Konu: [17.04.2020] Andrew_Zhang @  (Okunma sayısı 98 defa)

#0 - 17.04.2020 19:56
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andrew_Zhang @Oreonait
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Harvey_Douglas @Phanton  Monary_Teep  @Ebu Bekir   
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Refuse RP
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Kaza yaptığımız kişiyle role girdik ben hariç @Ebu Bekir 'e de çarptı kişi role cevap vermeyince araçtan indirir diye emote verdik kişi araçtan inmeyip refuse rp yaptı aracın kapı kilitli dedi sslerde göründüğü gibi araçtan indirme emotesi verdiğimde aracın kapısının sistemsel olarak kilitli olmadağını görüyorsunuz bide arkadaş hem rolden kaçıyor hemde dönüp şikayet açacam diyor çok ilginç admin kararı 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 17.04.2020 20:10
Şahitliğimi onaylıyorum. Kişi role uymadan /b'den ve /do'dan konuşup bastı gitti.

#2 - 17.04.2020 20:15
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=77768.msg90314#msg90314 Gerekli ss'ler rolün öncesi ve sonrasına kadar buraya attım.Ek olarak sizin kaza yaptığınız gibi direk araba gelip arabamdan beni indirmeye çalışmanız cidden çok garip, bu kadar sert bir kaza ve maşallah araçta kaza yapar yapmaz iniyorsunuz ve bir adamı aracından atmaya çalışıyorsunuz bu Retarted RP'den başka bir şey değildir, iyi roller.
« Son Düzenleme: 17.04.2020 22:05 Oreonait »

#3 - 19.04.2020 04:55
@Oreonait, araç kapısını sonradan kilitliyorsun (kişi emoteu verince), Non RP yapmışsın. @MUHTAR, OOC üzerinden "role uy kardeş" demen de kabul edilebilir bir şey değil. Aktif rolü bölmüş oluyorsun. Onun dışında /do kanalını chat kanalı gibi kullanmışsın. Tekrarını yapmayın, ikinizi de uyarıyorum.
« Son Düzenleme: 19.04.2020 16:49 Heavenly »