Konu: [12.04.2020 - Angeline Charwinski] Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 156 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.04.2020 19:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Angeline Charwinski @caisama

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.04.2020 19.14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aramızda yaşanan anlaşmazlık sonucunda olayı alttan almaya çalışırken karşı tarafın hakaretine maruz kaldım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin OOC sicilinin de dikkate alınmasını rica ediyorum. Bu tarz olayları alışkanlık haline getirmiş gibi görünüyor.

« Son Düzenleme: 12.04.2020 20:05 Rockefeller »

#1 - 12.04.2020 19:32
Olay daha yeni oldu galeriden balıkçıya doğru bisikletle sağ şeritte giderken (hiç bir ara sokaktan çıkmadan) arkadan hızlıca (Non-rp driving) gelip çarptı ve kaçtı. Gerçi kendide söylüyor yol onun olduğu için hızlıca istediği gibi geçebilirmiş. Karakterin SS aldığı yer ile olayın yaşandığı yerin yakından uzağından hiçbir alakası yoktur. Olay Santa Maria galerisinin az ilerisinde sağ şeritte yaşanmıştır. Bisikletle sahile kadar takip edip sinirlendiğim için bir daha yapmasın diye gerekli uyarıları yaptım. Ortada bir hakarette yok zaten hakaret ile benzetmeleri birbirine karıştırmamak gerek. Atıcağım chat görüntülerini atmış bütün yazdıklarım uyarılardan ibaret.
« Son Düzenleme: 12.04.2020 19:37 caisama »

#2 - 12.04.2020 19:47
Ana caddeden hızlı bir şekilde gitmek ne zamandan beri non-rp olarak kabul ediliyor? Aracım çarpmanın etkisiyle sahil tarafına savruldu ve karakterin verebileceği en mantıklı tepki olarak şoka girmiş rolü yapacaktım. Bu yüzden aracın savrulması dışında hiçbir müdahalede bulunmadım. Bu esnada role devam etmek için " aynadan Angelina'ya bakınır" emotesini verdim. Attığım ekran görüntüsünde de mevcut. Ama siz role devam etmek yerine pmden saydırmaya başladınız. Kaldı ki bu şikayetin konusu bana attığınız hakaret içerikli mesaj, ic yaşanan bu rol değil. "öküz gibi non-rp yapıyorsun" cümlesi de pek uyarı sayılmaz hani. Görüntülerde her şey ortada tarafımca konuya bir daha mesaj atılmayacak, şikayetçiyim.
« Son Düzenleme: 12.04.2020 20:07 Rockefeller »

#3 - 12.04.2020 19:57
Ana caddede hızlı sürülebilir fakat bu kasıtlı olarak çarpılacağı anlamına gelmez. Bir bisikletli yayayım en fazla 25 hızla gidiyorum şahıs hem arkadan çarpıyor ardından sahile kaçıyor şahsı sahile kadar takip ettikten sonra bu sefer duvara çarpıp duruyor, ben şahsa pm attıktan sonra emote verip rol'e girmeye çalışıyor. Orada alacağı ss'leri ise haklı olduğum için havalimanında alıyor. Hakaret konusuna gelirsek 26 yaşında bir büyüğüm olduğu için bu saatten sonra türkçe bilmiyordur heralde demeyeceğim çünkü direk "öküz" demek ile "öküz gibi" demek arasında fark var. Umarım Hakaret ile Benzetme arasındaki fark'ı anlar. Yazıcaklarımın hepsi bundan ibaret, şahıstan şikayetçiyim.

#4 - 17.04.2020 04:22
@caisama, 'öküz gibi' kelimesini kullanarak ortak nezaketin dışına çıkıyorsun. Seni cezalandırmayacağım ama alt kısımda bırakacağım ortak nezaket konusunu okuyup anlamanı istiyorum. Tekrarında daha ağır bir yaptırımla karşı karşıya kalabilirsin.

Ortak nezaket nedir?: https://www.egitimdili.com/gorgu-kurallari