Konu: Luraake_Ashur-Garnett_Onfroy [13.042020]  (Okunma sayısı 93 defa)

#0 - 13.04.2020 00:37
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luraake_Ashur-Garnett_Onfroy @berke1963 @Freaqen
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Görüntülerde mevcut @Macelleria Travis_Sullivan
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntülerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.Bağlantı koparmak

Alıntı
2-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

Alıntı
GOA

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle ilk başta kavga ettik daha sonra motora binip kaçtılar ve canlarını fulleyip geldiler sırtında sopa çıkarması ve yaralıya düşünce bağlantı koparması rolleri baltalamaya yetti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kişileri dövdükten sonra can doldurup gelmeleri, zaten /b üzerinden bi arkadaş söylemesi ve bende pm'den belirttim.
Spoiler: GösterGizle

Burada sırtından sopa çıkarıp ve yaralıya düştükten sonra çıkmaları
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 16.04.2020 22:59
bize vurduklarının tam olarak veya kavga ettiğimizin yok ben emote verip çıkmışım? aynı şekilde bu Luraake içinde geçerli

#2 - 16.04.2020 23:45
bize vurduklarının tam olarak veya kavga ettiğimizin yok ben emote verip çıkmışım? aynı şekilde bu Luraake içinde geçerli

Savunma yapmanızı bekliyorum

#3 - 19.04.2020 04:47
Cezalandırılacaklar.