Konu: [17/04/2020] Vince Walker  (Okunma sayısı 87 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.04.2020 20:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vince Walker - @thelayse

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.04.2020 19:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mule marka araç ile trucker mesleği kasıyordum. Şehire girerken şaşırıp sağa dönmek yerine sola döndüm, durumu farkedince yan şeride geçip arka yoldan devam etmek istedim ama Vince Walker isimli karakter aracıyla gelip bana çarptı. Pasif meslekte olduğumdan kaza rolüne girişmek istemedim başta, ancak kendisi ısrar edince bende daha fazla üstelemedim ve kaza rolüne giriştik.

Vince Walker isimli karakter IC'de kendini polis gibi tanıtmasının yanı sıra, rozetini göstermesini istediğimde /me komutuyla olmayan rozetini gösterdi. özel mesaj yoluyla bilmediğini farz ederek /rozetgoster komutunu kullanmasını istedim, rahatsız mısın? rol yapıyorum burada gibi ifadeler kullanarak agresif davrandı. Sistemsel polis birliğinde olmayan veyahut IC olarak Departman mensubu olmayan bir kişinin kendisini polis olarak tanıtması rol bazında bir miktar kabul edilebilir kılsa da farklı bir komutla gösterilmesi gereken "rozet" objesini emote ile gösterilmesinin kural ihlali olduğunu düşünüyorum ve gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Olaya ilişkin Ekran Görüntüsü: GösterGizle

Vince Walker ile aramda geçen /pm: GösterGizle
 [19:34:05] (( << Vince Walker (6): /rozetgoster ))

[19:34:17] (( >> Vince Walker (6): kardeşim rahatsızmısın ))

[19:34:25] (( >> Vince Walker (6): Rol yapıyorum  ))

[19:34:39] (( << Vince Walker (6): sistemsel gösteremiyorsan polis değilsindir, böyle bir yalan söyleme şekli yok. ))

[19:35:18] (( >> Vince Walker (6): ben rozet gösterdim ve polis olduğunu belirtmedim ))

Support Theodoro Price ile geçen chatlog: GösterGizle
[19:33:48] (( >> Theodore Price (195): Sürekli roleplay kuralı bulunmakta, karşı taraf ile anlaşarak rolü yapmayabilirsiniz. ))

[19:33:56] (( >> Theodore Price (195): Fakat bizim önerimiz rolü yapmanızda. ))

[19:34:04] (( >> Theodore Price (195): Sonuçta kaza rolü de bir roldür. ))

[19:34:11] (( << Theodore Price (195): Peki bir şey daha soracağım. ))

[19:34:28] (( << Theodore Price (195): Şuan birisi polis olmadığı halde polismiş gibi davranıyor, bu normal mi? ))

[19:35:05] (( >> Theodore Price (195): Bunu yapması normal, inanıp inanmaması sizin elinizde. ))

[19:35:20] (( >> Theodore Price (195): Rozet gösterme rolü tarzı bir şeyler yaparsa Forum > Oyuncu Şikayetleri ))

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 17.04.2020 20:21 Mandalorian »

#1 - 17.04.2020 23:36
Hatamın farkındayım tekrarı olmayacaktır.

#2 - 18.04.2020 05:57
Uyarıyorum, tekrarı olursa daha ağır bir işlem yapılacak.