Konu: [20.04.2020_Nicolas Wilson] DM  (Okunma sayısı 116 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.04.2020 01:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nicolas Wilson @Frepresentmylife

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.04.2020 - 01:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Nicolas Wilson ve arkadaşını bir kavgada Ganton Gym önünde döverek sistemsel öldürdüm. Yaralı süresi biten Nicolas birkaç dakika sonra motorla yanıma gelip tehdit etti sonra yoluma devam ettim. İki dakika sonra kıyafet değiştirip arkadan bana pompalı tüfekle sıkarak DM yaptı, herşeyi kaydettim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 20.04.2020 02:44
Bu olaylar durup dururken gelişmedi karakterimin kişiye karşı bir kini vardı önceden geçmiş bir olayla ilgili şimdi de karakterim intikamını almak için sana ateş etti ne var bunda ne DMsi beni sistemsel düşürdüğüne dair ss'in varsa atar mısın lütfen?

#2 - 20.04.2020 02:53
Yok, buna gerek de yok. Sana RK'dan değil DM'den şikayet açtım. Videoda ne yaptığın net bir şekilde görülüyor.

#3 - 20.04.2020 19:37
İnsan eti ile beslenen bir karakteri yaratmadıysanız(ki oyun kurallarında yasak), kavga ettiğiniz birisine tüfek ile ateş etmeniz realist değil. Cezalandırılacaksınız.