İllegal Kural İhlali
İllegal kural ihlali için söyleyeceğim şu ki biz illegal bir birlikte değiliz ki bizim kavga ettiğimiz kişiler bu arkadaşlar değildi. Thomas_Swagger isimli karakterdi. Bu arkadaşlar sonradan dahil olup mekana geldi ve bizi rehin aldılar. Zaten polislere verdikleri ifadede belirttiler polisler geldiği anda. "Arkadaşlarımızın mekanında olay çıktı bizde yardıma geldik diye." Tamamen olaydan bağımsız bir şekilde gelip olaya dahil oldular.
Refuse RP
Herhangi bir rolü bölmedim yada olumsuz olarak bir rolü reddetmedik. Screenshot'larda görüldüğü üzere bütün role uyduk ve bizi mekanlarına kadar taşıdılar ki ilk fotoğrafta bulunan Jason_Cleveland yaralıyken yerden kalkıp bizi dışarı sırtlayıp taşıma rolü yaptı ve role devam etti o yüzden /b den uyardım ama dikkate almadılar.
Bunun üstüne 2-3 gündür bu arkadaşlar sürekli bizi elimizde ssler var vesaire vesaire diye tehdit edip pm'den rahatsız ediyorlar ve bu olaylar niyeyse oyun içinde ic olarak bir olay olduğu gibi tekrarlanıyor yani mix yapıyorlar. Şahit olan, pm ile rahatsız edilip tehdit edilen arkadaşları da buraya etiketleyeceğim ilgilenirsiniz onlarında kanıtları var.
@flanii @d4rkin @Vuslu!Arkadaşlar büyük ihtimalle elinde ki silahların polis tarafından alıkonulmasına yediremedi ve bu şekilde saldırmaya başladılar ki şikayetlere baktığımda bu arkadaşların ara sıra şikayet edildiklerini gördüm. Ayrıca o gün ki olaydan sonra bu arkadaşlar hapse atıldı ve her hangi bir IC ceza almadılar bununda takipçisi oldum ama herhangi bir yaptırım göremedim onuda merak ediyorum.
NON-RP
Bunun içinde diyeceğim bir şey yok ben adımın geçtiği bir emote görmedim ve dikkat etmedim. Ayrıca
@d4rkin diye etiketlediğim arkadaşımda ön araçtaydı ve onun ağzı bağlı değildi kendisi de polisten yardım istedi. Ben fotoğrafların devamında arkadaş öyle dediği için rolü bölmemek için tamam öyle olsun deyip dell çektim ama onun fotoğraflarını atmamışlar. Gördüğünüz gibi chat ekranını yukarı kaydırıp fotoğraf çekilmiş tamamen hepsini atsaydı orda dell çektiğim görülecekti. Ama arkadaşlar art niyetli bir biçimde kareler yakaladığı için olay saptırılmış durumda. Ben adımın geçtiği bir emote görmediğim için dikkat etmedim.