Konu: [Shabbaz Bennet] Semi+Aimbot.  (Okunma sayısı 812 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 22.04.2020 17:36
Yaklaşık 7 8 yıldır sadece roleplay sunucularında kalmamak ile beraber en sağlam dm sunucularında oynadım ve beni alabilen yok gibi bir şey kanalımı isteyene atarım ve her türlü iddiasına varım isteyen adminle bunu canlı bir şekilde test edebiliriz kişinin o kadar mesafeden shotgun ile o kadar vurma imkanı yok mermileri saçma olarak gider ve daha az isabet eder, muhtemelen orada verdiği hasardan epey daha az vurması gerekiyordu kişinin hile kullandığı ortada umarım yakın zamanda client gelir ve hilecilerin önünü birazda olsa kesmiş olursunuz, adaletli sonuçlanacağından eminim.

#21 - 23.04.2020 01:52
Şunu da unutmadan ekleyelim:

#22 - 24.04.2020 03:37
İncelenmek üzere kilit.

#23 - 24.04.2020 11:36
Açıklama yapmak gibi bir zorunluluğumuz yok ama gördüğüm kadarıyla nimphelos'un üzerine /admin kankası/ diyerek çok fazla gitmişiniz. Şimdiye kadar Vice-RP bünyesi adı altında kimseye torpil/göz yumma yapılmadı. Sunucu içerisinde hile kullanan ve benim yıllardır dostum dediğim insanlar şu an probation listesinde yer alıyor. Lafın kısası kimseye torpil geçildiği veya 300 kişilik sunucuda hile kullanmasına izin verip, sunucuda ki rol ortamını baltalamaya izin vermeyiz, fazla uzatmıyorum. Bunu ekleyip devam ediyorum, ısrarcı olduğunuz için inceliyorum.
(Üzerinde oynanmış(edit) ekran görüntüleri kanıt olarak sunulamaz, şikayet okunmadan kapatılır.)

Öncelikle şikayetinizi inceledim ve videoda gözüme takılan bir kaç şey var.

Spoiler: GösterGizle
Bakınca bir sıkıntı yok, belki yerde bir hit yemiş. /HP'nin durumunu tek tek görmeniz için resimler koyacağım/

Arkadaşın çatıya tırmanıyor ve HP'si düşmüş şekilde, birkaç hit daha yemiş.

Aynı canıyla tekrar çatıdan atlıyor ama bilmediğiniz bir şey var, bulunduğunuz çatıdan koşarak/zıplayarak indiğiniz zaman canınız düşüyor, kısacası düştüğünüz için damage yiyorsunuz.

Dediğim gibi düşme sonucu giden bir HP görüntüsü.

Konuyu fazla uzatmadan sonuçlandırayım, üzerinde oynanmış görüntüleri kanıt olarak kabul etseydik; yönetimi kandırmaya çalışmaktan forum/oyun hesaplarınız yasaklanırdı.

Konuyla alakasız/adı geçmeyen yorum yapanlara +30 ceza puanı eklendi.
Video(lar) geçersiz olarak sayıldı.