Konu: [25/04/2020, Craig Drew-Forum adı -] Sürekli Roleplay İhlalı  (Okunma sayısı 78 defa)

#0 - 25.04.2020 20:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Craig Drew - Forum Adını Bilmiyorum

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Paulie Gaddi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25/04/2020 00:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir kaza yaptık ve rolünü gerçekleştiriyorduk, kaza yaptığımızı kimse farketmedi fakat 10 dakika sonra bu adam birden belirdi ve bize ateş açmaya başlayacaktı eline silahını aldı biz de silahımızı aldık ardından adamı vurduk. Üzerini aradım iletişim cihazlarının yerlerini soruyorum fakat her sorduğumda /b den rolü böldü kanıtlarım aşağıdadır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/11563168/sa-mp-015.png
                                                                              https://www.upload.ee/image/11563181/sa-mp-016.png

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 25.04.2020 21:15 AdnanYVS »

#1 - 25.04.2020 21:09
Role devam edeceğimi söyledim kişilere ve devam ettim de zaten? Gerekli loglar incelenebilir.
Beni vurmanızın sebebini anlamaya çalışıyorum ve sinir edici bir şekilde /b bölme diyorsun.
Arkadaş, ben yolda gidiyorum.. Ne diye gelip sıkıyorsun durduk yere? Derdin ne senin?

"Bir kaza yaptık ve rolünü gerçekleştiriyorduk, kaza yaptığımızı kimse farketmedi fakat 10 dakika sonra bu adam birden belirdi ve bize ateş açmaya başlayacaktı eline silahını aldı biz de silahımızı aldık ardından adamı vurduk." nE

Sana neden ateş edeyim ki kardeşim? Düşman değiliz, bir şey değiliz. Araçtan indiğin gibi sıkıyorsun. Ne yani? Şimdi biriyle kaza yapsan "bana ateş edicek" diyip onu vuruyor musun sen? Diyecek başka bir şey yok.. Logların incelenmesini talep ediyorum, yalanları ortaya çıkar zaten. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 25.04.2020 21:12 gralbaşla »

#2 - 25.04.2020 21:14
Role devam edeceğimi söyledim kişilere ve devam ettim de zaten? Gerekli loglar incelenebilir.
Beni vurmanızın sebebini anlamaya çalışıyorum ve sinir edici bir şekilde /b bölme diyorsun.
Arkadaş, ben yolda gidiyorum.. Ne diye gelip sıkıyorsun durduk yere? Derdin ne senin?
Madem yoldan geçtiğini iddia ediyorsun, aracını kaza yaptığımız bayıra çevirip araçtan shoutgun ile inmeni ve 5 dakika sonra 2 tane arkadaşının bizi takip ettiğini iddia ederek gelip beni öldürmesini ardından da sanchez motorları ile gidip senin de sürünerek uzaklaşıp /q atmanı açıklayabilir misin? İletişim cihazının yerini söylemeyerek rolü /b ilerek bölmen sonuçta kural ihlalidir ve ben şahsen senin vakit kazanmak için bunu yaptığını düşünüyorum. Gerekli kanıtlarımı sundum admin bu konuyla ilgilenene kadar sana cevap vermeyeceğimi bildiriyorum.

#3 - 25.04.2020 21:19
5 seviye altı karakteriniz mevcut @AdnanYVS senin silah çekip sıkman bir ihlal. @imfinetoday Seville birliğindendir. Role tanıklık ve duymuş olan biriyim. " Seni ilgilendirmeyen foruma mesaj atma" diyerek cevap vermemenizi rica ederim. İyi forumlar dilerim.

#4 - 25.04.2020 21:22
Madem yoldan geçtiğini iddia ediyorsun, aracını kaza yaptığımız bayıra çevirip araçtan shoutgun ile inmeni ve 5 dakika sonra 2 tane arkadaşının bizi takip ettiğini iddia ederek gelip beni öldürmesini ardından da sanchez motorları ile gidip senin de sürünerek uzaklaşıp /q atmanı açıklayabilir misin? İletişim cihazının yerini söylemeyerek rolü /b ilerek bölmen sonuçta kural ihlalidir ve ben şahsen senin vakit kazanmak için bunu yaptığını düşünüyorum. Gerekli kanıtlarımı sundum admin bu konuyla ilgilenene kadar sana cevap vermeyeceğimi bildiriyorum.

Alıntı
senin de sürünerek uzaklaşıp /q atmanı açıklayabilir misin?
LOL :D
Ya ben bir kere sabahın 7'sinde /q attım, ne yalan uyduruyorsun canım benim?
Ve zaten loglar incelediğinde yalanınız ortaya çıkar, tamam? ;)
Vakit kazanmak mı? Ne alakası var kardeşim benim? Gasp rolü yok, bir şey yok. Ne diye vakit kazanayım ki? Millete kafana göre sıkıyorsun.
Ben senden açıklama yapmanı rica ettim ve daha sonrasında role devam ettiğimi söyledim. Ki; kendi ağzınla da söyledin zaten..

"takip ettiğini iddia ederek gelip beni öldürmesini ardından da sanchez motorları ile gidip senin de sürünerek uzaklaşıp /q atmanı açıklayabilir misin?"

Log bile incelenmeye gerek olduğunu duymuyorum, zaten kendisi söyledi rolün nasıl olduğunu. İyi forumlar dilerim.. :)
Gerekirse loglar da incelenebilir.

Arkadaş çok güzel söyledi, ben de buraya alıntı bir şekilde koydum. Bunu nasıl açıklayacaksın acaba?
5 seviye altı karakteriniz mevcut @AdnanYVS senin silah çekip sıkman bir ihlal. @imfinetoday Seville birliğindendir. Role tanıklık ve duymuş olan biriyim. " Seni ilgilendirmeyen foruma mesaj atma" diyerek cevap vermemenizi rica ederim. İyi forumlar dilerim.
« Son Düzenleme: 25.04.2020 21:27 gralbaşla »

#5 - 26.04.2020 07:40
@gralbaşla, size bu sebeple ateş açıldıysa gerekli kanıtlarınızla beraber yeni bir şikayet oluşturun lütfen.

Bunların dışında yaptığınız gasp ve gasp rolleri inaktif. Bu yüzden iki tarafı da uyaracağım. Roleplay her zaman devam eder, hangi ihlal gerçekleşirse gerçekleşsin rol sonunda şikayetinizi oluşturabilirsiniz. Ayrıca vurulma sebebini doğrudan PM yoluyla da sorabilirsiniz, Oyun Kuralları'nda da yazıyor.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.