Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bryce_Cadena
@ @Roketatar Olaya dahil olan şahit karakter adı: Charles_Catteno, Felicia_Parrish
@ @Koala ,
@ @smelihh Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.03.2020 Birinci olayın saat'i 08.52 ikinci olay 21.17
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 7-) GÜVENLİ BÖLGELER
Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:
7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs güvenli bölgede, ona laf atmadan, yumruk atıyor, küfür ediyor, gereksiz ağresif rol yapıyor, ben güvenli bölgede, ona laf atmıyorum, kışkırtmaya çalışıyor karakteri küfürler ediyor, ve güvenli bölgede saldırıyor, bende sürekli rp kurallına uyuyorum, ama şahısın bunu meslek yaparken yapması yanlış oldugunu düşünüyorum, ben oraya balık tutmaya gidiyorum, o beni görünce kışkırtıyor, kavga etmeye çalışıyor
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Ek açıklamalar(varsa): Şahısın ooc sicilinde 2 tane güvenli bölge ihlali var ve yapmaya devam ediyor,