Konu: [11.04.2020] CJ @İzmirLee  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.04.2020 16:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christa_Felicia @İzmirLee

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.04.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Jacking

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood Gas Station'da role girmeyerek aracımdan attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 11.04.2020 16:52
Birincisi dostum,aracımı bırakıp,marketten bir tamir kiti aldım.Bu toplasan 10 saniye sürmemiştir.Ve sen,ne bir emote,ne düz kontak,veya kilit,ne aracın sahibini izleme,rolsüz bir şekilde önünde bulduğun araca binmişsin.10 saniye içinde,araç çalmaya karar verip,gerekli rolü yaptın mı.Sen real'de,her boş bulduğun aracı alabiliyor musun,önce etrafına bakıyorsun değil mi?,sahibini takip ediyorsun...Önce kendi yaptığın rolü bir sorgulayabilirsin.Kendin kural ihlali yapıp,bana şikayet açıyorsun.

#2 - 11.04.2020 17:18
Yalan söylerek sıyrılabileceğini düşünenlerdensin. Önceden düzkontak attığım araçla geliyorum orada, birşey olmamış gibi beni araçtan atıp gidiyorsun.

#3 - 11.04.2020 18:17
Güvenli bölgeden,araç çalamazsın zaten.Ben onu winewood taraflarından aldım,idlegasa geldim tamir kiti için.Güvenli bölgede hırsızlık rolü yapıp aracımı çalmaya kalkıyorsun.Bana ait olmasa bile,parçalatmak için,benim çaldığım bir araç,ve o aracı çalıcaksan,güvenli bölgede hırsızlık rolü yapamazsın.Ki rol bile yaptığını düşünmüyorum 10 saniye durdum markette,ne ara etrafı kolladın,sahibi var mı vesaire diye ne ara sorguladın, bunların hesabını ver dostum.Direkt boş bulduğun araca binmişsin,senin yaptığın  rol değil asıl.

#4 - 11.04.2020 19:06
Konuyu buraya kadar çekmeye çalışıyorsun ya.. arkadaşımı bekliyorum yan tarafta. Birşey olmamış gibi gelip beni araçtan atıyorsun ne role giriyorsun ne birşeye ardından arabaya binip devam ediyorsun.

#5 - 11.04.2020 19:36
'bırakıp,marketten bir tamir kiti aldım.' Bu sırada aracının motorunu kapatabilirsin, aracını kilitleyebilirsin. Hiçbirini yapmadıysan aracının çalınma ihtimalinin olduğunu bilmelisin. Cezalandırılacaksın. Ayrıca aracın güvenli bölgeden çalındıysa gerekli ekran görüntülerinle şikayet oluşturabilirsin.