Konu: [11.04.2020] Stanley_Castellazzo  (Okunma sayısı 136 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.04.2020 01:53
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stanley_Castellazzo @Cristian
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Görüntülerde mevcut
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntülerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle

Alıntı
1) İLLEGAL BİRLİK KURALLARI
1.1) GENEL KURALLAR
11.Hiç bir birlik liderine karşı utandırıcı, küçük düşürecek rol yapılamaz. (Yüzüne tükürmek, üzerine idrar boşaltmak, tasma takmak gibi bir çok rol engeli vardır.)

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Üretim yerindeyken durduk yere polis ararım diye türkçe bir mizah yapmaya çalıştı şahıslar, daha sonra bizden diğerleri küfürlü atışmalardan sonra zaten etrafta DM arayışında olan arkadaşlar cevap vermedik üstelemeleriyle bu tarz aşağılayıcı rol yaptılar ki uyarmamıza rağmen.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Birlik üyemiz uyarmasına rağmen üslubu ortada

Ek açıklamalar(varsa): Kişileri uyarmamıza rağmen rolü sürdürmeleri ve üstelemelerine ek olarak yaptıkları roller dahilinde kendilerince sivil polisliğe soyunmuş arkadaşlar 6 kişiye karşı 2 kişi kafa tutmalarından yapılan hareketlerinde yeterince rol bilgisi olmadıkları kanaatindeyim.

#1 - 11.04.2020 02:23
Selam Stanley karakternin canlandırıcısıyım hemen konuya gireceğim, en baştan başlıyorum. Rolde tanıştığım Gavin Harris karaktariyle onun evine gitmek için El Corona bloklarına gittik, gittiğimizde iki tane craft masası kurulmuş ve bir şeyler yapılıyordu karakterlerimiz bunu merak edip arabadan inip ne yaptıklarını sordular, kısacası sorduk. Bunların devamında Gavin rolsel olarak su ve sigara almam için bana söyledi gidip geldiğimde Gavin içeriye girmemiş ve hala craft masalarının başındakilerini gözlüyordu bende ona eşlik edip sigaraları dışarıta tüttürdük. Bu duruma kadar kendi bahçemizde tüttürüyoruz ve absürt bir olay gerçekleşmiyor. Gavin bana rolsel olarak bunların yaptığı iş iş değil polisi arayalım mı diye söyledi bende keyfine bak anlamında olumlu bir işaret yaptım bunu gören motorcularrdan bir tanesi (lider değil) direk ''o telefonu götüne sokarım'' diyip üstümüze yürüdü ve ilk yumruğı o atarak iki grup arasında kavga başlattı ve kavgadan bir galip çıktık.

Motorcular yere düştüğünde iki kişinin kafasına tükürüp emote dahilinde kafalarını ezdim bunun hemen ardından Fasci PM'den bana ''birlik liderine bunu yapmaazsınız hatalısınız'' gibi şeyler söyledi. Olay tamamen anlattığım gibidir ne bir fazla ne bir eksik şimdi savunmama geçiyorum.  Ben rolsel olarak bana ''yama'' ya da ''patch'' belirtmediğiniz için hanginizin birlik yetkilisi olup hanginizin olmadığını bilemem bu yüzden önüme geleni o an anlık olarak üstünlük kurduğum için aşşağılıp yapabilirim. O an sizin bana PM'den söylediğiniz sıra OOC olarak egonuza yenik düştüğünüz düşüncesiyle öyle bir şeye kalkıştığınızı düşündüm. Genel olarak kimse böyle şeylerin altında kalmak istemez fazla kişi olup az kişiden dayak yiyip üstüne üstlük bunu kendi hoodunuzun yakınlarında yaşamak sizi kızdırmış olabilir ki öylede oldu.

Ben sadece kafanıza tükürüp ayağımın tabanıyla sizin karakterinizin kafanızı yere yapıştırdım. Genel olarak aşağılama rollerinin dışında bir hareket yaptığımı düşünüyorum çünkü ''bana ne kadar ezik olduğunu söyle''  ''beyaz bir piç olarak doğduğun için annene küfür et'' gibi ya da ''çorabını adamın ağzına sıkıştırır'' tarzında değişik daha üst seviye aşağılama hareketleri sergilemedim sadece Terry'in kafasına yaptığım işlemin aynısını size de yaptım ki emoteumda da aynı şekilde yazıyor. ''aynı işlemi yapar'' bu yaptığım hatalı olsa bile üsttede belirttiğim gibi sizin birlik lideri olduğunu kimse bilemez bana yama ya da patch belirtmemişsiniz rverdiğim emotedan sonra kendimi demorlize etmemek için kendi gidişatımı bozmayıp yaptığım role devam ettim.

Attığım bu mesajın yeterli ve herkesi tatmin edecek şekilde olduğunu düşünüp daha fazla uzatmayacağım. Bu mesajımdan sonra konuyla ilgili bir yöneticinin bana soru sorması dışında herhangi bir mesajda bulunmayacağım yazı kirliliği yapmamızın gereği yok. Söyleyeceklerim bu kadar herkese iyi roller. İyi forumlar.

#2 - 11.04.2020 03:07
bu yaptığım hatalı olsa bile üsttede belirttiğim gibi sizin birlik lideri olduğunu kimse bilemez bana yama ya da patch belirtmemişsiniz rverdiğim emotedan sonra kendimi demorlize etmemek için kendi gidişatımı bozmayıp yaptığım role devam ettim.

Sizi rol esnasında pm ile bilgilendirmemize rağmen "Birlik lideriniz allah değil" demeniz zaten sorgu sualsiz olayı bitirmenize yeterli kalıyor. Gece gündüz GYM'de kas yapıp sivil bir karakterle 6 kişiye karşı 2 kişi korkusuzca laflaşıp kavgaya tutuşmanız zaten fear rp ile kalmayıp bir de uyarı yapanı da terslemişsiniz, DM arayışını hiçe sayalım..

Hiç yoktan "Sebep/Neden" diye sorabilir rollerinizi ona göre sürdürebilirdiniz, muhtemelen işinize gelmedi bu yüzden de rollere devam ettiniz. "Bilmiyordum" "Haberim yok" vesaire diye bir cümleniz herhangi bir sorun teşkil etmeyecekti ama görünen o ki rollerin heyecanına kapılıp karakterinizi biraz ooc'de de yaşamışsınız pm'den de üslubunuzun vaziyeti ortada.

Alıntı
11.Hiç bir birlik liderine karşı utandırıcı, küçük düşürecek rol yapılamaz. (Yüzüne tükürmek, üzerine idrar boşaltmak, tasma takmak gibi bir çok rol engeli vardır.)

Yukarıda yazan kurallar net. Sunucuda 126 saat geçirmişsiniz bazı kuralları kavramanız gerekiyor. Alt kısma da belki okursunuz diye bağlantı bırakıyorum.

Genel Kurallar

#3 - 11.04.2020 20:11
Birlik Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak. Birlik liderine karşı aşağılayıcı bir rol yapılamaz (tükürme dahildir).
« Son Düzenleme: 11.04.2020 20:37 Heavenly »