Konu: [30.03.2020] Bryce Cadena - Güvenli bölge ihlali  (Okunma sayısı 133 defa)

#0 - 30.03.2020 23:40
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bryce_Cadena @ @Roketatar 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Charles_Catteno, Felicia_Parrish @ @Koala , @ @smelihh
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.03.2020 Birinci olayın saat'i 08.52 ikinci olay 21.17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
 7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Şahıs güvenli bölgede, ona laf atmadan, yumruk atıyor, küfür ediyor, gereksiz ağresif rol yapıyor, ben güvenli bölgede, ona laf atmıyorum, kışkırtmaya çalışıyor karakteri küfürler ediyor, ve güvenli bölgede saldırıyor, bende sürekli rp kurallına uyuyorum, ama şahısın bunu meslek yaparken yapması yanlış oldugunu düşünüyorum, ben oraya balık tutmaya gidiyorum, o beni görünce kışkırtıyor, kavga etmeye çalışıyor
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın ooc sicilinde 2 tane güvenli bölge ihlali var ve yapmaya devam ediyor,

#1 - 31.03.2020 16:29
Gerçekten çok komik bir çocuksun rapci rp si yapıyosun ve karakterin laf atılmasına katlanamıyorumu, beni güldürme orda balık tutarken ben sana kafiye yapmayı öğreteyimmi dedim sadece tek dediğim buydu sen bunun üstüne ooc çıktın daha sonra birde gelip bana küfür etmeye başladın dostum hadi balık tutmana bak dedim gelip bana tekrar laf attın ittirdin bende doğal olarak saldırdım ve bana ıc düşmanlık teklif ettin kabul ettim ıc düşan olduğumuz içinde sana dün güvenli bölgede bekle orospu çocuğu dedim neyine şikayet açıyosun

#2 - 31.03.2020 16:30
Bu arada ss'lerde görüldüğü gibi şahıs penisini çıkartıp üzerime işiyor erp ihlali

#3 - 31.03.2020 16:32
Bu arada kendisi onu döverken afk attı elimde ss olmadığı için loglara bakılmasını talep ediyorum.

#4 - 31.03.2020 16:47
Bu arada o ooc sicillerden birinin hatalı olduğunuda belirtmek isterim 2 dakika sonra çıkarmışlardı

#5 - 01.04.2020 02:09
Güvenli bölgede kavga rolleri yasak, ssin varsa buraya atarsın

#6 - 01.04.2020 23:16
Leonardo Hill ve Bryce ceza alacak.