Konu: [20.04.2020] - Bob Maguarete  (Okunma sayısı 200 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.04.2020 02:13
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bob Maguarete - @kaanaty06
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shabazz Bennet - @nimphelos ( Karşı taraftaydı fakat bana saldıran kişiyi tanımadığını söylüyor, tarafsız olarak şahitliğini bildireceği için Shabazz'ı ekliyorum. )
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.04.20 01.37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İllallah geldi artık. Altı siyahi bana saldırıyor, onca kişi arasından sıyrılıp kaçıyorum ve kim olduğunu tanımadığım/ hiç bir role girmediğim/ emote ve rol dahilinde olmadan bir siyahi gelip beni düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ekran görüntüsünün yeterli olacağını varsayıyorum, yeterli olmazsa video kaydını gönderirim. Ayrıca kişinin bu tarz daha önceden yapmış olduğu ihlaller bulunuyor, göz önünde bulunulmasını rica ediyorum.

« Son Düzenleme: 20.04.2020 02:34 murderscene »

#1 - 20.04.2020 02:43
Dostum İlk olarak suçladığın ihlal yanlış olmuş Deathmach ateşli silahlar için geçerli İkinci olarak yumruk ile vurmalar için geçerli olan Noob Dm'dir forumu iyi okumadıysan bilgilendirmek istedim Shabazz_ Bennett'i Ic olarak dün gece tanıştık @yamanxx tanışırken yanımızdaydı Olayın yaşandığı yere geldim ve küfürleri gördüm aracımı kitleyip yürüyordum ''Boboo yakala kaçıyor'' diye bir chata yazı gördüm ve şahsı koşup yakaladım oyunu ekran resmi alarak oynamadığım için Loglara bakıla bilir.
Buda Shabazz_Bennett ile birlikte olan rolüm sadece bu kısmı ekran resmi aldım.

#2 - 20.04.2020 02:54
Dostum İlk olarak suçladığın ihlal yanlış olmuş Deathmach ateşli silahlar için geçerli İkinci olarak yumruk ile vurmalar için geçerli olan Noob Dm'dir forumu iyi okumadıysan bilgilendirmek istedim Shabazz_ Bennett'i Ic olarak dün gece tanıştık @yamanxx tanışırken yanımızdaydı Olayın yaşandığı yere geldim ve küfürleri gördüm aracımı kitleyip yürüyordum ''Boboo yakala kaçıyor'' diye bir chata yazı gördüm ve şahsı koşup yakaladım oyunu ekran resmi alarak oynamadığım için Loglara bakıla bilir.
Buda Shabazz_Bennett ile birlikte olan rolüm sadece bu kısmı ekran resmi aldım.

Bob_Maguarete'nin yazdığı yazılara bizzat şahidim, Shabazz_Bennett ile rol yaparken yanında olduğumu belirtmiş, bizzat doğru, şahitliğimi onaylıyorum. Çok fazla ''SS'' alan birisi değilim fakat Shabazz_Bennett ile daha önceden rol yaptığımıza dair fotoğraflar mevcutdur.

#3 - 20.04.2020 03:36
Ben oyun kurallarına bakıp konuşuyorum. Yaptığının Noob-DM olduğunun farkındayım, politikalarda Noob-DM olarak geçmediği için DM yazdım oraya.
Shabazz Bennett ile görüştüğümde senin kendileri ile alakası olmadığını, hatta biraz troll olduğunu ekledi. Ayrıca sen 18 Nisan'ı 19'a bağlayan gecenin ekran görüntüsünü atmışsın, ben sana şundan bahsediyorum.
 Senin rol ile en ufak alakan yok, ne emote veriyorsun ne birşey yapıyorsun beni görüp düşürüp gidiyorsun. Kanıtların ile hala bir açıklama bekliyorum, Ayrıca loglara bakılabilir diye birşey yok, ben buraya kanıt gönderdiysem sen de yaptığın işlemin kanıtını alsaydın. Ben burada mağduriyet yaşamamak adına 20 FPS ile video alıyorsam o zaman bende kanıt almıyayım loglara baktırayım? Orada 15-20 kişi ile birlikte role girmişsiniz, sen Shabazz'ı işaretliyorsun. Son olarak arkadaşlarını etiketleyip burada şahitlik yaptırmaya çalışıyorsun. Micheal Shakur'un bölgede olduğuna dair de kanıt bekliyorum çünkü kendi kanıtlarıma baktığımda Micheal Shakur'un bölgede olduğunu göremiyorum.
:^^ Kimse troll birisini birliğine almaz/bünyesinde rol yaptırtmaz.: GösterGizle

#4 - 20.04.2020 03:57
Dostum Wonnie_Dickens karakterinden kaynaklanan OCC Kinini bi kenara bırak bana Troll'den bahsetme karakterinde yaptığın rolü izlesinler kimin troll olduğu ortaya çıkar Fps sorunun beni ilgilendiren bi konu değil araç modunu silersen düşürürsün belki :) Chattan gelen ''Boboo yakala kaçıyor'' Loglardan incelenip bakılmasını istiyorum savunmam bu kadar İyi Forumlar.

#5 - 20.04.2020 10:56
Troll konusunda arkadaşlarının yazdığı şeyler gayet açık, kanıtımı sundum :^^
Wonnie Dickens karakteri ile sana karşı OOG bir kinim yok, sadece eğlenmelik giriyorum. Dickens karakterleri admin tarafından çekilip "Troll yapmıyorsunuz fakat çok abartmayın" şeklinde konuşuldu, troll yaptığımı düşünüyorsan açarsın şikayet geçersin kenarıya. Powergaming ve GBI'dan hapse giren birisinin kurallardan bahsetmesi komik geliyor bana.
Araç modum seni ilgilendirmiyor, ben kanıtımı aldım sen ise loglara bakılmasını istiyorsun, böyle birşey yok.
« Son Düzenleme: 20.04.2020 10:58 murderscene »

#6 - 20.04.2020 11:12
Forumdan ceza kayıtlarıma girip bakabilirsin hiç bir ceza kaydı olmadığını ayriyeten aldığım veya almadığım ceza seni neden ilgilendiriyor söylermisin OOC Kinini bu kadar çabalama dostum  :'(

#7 - 20.04.2020 11:52
Forumdan ceza kayıtlarıma girip bakabilirsin hiç bir ceza kaydı olmadığını ayriyeten aldığım veya almadığım ceza seni neden ilgilendiriyor söylermisin OOC Kinini bu kadar çabalama dostum  :'(
Forum iletilerinden yediğin cezalar gözüküyor. :^^ OOC kin diye diye yanıt atmaya devam et, seni OOC tanımıyorum bile gelmişsin OOC kinini çabalama diyorsun.

#8 - 20.04.2020 11:54
Dostum gerekli şikayetini açtın gerekli savunmamı yaptım daha fazla uzatmaya gerek yok konu farklı yerlere gidiyor bir oyun için sana saygısızlık yapıp kalbini kırmak istemem yada aynı şekilde saygısızlık yapılsın istemem bırakta geriye kalanı yetkililer yapsın.

#9 - 23.04.2020 06:25
Ekran görüntülerini detaylıca inceledim. Saldıran grupta değilsin, aktif brawl ortamında da değilsin (sonradan katılıyorsun), onu tek yakalayıp yumruklamaya başlıyorsun ki bunu yapmanı sana biri söylemiş olsa dahi emote yok. Emoten olsaydı ekran görüntülerine yansırdı. Bob Maguarete karakteri Noob DM kuralı kapsamında cezalandırılacak.