Konu: [12.04.2020 - Blaze Terry , Adam Polski] Birden Fazla Kural İhlali  (Okunma sayısı 302 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.04.2020 20:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Blaze Terry , Adam Polski ( @hamdi @abuduk0542

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Manuel Guarez , Alejandro Garcia ( @Rulaen @ByM1T2  )

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.01.2020 | 19 suları

DM | Revenge-kill | ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK | İllegal Birlik Kural İhlali | Revenge Kill&Yaralı Rolünü Yapmamak.

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Herhangi bir emote olmadığı görülebilir;
Spoiler: GösterGizle

Burada düşeceğini anlayınca çıkış sağlıyor arkadaş.

Burada arkadaşın DM'ye katıldığını belirtme amacıyla düşen silahının yerini soruyorum, cevaplıyor.

Bu noktada araçla uzaklaşıyor...

Aradan on dakika geçiyor, arkadaşlar beni ne hikmetse burada bulup ateş ediyor, yanımdaki arkadaşlar bunu yaralı durumuna düşürüyor.

Burada yaralı rolü yapmama gerekçelerini ibraz etmişler...  :'(

Bu noktada ise yaralıdan çıkıp tekrar bana ateş ediyorlar.

Burada da düştüğümün detaylı görüntüsü var.

Kişi birlik lideri olduğundan ve birlik kuralının da ihlal edilmesinden ötürü kişiselin yanı sıra birlik kapsamında bir değerlendirme yapılmasını ayrıca  talep ediyorum.

Ek açıklamalar(varsa):Şablonun çok az dışına çıkmış olabilirim. Detaylı bir şikayet oluşturup tüm oyuncuları bu dertten kurtarmak niyetindeyim sadece. İyi forumlar dilerim. -

« Son Düzenleme: 12.04.2020 20:33 .notoriousR0GUE! »

#1 - 12.04.2020 20:33
Şahitliğimi onaylıyorum. Kişiler daha bugün birlik kural ihlalinden ceza yemelerine rağmen agresif rol sergilemeye devam ediyorlar. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

#2 - 12.04.2020 20:44
Şahitliğimi onaylıyorum kişiler hiçbir sebep yokken bize mahallemizde ateş açtılar. Aktif rolde oyundan çıkıp tekrar çatışmaya girdiler, ayrıca sistemsel düğmelerine rağmen tekrar tekrar çatışmaya girdiler.

#3 - 13.04.2020 16:37
Blaze Terry karakteri yasaklanmış, şikayet Adam Polski ve halen aktifse birliği için geçerli görülebilir.

#4 - 16.04.2020 19:55
dostum birliği kapatacağız birazdan bu arada iki tarafın'da ceza alması gerekiyor yada bunu konuşup kapatalım daha çok uzamasın

#5 - 16.04.2020 20:17
Savunmanız bu kadar ise admin kararı bekleyebiliriz. @abuduk0542

#6 - 16.04.2020 23:14
- Burada alıyoruz.
- Eve gidiyoruz
- Burada tehdit veya korkutmaya çalışıyoruz
- Burada ise yalan söyliyip söylemediğini test ediyoruz.
Manuel Guarez'i zaten almışız aramızda bir husumet var, bizde böyle bir eylem yapma kararı aldık ama karşı taraf olarak sizde bize sıktınız bu demek oluyor ki. Admin kardeşim senden orta yolu bulmanı istiyorum ve iki tarafın'da hak ettiğini yapmanı istiyorum çünkü bu olay olmadan önce bizden 6 gün önce açılmış bir birliksiniz ve bizim 6 günümüz kalmış 10 günün bitmesine sizin ise 4 gün kalmıştı 10 gün bitmesine yani bu demek oluyorki, iki taraf'da kural ihlali yapmıştır.

#7 - 16.04.2020 23:21

Ortada /q felan bir olay yok benim tarafımca olarak.

#8 - 16.04.2020 23:23
vede fark ettiyseniz olay 1 gün sonradan oluyor.

#9 - 16.04.2020 23:43
Merhaba dostum, biz saldıran değil tırnak içerisinde; "SAVUNAN" tarafız. Dolayısı ile ihlal ettiğimiz herhangi bir kural bulunmuyor. Sizinle savunma dışında hiçbir şekilde illegal etkileşimde bulunmadık. Zaten yolladığınız görüntülerde durum bariz, mahallemizdesiniz. Saldırıda bulunuyorsunuz, üstelik yok pahasına. Amaçsızca.
Bunun dışında saldırma hakkınız diyelim ki var; emoteleriniz nerede? Bizler göremedik. Zaten şikayet tüm detaylarıyla incelendiğinde hata üzerine hatalar yaptığınızı ve amacınızın DM olduğunu, bizden önce de şikayet yediğinizi ve hatta "Blaze Terry" isimli arkadaşın DM'den dolayı banlandığını yöneticilerde görecektir.

İyi forumlar dilerim.