Konu: [17.04.2020] Xeven Leave - RK İhlali  (Okunma sayısı 114 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.04.2020 20:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Xeven Leave - @Xeven

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jahmir Elmore, Stefan Macfloyd, Tyrone Scott

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.04.2020 19:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali: Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar. Xeven Leave adlı karakter iki gün içerisinde sebep olmaksızın bizimle üç kez çatışmaya girdi. Rolleri tümünde ben yoktum, son iki sefere denk gelmek haricinde. Rol içerisinde kişi bana tarif edildiğinde takıldığımız bölgeye geldiğinde pompalı tüfeğimi dükkandan alarak kişiyi vurdum ve üzerinden üç saat geçmeden kişi geri gelip bize ateş etti doğal olarak karşılık verdik. Bu sebeple oyun içi karakterler polis ablukasına alındı, silahlardan birine el koyuldu.

Oyun içerisinde @Thorin isimli yönetici ile konuyu konuşarak netliğe kavuşturduk ve Sürekli RP kuralını bozmadan role devam ettik. Xeven Leave isimli karakteri "RK İhlali"nden ötürü şikayet ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kişiyi vurduğum zaman time stamp'te görülür vaziyette, az önce olan olaydan SS alamadım fakat @Thorin tam kural ihlalilin yapıldığı ana şahittir.

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişi hakkında bugün içerisinde bir şikayet daha açtık, hem Gun Out of Ass ihlali hemde Powergame.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=77752.0
« Son Düzenleme: 17.04.2020 20:15 nimphelos »

#1 - 18.04.2020 13:30
Log kontrolü dahilinde, Xeven Leave karakteri NON-RP ve RK sebebi ile cezalandırılacak.