Konu: [21/4/20 Alain Bell ve Akari Kayda] Trolling  (Okunma sayısı 254 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.04.2020 07:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alain Bell @NightLovel // Akari Kayda @Lycra

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Joseph McLean @Jeff_Brown // Aida_Garcia @PhoenixBuAbi (Eski olayların şahidi, açıklamada belirtilecek)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/4/20, 03:50-04:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olabildiğince kısa tutmaya çalışacağım. Kişiler dört gündür üst üste 1.26(K.K.D) suçuyla yargılanıp duruyor. Avukat talebinde bulunup bir-iki saat boyunca bizleri oyalıyorlar. Avukat geldiğinde ise "sizi sohbet etme amacıyla çağırmıştım, yoksa hapise girmek istiyorum" diyerek insanların vakitlerini çalıyorlar. En son bu gece 03:50-04:30 saatleri arasında yaptıkları trollingten dolayı sabrım taştı. Normalde hiçbir insanı sunucudan yasaklatıp şu karantina günlerinde hayatını zehir etme, oyun zevkini bozma gibi bir niyetim asla olmaz ancak oyunun kuralları da bir yere kadar. Kişilerin kaçış bölgesine obje olarak çivi koyuyoruz, tekerleri patlamamış gibi rol yapıp "Güzel taktikti, tutar bu" diyerek aracıyla bölgeye geri dönüyor, hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. McLean bunun üzerine tabancasını çekip teker patlak olarak rol yapmasını istediği için bir tekere sıkıyor. Videoda zaten detaylı bir şekilde inceleyebileceğiniz bir kural ihlali var(tekerin patlak olduğunu görebilir, ilk saniyelerde chatlogu inceleyebilirsiniz). Kendileri emote ile üstlerine su döktüklerini iddia ediyorlar ve rol bir süreliğine bölünüyor. Kişilerin eğer üzerinde su varsa taser nedeni ile CK olabileceklerini belirtiyoruz, "/b-" belirterek ardından videoda göreceğiniz memuru bir Hulk misali, üç level kas seviyesiyle rahatça savurup motoruna binebiliyor. Haydi motora binmesini geçtim, benim halihazırda kelepçeleyip araca yasladığım Akari Kayda hiçbir şey olmamış gibi adeta Pixar
bahsettiğim Pixar'ın videosu: GösterGizle
lambası gibi rahatlıkla zıplayıp motora biniyor.

Bu olaydan önce Alain Bell bana bizzat "tekrardan bir rol gerçekleştirmek istiyoruz, devriyede misiniz?" diye bir mesaj atıyor. Evet diyorum, role katılabilirim ancak bu yapılan rol değil. Eğer bir role girmeye tenezzül ediyorsanız sonuçları aleyhinize olduğunda bu şekilde trollemeniz, role uymamanız hiç uygun değil. Eğer bu nedenden dolayı yasaklanırsanız/hapse girerseniz de benim üzerime, McLean'ın üzerine empati kurup olayı tarafsız bir şekilde düşünün lütfen.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.04.2020 15:14
Video'da görüldüğü üzere herşey emote ile gerçekleşmiştir, Joseph'in Chatine düşecek şekilde Akari'yi tutma emotesi verdim.

#2 - 21.04.2020 15:20
Video'da görüldüğü üzere herşey emote ile gerçekleşmiştir, Joseph'in Chatine düşecek şekilde Akari'yi tutma emotesi verdim.
Alıntı
Bu olaydan önce Alain Bell bana bizzat "tekrardan bir rol gerçekleştirmek istiyoruz, devriyede misiniz?" diye bir mesaj atıyor. Evet diyorum, role katılabilirim ancak bu yapılan rol değil. Eğer bir role girmeye tenezzül ediyorsanız sonuçları aleyhinize olduğunda bu şekilde trollemeniz, role uymamanız hiç uygun değil. Eğer bu nedenden dolayı yasaklanırsanız/hapse girerseniz de benim üzerime, McLean'ın üzerine empati kurup olayı tarafsız bir şekilde düşünün lütfen.
Burada bahsedilen olay da pm den ben sadece görevde oldukları için devriye de olup olmadıklarını sordum, bu olaydan sonra Kovalanke'nin izlemesi sonucunda kelepçe açma/kırma rolü gerçekleştirdik.

#3 - 21.04.2020 16:28
@NightLovel 'ın savunmasını harfiyen onaylıyorum.

#4 - 21.04.2020 17:51
Taserlanan kişi yerinden kıpırdayamaz, büyük bir acı içinde yerde kalır + olarak kartuşu sökmedim öyle bir emote vermedim. Ancak üstünde kartuş varken koşup motora binmen ya da beni itiklemen tamamen non-rp. Artı olarak Şahitliğimi onaylıyorum...

#5 - 23.04.2020 04:52
bindirdikten sonra emote vermeniz bir şey değiştirmiyor. bu şekilde benim tepkisiz kalmama neden oluyorsunuz sadece.

#6 - 26.04.2020 08:05
1. (Alain Bell) Joseph'i üzerinden atma emoteu vermiş olabilirsin ama motor yerde, direkt olarak f basıp gidemezsin, aynı şekilde rolünü gerçekleştirmen gerekir.

2. (Akari Kayda) Rasmus seni araca yaslamış, emotesu bulunuyor.

Sonuç olarak Non-RP yapmışsınız ve cezalandırılacaksınız. Bu tarz hareketlerinize son vermenizi öneriyorum.