Konu: Aslan_Bozarov-Albert_Ling DM ve Hatalı emote kullanımından şikayetçiyim.  (Okunma sayısı 115 defa)

#0 - 21.04.2020 16:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nova Rosenberg @kaostan besleniyorum

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -Mina_Resta

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.04.2020 05:34:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Dm ve hatalı emote kullanımı

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bir kadına saldırıyordu onu rahat bırakmasını söyledim telefon numarasını aldım, yükümü teslim edince bir yerde buluştuk sonra gelip arkadaşıyla durduk yere beni öldürdü..
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
https://hizliresim.com/zbDTyb https://hizliresim.com/0lTwYz
Ek açıklamalar(varsa): -
Kişinin gereken en ağır cezayı almasını istiyorum sw'ye yeni başlayan kişilere kötü bir ön izlenim bırakıyorlar.

#1 - 21.04.2020 17:04
Öncelikle olayı anlatacağım; Gece saatlerinde Mina Resta karakteri ve Albert Ling karakterleriyle dolaşıyorduk. Semion geldi kızı bırakın deyip küfür etti. Güldük geçtik, sonra da yarın görürsünüz tarzı tehditler uyguladı ben de şimdi görüşelim dedim, numaramı aldı. Beni aradığında küfürler etti bana saldıracağını söyledi. Mina Resta ve Albert Ling karakteriyle oraya gittiğimde küfür etmeye devam etti. Saldırmasına karşılık herifi vurduk. IC Olarak cezamı aldım. Semion karakterinden illegal maddeler bulunmuş polis el koymuş. Oyuncu pm atıp benden zararını karşılamamı istedi aksi taktirde şikayet açmakla tehdit etti. İllegal maddeler taşıyorsan ve birilerine saldıracaksan, polisin onu alabileceğini düşünmen gerekir. Benim silahım gittiğinde senden mi istiycem? Loglar incelenebilir.

Alıntı
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Dm ve hatalı emote kullanımı
Hatalı emote ya da bir DM göremiyorum. Karakter beni kendisi çağırıyor saldırmak için, hatalı emoteyi de görmek istiyorum.

Oyuncu bana dün gece pm atıp senin yüzünden malzemelerimi polis aldı dedi, bende yarın IC olarak ulaş, masrafını karşılayım dedim. Bunu yapmak zorunda değilim sadece adamın emeğinin boşa gitmesini istemediğim için masraflarını karşılayacaktım. Bugün pm atıp masraflarımı karşılamıyorsan şikayet açacağım dediği için masraflarını karşılamadım, görünen yerdeyiz. :)

Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 21.04.2020 17:17 Ellard »

#2 - 21.04.2020 22:14
Ellard gerekli şeyleri söylemiş zaten ki arkadaş biraz işine geldiği gibi atmış sanırsam .Eğer geçmiş sohbet paneline erişiminiz varsa ss'teki saatlerden verdiğim bütün emote'leri görebilirsiniz.Araçtan inmeden öncede ''Albert Ling aracın koltugundan pumpgun'unu alır'' tarzında emotemi vererek indim aracın arkasında elimde silah gözükür bir şekilde bekledim.SS'lerde bir hata göremiyorum.

#3 - 23.04.2020 07:29
Savunma yeterli görüldü, sorun yok.