Bayağı uzun soluklu bir konu olmuş, öncelikle cezaları listeliyorum.
Virtue CR'dan dolayı ceza alacak.
Scott Cale karakteri gereksiz agresif rolden dolayı ceza alacak.
Buna ekstra yapılan yorumlardaki SSlerde halen olayı sürdürüp saldırdığınız gözüküyor, zamanlara bakarsakta bu açık ortada. Bu kadar büyütülecek bir olay mıydı bilemiyorum, gereksiz agresif rollerden kaçının.
@Mithos buranın bir oyun platformu ve insanların buraya gelip oyun oynadığını unutmadan, birbirimize saygı göstererek ve karşımızdakine ego tatmini, aşağılayıcı ve onu kıracak şekilde davranmamak gerekiyor. 2007'den beri oynamanız çok güzel, burada benim gibi 2007'den gelen dinazorlar çok var. Ama yeni başlayan yada yeni başlamamış olasa da onları ayırıma sürükleyecek cümleler kurup, ezmeye çalışmaya gerek yok. Umarım karşımızdaki ezdiğimiz kişi 2007'den beri bizim gibi zamanını boşa harcayıp geçirmemiş, kendine güzel şeyler katmıştır ki buna eminim. O yüzden kendimizi çok yukarda görmeye gerek yok, yaptığın davranışlardan dolayı forum üzerinden ceza alacaksın. Devamı halinde daha büyük yaptırım uygulayacağım. Forum mesajların incelemede.
Bildirim için teşekkürler, oyunu bu kadar ciddiye almayın 2007'den beri öğrendiğim şey bu ve sizin gibi değerli arkadaşlarımla da paylaşmak istedim.