Konu: [17.04.2020] Yaralı Kuralı İhlali Jahmir Elmore- @sofa king  (Okunma sayısı 247 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.04.2020 02:05
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jahmir Elmore @sofa king
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Enrique Dias @LastWareup
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.04.2020 00.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yaralı kuralı ihlali
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısı Idlewood'da olan çatışmada yere sistemsel olarak düşürdükten yaklaşık üç saat sonra eline silah alıp beni vurarark bu kuralı ihlal etmesi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:                                 
Ek açıklamalar(varsa):
SS'lerin sağ alt kısmını inceleyerek olayların olduğu saatleri görebilirsiniz, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 17.04.2020 13:24 LastWareup »

#1 - 17.04.2020 03:02
Öncelikle merhaba. Yaklaşık 6-7 yıldır oyunu oynamıyordum ve yakın zamanda tekrar başladım dolayısıyla bazı kurallara ilişkin aklımda kalan limitleri (soygunda üst limit, level limiti, rk süresi gibi) farklı hatırlıyor olabilirim. Mesela, revenge kill için sürenin 2-3 saat olduğu gibi bir bilgi aklımda yer etmiş. İki ss'ten de görülebileceği gibi süre ilk girdide belirtilen bir buçuk saat değil üç saatin üzerinde (tam olarak 3 saat 6 dakika). Kurallara baktığımda, yaralı rolü ihlaliyle ilgili bir süre göremedim. Eğer üç saat bu rolün bitirilmesi için yeterliyse, yukarıda da belirtildiği ve ss'lerde de görülebileceği gibi iki olay arasında üç saatten fazla olduğu açıkça gözükmekte. Eğer yaralı rolü ihlalindeki süre üç saatin üzerindeyse, kural ihlali ile bunun yanındaki yaptırımı kabul edip, bir daha olmayacağına teminat verirken sürenin kurallarda belirtilmemesinin de cezai işlem uygulanması durumunda göz önünde bulundurulmasını talep ediyorum.

#2 - 17.04.2020 09:33
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=180.0 > madde 2.2 dostum. Eğer dediğin gibi süre az olsaydı millet kalkıp kalkıp intikam alırdı değil mi?
not: başlığı açan kişinin internet probleminden dolayı ben yanıtladım
« Son Düzenleme: 17.04.2020 09:36 rapperz »

#3 - 17.04.2020 12:14
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=180.0 > madde 2.2 dostum. Eğer dediğin gibi süre az olsaydı millet kalkıp kalkıp intikam alırdı değil mi?

konuyla alakalı bütün açıklama ilk iki mesajda halihazırda yazarken retorik bir soru sorarak gerginlik çıkarma çaban manasız dostum. yetkili birisi yanıtlayıp ilgili yaptırımı uygulayana kadar seviyeli giden tartışmayı alevlendirmemen daha hoş olur, sonuçta keyif almak için oyun oynuyoruz birbirimiz üstünden ego tatmini için değil diye düşünüyor ve ic olan bir gerginliği böyle hareketlerle ooc'ye taşımayacağızdır diye umuyorum. iyi eğlenceler.

#4 - 17.04.2020 12:31

konuyla alakalı bütün açıklama ilk iki mesajda halihazırda yazarken retorik bir soru sorarak gerginlik çıkarma çaban manasız dostum. yetkili birisi yanıtlayıp ilgili yaptırımı uygulayana kadar seviyeli giden tartışmayı alevlendirmemen daha hoş olur, sonuçta keyif almak için oyun oynuyoruz birbirimiz üstünden ego tatmini için değil diye düşünüyor ve ic olan bir gerginliği böyle hareketlerle ooc'ye taşımayacağızdır diye umuyorum. iyi eğlenceler.
3 piksellik bir oyun için tartışmak çok saçma zaten. Yanlış anladıysan -yanlış anlamana sebebiyet veren bir yorum attığımdan dolayı- kusura bakma. Sadece süre sınırlaması olmazsa, işin içinden çıkılmaz bir hâl alacağını, herkesin sürekli bunu yapabileceğini belirtmek istemiştim. problem yok benim açımdan.

#5 - 22.04.2020 00:34
Yönetim de zaman zaman hatalı kararlar verebiliyor, önemli olan bu hatadan dönebilmek ve kabul edebilmektir. @balvenie adına da bu konudaki yanlış durum için yönetim olarak özür dileriz.

Kurallar gayet açık, daha önce yaralandıysanız 8 saat boyunca saldıramazsınız. Uyarılık bir durum yok.

@sofa king Çatışma Kuralı İhlalinden cezalandırıldı.