Konu: Kylan Drake [KD] - Sen Tarih Oldun...  (Okunma sayısı 15018 defa)

#550 - 25.06.2021 13:30

ah eskilerrr
Mükemmel
2
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
Jeux, Carl_Jackson,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#551 - 25.06.2021 13:59
Vice rpnin sefiri geri geliyor :vice:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#552 - 25.06.2021 14:23
Çayımı çerezimi aldım olacakları bekliyorum
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Jeux,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#553 - 25.06.2021 18:22
BOYNUNDAKİ YILDIZ DÖVMELERİ ANLAMI

Alıntı
" Küçükken geceleri gökyüzüne bakar ve hayal kurardım. Her kayan yıldız benim için bir hayaldi. Hayal kurduktan sonra kumsaldan bir deniz yıldızı alır ve onu odamda saklardım.Çünkü gökyüzünde kayan her yıldızın deniz yıldızı olduğuna inanıyordum.On dokuz yaşıma geldiğimde boynuma bu hayallerimi temsil eden yıldız dövmelerini yaptırdım.Şimdi hayallerim için yaşıyorum, doğduğumdan beri. "

Arabası EVO IIX!

Hayatımda en çok değer verdiğim varlık. Bazen ona ruhum demeyi seviyorum, aramızda gerçekten bundan daha güçlü bir bağ var. Beni asla yalnız bırakmadı, onunla gerçekten güzel anılarımız var. Bir tanesi hariç, babam bu aracın içinde öldü. Belki de araba tanrıları tarafından ruhu bu araca geçirilmiştir. Arabamdayken babamı yanımda hissediyorum.Bu gerçekten beni iyi yapıyor, gerçekten! Mezarım şimdiden hazır, ben de babam gibi bu aracın içinde Dünya'dan araba cennetine gitmek istiyorum.

*Bebek ağlama sesleri* Dediklerimden bir şey anlamıyorsun değil mi? Zamanı geldiğinde bunları sana tekrar anlatacağım, bunlar babanın hayatındaki en değer verdiği şeyler. *Artan bebek ağlama sesleri* Hadi ama Stella, bundan daha hızlı gidersem sonumuz kodeste bitebilir! Her gece seni bu aracın içinde uyutmak zorunda mıyım ben? Sendeki bu araba sevdası nereden geliyor gerçekten anlamıyorum, gerçekten...

Hayatının Kadını!

Sırada bir kadın var.Onunla nasıl tanıştığımı hatırlamakta zorlanıyorum, sanırım kadim dostum Vlad' sayesinde tanıştık. Acaba o cehennemlik Vlad' şimdi ne yapıyor? Herneyse, ona ilk başlarda kızıl kafa diye sesleniyordum. Onu o yapan şey bence buydu. Neden bana öyle bakıyorsun Stella? İlk başlarda ona karşı bir şeyler beslemiyordum, arkadaş gibiydik. Ve ben arkadaşlarıma hep bir lakap takarım, buna çok takılma. Vice şehrinde ünlü bir şarkıcı, kendisine Şeytanın Avukatı diyor.Hani senin çok sevdiğin bir şarkı varya, işte onu Felicia söylüyor.

Biliyor musun, onun büyücü olduğunu düşünüyorum.Zamanla ben de onun büyüsüne kapıldım.Ona evlenme teklif ederken kalbim son hız atıyordu, hangi sözleri söylediğimi dahi hatırlamıyorum. O andan aklıma kazanan tek şey evet demesi ve ardından yükselen Wuhuuhuu eveeeeettt , alkış sesleri.O andan itibaren hayatımdaki her şeyin düzene gireceğini ve eskisi gibi olmayacağını düşünmüştüm.Gökyüzündeki yıldızlarım tek tek kayıyordu.Ama öyle olmadı. Şu anda nerede olduğunu bile bilmiyorum, gökyüzüne baktığımda gördüğüm son yıldızdan farksız. Daha ne anlatmamı istiyorsun, hayallerimdeki kadın işte!

Tamirhanesi!

Şimdi anlatacağım yer bizim ikinci evimiz sayılır. Büyükbaban Usta Raidon'un  tamirhanesini biliyorsun değil mi? İşte hep onun gibi bir tamirhanem olsun isterdim.Şehirdeki araç severlerin eğlence merkezi, arabaların cenneti... Tamirhaneyi açtığım günü dün gibi hatırlıyorum. İlk müşterim bir doktordu ve arabasına boya yaptırdı. Sanırım hayatımda boyadığım en güzel araba o. Kendisinden para almak istemedim ve ne oldu biliyor musun? Uzun süre sonra o doktor benim hayatımı kurtardı.

Şimdi orada baş belası Leon ve gri kafalı serseri Geralth takılıyorlar. Bir de Barbie ablan var, onu seveceğine eminim Stella. Pembe saçları ile gerçekten bir Barbie'ye benziyor. Tamirhane açıldığından beri onunla sıkı bir dostuz.Orayı görmek mi istiyorsun? *Derin nefes alıp verme sesi* Belki bir gün bunu yaparız Stella...

BURNOUT ekibi!

Sana dostlarımdan bahsetmeye devam etmek istiyorum.Tamirhane açıldıktan sonra istediğim ortam garajda olmaya başladı.Araç severler ile garajda takılıyorduk, bazen de turlara çıkıyorduk.Senin seveceğin tarzda, biliyorsun işte Stella! Hızlı ve çılgınca sürüşler.

Çok iyi dostluklar edindim, beni sabah akşam arayanlar işte Burnout ekibindekiler. Gölgen gibi bir ekibe liderlik etmek güzeldi. Şimdi bunu yapacak gücü kendimde bulamıyorum.Yaşlandım Stella, baksana arabam bile bana adeta yaşlı bir babaanne gibi sürüyorsun diyor.

Çocuğu/Çocukları!

Sence nasıl kullanıyorum? Heey, beni dinliyor musun sen? *Stella uykuya dalmış* Sonunda... Her gece bu arabanın içinde hikayeler dinleyerek uyumak zorunda olman benim canımı sıkmaya başladı.

Karanlık tüm ışıkları söndürdüğünde gölgen bile seni yalnız bırakır. Bir tanesi hariç. Geçmişin Gölgesi...

100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Myrtle, Carl_Jackson,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#554 - 29.06.2021 01:52

BURNOUT SURUCU VERITABANI

KULLANICI ADI : NotRealKD8
ŞİFRE : **********

Veritabanı yükleniyor... /\
***********************************************************************************************************************************************************************************************

Kylan " KD " Drake

Telsiz Kodu: 88

Ekibe katılım tarihi: 07.08.2020

Aktif Konum: Market Caddesi

Makine : Mitsubishi Lancer EVO VIII

Özgeçmiş

Ekibin kurucusu.Hayatta en çok değer verdiği şey arabası,şehir onu
kırmızı EVO ile tanıyor.Korkusuz ve sınırları zorlayan cinste kullanmayı sever.Çılgınca bir
 fikir ortaya atar ve  en iyi şekilde olması için çalışır.Bu yarışlarda da böyledir.Usta Raidon
idollüğünde Japon hayranlığı vardır.Geçmişi hakkında konuşulmasını sevmez, geçmişind
her zaman nefret eder.Bu nedenle sadece geçmişi hakkında  söz ederken sigara içer.
Geleceğini ise boynundaki 5 yıldız hayaline göre planlar.Bunlar; arabası, hayatının kadını,
tamirhanesi, Burnout ekibi ve çocuğudur.

STICKER

Street Racer XXX
            Challanger Racer
            Winner
            Immortal
            Road Runner XXX 

Aktif konum                                                                                                                     

YARIS

Toplam Yarıs:       
             Kazanılan Yarış:       
             Toplam Ganimet:                                                                     

************************************************************************************************************************************************************************************************
Sistemden çıkılıyor... /\
« Son Düzenleme: 29.06.2021 09:35 Jeux »
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Myrtle,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok