1. Olarak olay ile alakan yok burada konuşma gereğin nedir anlamadım.
2. Olarak shotgun'u direk çıkarıp ateş açmadım,doğrulttum direk zaten geri kaçmaları gerekirdi burada amacım DM atmak değil atmak istersem DM sunucusuna giderim.
3. Olarak Sistemsel olarak sırtımda gözükmemesi benim sorunum olmadığını düşünüyorum,mahalleninizdekilerin %90'ı Uzisi , Shotgun'u bulunmakta gayet normal bir şekilde Polisler ile muhabbet ediyorsunuz siz neden belirtmiyorsunuz ozaman Shotgun'u belinize saklayamazsınız sonuçta.
4. Rollerimin aşırı kaliteli olduğunu söylemiyorum yanlışlarımız olmuştur bununla ilgili cezalandırıldım zaten,fakat kendinizin yaptığı yanlışlıkları siz yapmıyormuşsunuz gibi sanki gelip bana burada konuşmayın.
5. Orada bisiklet ile gezmemin sebebi daha yeni geldim bilgim yok oranın aktif rol ortamı olduğunu düşünüyorum eskiler orayı sizin aktif rol ortamı yaptığınızı söylüyor diğer oynadığım sunucularda orda illegal rol direk yasak yani GBİ diye geçiyor o yüzden orada farkederseniz bisiklet ile sürekli insanların yanında gidip konuşuyorum sohbet ediyorum rol yapıyorum,çünkü aşşağıya indiğim anda mermi yiyeceğimi biliyorum bisiklet ile geziyorum o yüzden.
6. Burası tartışma yeri olduğunu düşünmüyorum herhangi bir rahatsız olduğun durum varsa ticket,şikayet açabilirsin bu konuda özgürlüğün var,savunma dışında başka konuları burada açmazsanız sevinirim iyi günler.