Konu: Gavino Maggio  (Okunma sayısı 145 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.04.2020 05:00
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gavino Maggio @ScorpionSendromu
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Powergaming, Retarted RP, Refuse RP
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Otomobilimi kullanırken oyuncu ön tarafımda sürüyordu. Sonrasında aracıma çarptığı için karakterim ile takip ettim. Kişiye paramın olmadığını söyledim ve kişi parayı verdi. Sonrasında sürtüşme oldu, kişi sürtüşmeye karşı kaçmayı tercih etti. Karakterim ile takip ettim ve tekrardan karşılıklı araçlarımız ile çarpmaya başladık. Sonrasında kişinin aracı kullanılamayacak hale geldi, kişi aracından indi. Video da bulunduğu gibi kişiyi aracım ile etkisiz hale getirmeye çalıştım. Bunu başarmış olmama rağmen kişi bu durum olmamış gibi devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 19.04.2020 12:37
Burada ihlalleri yapan ben degilim ki videoyu izleme geregi bile duymadim. Geliyorsun parayi verdigim halde bana kufur ediyorsun hatta Andaval diyorsun artik bu Türkçe terim mi bilmiyorum. Daha sonra devam ediyorsun. Birde actigin konu basliklarini anlamadim. Ben gece trollüyorsun sandim çünkü böyle bir rol olamaz. Kendi arabasi tank sanki  :D

#2 - 19.04.2020 13:27
Bu arada kayitlara geçsin kişiye 500 dolar verdim. Videoa da yeni bakma fırsatım oldu. Bilgisayara yeni geçtim. Sadece kendisinin işine yarayacak kısmını almış. Ondan öncesinde arabanın önüne bakar ve araca çarpar diye bir sürü emote verdi. Ben rol seviyesi sanırım düşük diye karşılık vermek istemedim. Saatte epey geç olmuştu sabaha geliyordu. Kendisi bir çekiciye arabasıyla çarpıyor üstelik para vermeme rağmen. Bunu sürekli devam ettiriyor. Benim aracımdan duman çıkınca dahada saldırıyor. Ben normalde bu tarz rolleri pek takmam ama kişinin ceza almasını istiyorum. Videonunda tamamını buraya atsın yada o saatteki chatloglara bakarsanız kişinin nasıl rol yaptığını anlarsınız. Gerçekten gece gece beni kanser etti. Ben fazla uzatmamama parasını vermeme rağmen devam etti. Sanırım arkadaşın gece gece canı sıkılmış ve kendisinin freerom serverinde sanmış. Benide bir NPC sanmış ama sonrasında role girince tek işe yarayan kısmını almış videonun ve şikayet açmış. Bunca yıllık samp hayatımda ve roleplay hayatımda ilk defa böyle saçma bir rolle karşılaştım. Sanki araç savaşları gibi adam bana arabayla saldırıyor. Oda yetmezmiş gibi araçtan inince arabayla eziyor ve benim role girmemi istiyor. Lütfen bu şikayete sorun yok diyip geçmeyin ve arkadaşın chatlog kontrolünü yapın. Tek ricam bu sizden, böyle bir şikayetede uzun uzun yazdım ki herkes birşeyler öğrensin ve daha güzel roller çevirelim diye.
« Son Düzenleme: 19.04.2020 14:52 ScorpionSendromu »

#3 - 19.04.2020 18:14
Kimsenin iyi rol yaptığını veya yapmadığını siz belirleyemezsiniz. Kendimi kayıdın tamamını atacak bir zorunlulukta hissetmiyorum, bunun yanı sıra kanıtımda görüldüğü üzere rolüme yanıt vermiyorsunuz. Size açılan şikayette görüldüğü üzere ihlal ettiğiniz kural gözler önünde ve yazdığınız savunmalarda hep bir şeyleri ön görüyorsunuz, karşınızdaki düşündüğünüz gibi birisi olacak diye bir şey yok. Oyunculara bir şeyler öğretmek yerine size yönelttiğim şikayetin savunmasını yapmalısınız. İsterseniz yönetici savunmasını bekleyelim, her şey o zaman açık hale gelir.

#4 - 19.04.2020 18:50
Zaten savunma yapabilmemiz için rolün tamamı lazım. O halde şimdi ele alalım rolü. Ben sana parasını verdim senin çarptığın halde dimi. Daha sonra sen Andaval Türkçe terim kullanarak bana küfür ettin dimi. Daha sonra sen geldin ve emotelerle aracına çarpar diye emoteler verip kocaman çekiciye ufacık arabayla çarptın dimi. Sonra arabadan inince beni ezdin dimi. Ee kardeşim sadece bu kısmı neden alıp atıyorsun? Bu sunucunun tek zeki arkadaşı sen misin? Rol en başından ele alınır ve kim ne yaptıysa cezasını alır. Benim burada derdim ceza alıp veya almamak değil. Senin yaptığın şeyler karşısında normalde benim şikayet açmam gerekiyor ama ben bunu yapmadım gece geç saat olduğu için. Sana rol öğretecekte değilim sunucuya girdiğine göre. Sadece buradaki amacım başkalarını baltalama. Güzel güzel rollerini yap devam et. Power Game demişsin, yapan sensin kocaman arabaya çarparak. Çarpıyorsun ve karakterin sarsılmıyor bile. Sen bunları yaparken saçma saçma emoteler verirken bunlara uymamı mı bekliyorsun birde? Ayrıca madem video var elinde videonun tamamını atmak zorundasın eğer şikayet açıyorsan, rol başlangıcını atmadan şikayet açılmaz bunuda benim sayemde öğrenmiş ol...

#5 - 19.04.2020 21:02
Andaval türkçe terimini kullanmadım, mankafa terimini kullandım. Video da görüldüğü üzere bu belli. Kanıtlar bölümündeki ekran kaydı üzerinden şikayet oluşturuyorum ve sen bana öncesini istiyorsun. Öncesini istemek yerine şu andaki şikayette bulunan kanıta karşı yanıtlamalısın. İkili tartışmaya yönelmemesi için yöneticisini bekleyeceğim. Benim sunduğum kanıtlar belli, yönetici görecektir. Olayın öncesinde oluşan durumlar seni yapmış olduğun bu ihlali yapmana zorlamıyor.

#6 - 19.04.2020 21:07
Ben sana anlatamıyor muyum acaba? Diyorum ki bana carpıp aracımı patlatıyorsun sanki araba kavgası yapıyıormuşuz gibi. Açtığın şikayet başlıklarına bakarsan hepsini sen ihlal ediyorsun ama ufak bir kısmı alıp burası işime yarıyor diyip şikayet açıyorsun. Sana daha fazla cevap vermeyeceğim kardeşim nasıl biliyorsan öyle olsun. Ayrıca rolde bana fırsat bile vermeden ezme, çarpma, patlatma rollerine giriyorsun. Buda ayrıca Metagame e giriyor belirteyim sana daha fazla uzun uzadıya yazmaya gerek yok.
« Son Düzenleme: 19.04.2020 21:10 ScorpionSendromu »

#7 - 20.04.2020 03:43
Kişi size $500 vermiş, rolü buraya kadar uzatmaya hiç gerek yokmuş. Gördüğüm kadarıyla Gavino araçla ezildiği anda interiora giriş sağlıyor. Bunun için de uyarım olsun, tekrarını yapmayın.