre yeni gelmeme rağmen Daniel Gillies ve arkadaşları sürekli yanıma gelip bana saldırmaya çalışıyorlar. Yahu bunun sebebi nedir bana onu söyleyin durduk yere 2-3 kişi beni İdlewood'a sokmayacakmısınız? benimde arkadaşlarım var o sokakta yetkililer ilgilensin lütfen.

#4 - 26.04.2020 20:23
Oluşum yetkilisi olarak oradaki rol planından ufakça bahsedeceğim. Gonzalo Nash bir oluşum üyesi değilsiniz ilk olarak. Bu yüzden agresif rol sergilemek hatalı davranış olur ve hiç etik durmaz. Bir çok defa bende denk geldim, günde neredeyse 30-40 kişi gelip aynı şeyleri yapıyor ve yine de yeni gelen herkese ılımlı yaklaşmayı deniyoruz. Neredeyse 1 aydır açık olan Shabazz Bennet ve Ortakları(KingPin Mafia) birliği ile orayı hood olarak belirledik. Tabii ki herkes takılabilir fakat belirlenen "IC" kurallara göre. Karakteriniz üstten yetkili karakterlerler tarafından istenmediyse mahalleden kovulmak istenebilirsiniz. Fakat siz günlük +20 aktif bir birliğin arasında henüz bu birliğe üye bile değilken üye olan kişilere saldırmanız aşırı absürt oluyor. Sadece aklınızda ki soru işaretine karşılık yorumda bulundum.
« Son Düzenleme: 26.04.2020 20:28 Oggy »

#5 - 26.04.2020 20:31
Oluşum yetkilisi olarak oradaki rol planından ufakça bahsedeceğim. Gonzalo Nash bir oluşum üyesi değilsiniz ilk olarak. Bu yüzden agresif rol sergilemek hatalı davranış olur ve hiç etik durmaz. Bir çok defa bende denk geldim, günde neredeyse 30-40 kişi gelip aynı şeyleri yapıyor ve yine de yeni gelen herkese ılımlı yaklaşmayı deniyoruz. Neredeyse 1 aydır açık olan Shabazz Bennet ve Ortakları(KingPin Mafia) birliği ile orayı hood olarak belirledik. Tabii ki herkes takılabilir fakat belirlenen "IC" kurallara göre. Karakteriniz üstten yetkili karakterlerler tarafından istenmediyse mahalleden kovulmak istenebilirsiniz. Fakat siz günlük +20 aktif bir birliğin arasında henüz bu birliğe üye bile değilken üye olan kişilere saldırmanız aşırı absürt oluyor. Sadece aklınızda ki soru işaretine karşılık yorumda bulundum.

Evet anladım pekala ama, Daniel Gillies gibi rol bilmeyen bir arkadaşı neden birliğe aldınız? ve ben kovulduğuma birşey demiyorum adam her defa yapıyor yoldan geçtiğimde bile küfrediyor tamam anladım üye değilim ama bir insan neden saldırır durduk yere ve defalarca yapar bunu? aileyede katılmak istiyordum ben.

#6 - 26.04.2020 20:55
Şikayetimi geri çekiyorum,şahıs oyuna yeni başlamış ona yardımcı olacağım bu konuda.