Konu: [11.04.2020 Vice Roleplay] CJ - Yetersiz rol bilgisi  (Okunma sayısı 297 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.04.2020 15:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tommy Toretto @Babaringo
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dargius Derman @Epheuis Grant Chang @Repartee

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.04.2020 15.01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Spoiler: GösterGizle
CJ + Yetersiz Rol Bilgisi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Şahıs yanıma gelerek hiçbir role girmeden emote vermeden beni araçtan atarak aracı alıp gitti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
-

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 11.04.2020 15:17
Şahitliğimi onaylıyorum. Rol bilgisi yok galiba ondan rolsel olarak birşeyler belirtememiş..

#2 - 11.04.2020 15:30
Öncelikle selamlar,ikinizinde bana ooc kini olduğunuzu biliyorum. Orada aracı alıp gitmedim,yanlışlıkla olduğunu belirttim. Sizde beni araçtan atıp aldınız,rolsel bir durum olmadan.Birde burada beni karalamak için bu tarz şeylere girmeniz çok yanlış arkadaşlar. Kimseye karşı ooc kin tutmam ve tutmuyorumda. Fakat bu yaptığınızın büyük saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir ss almadım,çünkü zaten araçtan hemen atıp araçlarını aldılar,birde üstüne şikayet oluşturmuşlar. Kararı yetkiliye bırakayım ne diyeyim yani bu konuda.

#3 - 11.04.2020 15:45
Seninle ne IC olarak ne de OOC olarak hiç bir muattabım olmadı bu güne kadar.

#4 - 11.04.2020 15:53
Şahıs yanlışıkla aldım anında iade ettim tarzında yalandan bir savunma üretmiş ama hemen çürütüyorum.İlk önce aşağıdaki ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi sıra var herkes kapı görevlisini bekliyor. O sırada @Babaringo aracı alıp kaçıyor ve bir alttaki ekran görüntüsündeki zaman farkına bakabilirsiniz kapı görevlisi geldiğinde geri geliyor. Bizde o sıra kuralına göre emote verip aracı geri alıyoruz.

Burada aracı çalıyor ve herkes kapı görevlisini bekliyor.(Saat'e dikkat, 15:01)

https://cdn.discordapp.com/attachments/680771869451878424/698514150288130048/sa-mp-352.png

Ardından burada gördüğünüz gibi saat 15:07'de geri geliyor ve arkadaşım emote vererek aracı geri alıyor.(Tam gözükmemiş ama şu allta karakterinin ssini bulabilirsiniz)

https://prnt.sc/rxaot1

#5 - 11.04.2020 15:55
Şahitliğimi onaylıyorum şahıs aracı çalıp ortamdan uzaklaştı bu yaşanırken orada bende vardım.

#6 - 11.04.2020 16:50
Arkadaşlar aracı alıp hiçbiryere gitmedim,orada kaldım ve aracı zaten hemen aldı arkadaşınız.Kaçma niyetim olsa oradan kaçardım zaten. OOC kininiz olduğunu discord üzerinden de belli edip gelip bizimle konuşarak belli ettiniz. Başka birşey diyemiyorum daha fazla.Bundan sonra sizinle herşeyde ss almam gerekiyor sanırsam bunu anlıyorum ben burdan.

#7 - 11.04.2020 17:09
Discord'ta seninle konuştuğumun ss'lerini atsana madem konuşmuşuz.

#8 - 11.04.2020 17:17
Yani böyle yalan söylerek olaydan sıyrılabileceğini sanıyorsun. Fakat yanılıyorsun hertürlü loglara bakılıp kontrol edilir. 15:01'de geliyorsun aracı kaçırıp gidiyorsun ve 15:07'de aracı parçalatmaya geldiğinde @NightLovel gerekli emoteleri vererek aracı senden geri alıyor. Aracı kaçırdığının kanıtı zaten oradaki userlar biliyor onlardan bir taneside @Repartee oda zaten şahitliğini onayladı.

#9 - 11.04.2020 18:42
Arkadaşım orada hep arkadaşların var ve aracı kaçırmadım. Dİscord'ta sese gelip konuştuğunu herkes biliyor bende burada şahit koyabilirim fakat forumda screenshot harici yazılanların hiçbiri kanıt olarak geçmiyor. Bunu bildiğimden dolayı konuyu pek fazla uzatmak ve kimseyle kötü olmak istemiyorum.