Konu: [09.04.2020]Adam_Campbell Kane_Lawson Braw İhlali,Bunny,Fear-RP  (Okunma sayısı 457 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.04.2020 20:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Adam_Campbell  Kane_Lawson @ @rekcahml_sff @superartzs

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mike_Vilson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.04.2020 13:08-19:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-Fear-RP
Şahıslar Üzerimde "Shotgun" Markalı silah bulunmasına rağmen Fear-RP Uygulamadılar Ve vurmaya başladılar.
2-Brawl İhlali
Şahıslar Fear-RP Uygulamadıkları halde beni sistemel olarak düşürdüler ve ben RK Kuralına uydum fakat benim RK Sürem geçmeden bana tekrar vurmaya çalıştılar.
3-Bunny
Kane_Lawson adlı şahıs daha önce bu kural ihlalinden cezalandırılmasına rağmen tekrar BUNNY Kural ihlali sergiledi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sabah ilk olarak zaten ic olarak düşman olduğum birisiydi ve bende oradan geçiyordum sonra arkadaşım Mike_Vilson'u dövdüklerini gördüm ve oraya gittim üzerimde Silah bulunmasına rağmen,emote vermeme rağmen Fear-RP Uygulamadılar ve vurdular,sesimi çıkarmadım yinede RK Kuralına uydum fakat daha sonra şahıslarla dost olmaya gittiğimde beni ic olarak kandırdılar ve yine beni dövmeye çalıştılar ve bunu yaparken çeşitli kural ihlallerinde bulundular

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/XaOgvu https://hizliresim.com/hL0Ugh https://hizliresim.com/5hpg9E https://hizliresim.com/AjUlm3 https://hizliresim.com/dG8fOj https://hizliresim.com/umNRGY https://hizliresim.com/zPyG3d

Ek açıklamalar(varsa): Şahıslar sürekli kural ihlallerinde bulunuyorlar ve sürekli bir agresif rol yapma peşindeler lütfen gerekli cezaları alsınlar.

#1 - 09.04.2020 20:56
Şahitliğimi onaylıyorum gerçekten şahıslar sürekli kuralları çiğniyorlar gerekli cezayı almalarını talep ediyorum.

#2 - 09.04.2020 23:31
@rekcahml_sff @superartzs  savunmalarınız bekleniyor.

#3 - 10.04.2020 12:21
I banned

#4 - 10.04.2020 12:24
Ama yinede savunma yapayım, kişi arkadaşımı pompalıyla vurmuş daha önce bizle çok kavgaları var onun için dövebiliriz, kişiyi başka yere çekme amacımızda oydu.

Ve, kişi kavgada ben kişiye vururken nasıl silah çekiyor anlamadım, silah çekme emotesi de yok Craft bakarsan, direk eline silahı almış ben döverken kanıt çekmeye çalışmış bu çok açık.

Açık arayan, rol yapamayan biri herhalde.

#5 - 10.04.2020 12:27
Ve Kane Lawson'un yaptığı Bunny beni ilgilendirmez, ama her şeye uyarı verdiğiniz gibi arkadaşa da verebilirsiniz.

Kaçırmışım, kişiyi düşürdükten sonra benim vurduğumu hatırlamıyorum ki kişinin de kanıtı yok.

Kişi biz döverken anladı düşeceğini şikayet açayayım deyip emotesini yanlış yapıp bir de düzeltmeyip silah çekiyor, sonra Fear RP uygulamamızı bekliyor.

Ne akla hizmetse?

#6 - 10.04.2020 14:25
Ve Kane Lawson'un yaptığı Bunny beni ilgilendirmez, ama her şeye uyarı verdiğiniz gibi arkadaşa da verebilirsiniz.

Kaçırmışım, kişiyi düşürdükten sonra benim vurduğumu hatırlamıyorum ki kişinin de kanıtı yok.

Kişi biz döverken anladı düşeceğini şikayet açayayım deyip emotesini yanlış yapıp bir de düzeltmeyip silah çekiyor, sonra Fear RP uygulamamızı bekliyor.

Ne akla hizmetse?

benim üzerimde silah olduğuna dair /ado komutu ile emote verdim siz bunu ben verdikten 30 saniye sonra dalmaya başladınız ben çıkartıp sıkadabilirdim gerçek hayatta nasıl silahlı birisine vuramayacağınızı biliyorsanız buradada yapamazsınız ayrıca ben rklı iken gelip tekrar bana vurdunuz ve buna gayet normal dediniz Kane_Lawson zaten uyarıldı ve ceza aldı daha önce şuanda da ceza alması tek temennim.
« Son Düzenleme: 10.04.2020 14:28 barannturgay »

#7 - 10.04.2020 14:30

Ne akla hizmetse?

benim üzerimde silah olduğuna dair /ado komutu ile emote verdim siz bunu ben verdikten 30 saniye sonra dalmaya başladınız ben çıkartıp sıkadabilirdim gerçek hayatta nasıl silahlı birisine vuramayacağınızı biliyorsanız buradada yapamazsınız ayrıca ben rklı iken gelip tekrar bana vurdunuz ve buna gayet normal dediniz Kane_Lawson zaten uyarıldı ve ceza aldı daha önce şuanda da ceza alması tek temennim.

Birincisi /ado'nun amacı başka canım :) /do'dan belirtmen gerekiyor. 30 saniye sonra dalma falan ben süresini hesaplamadım orada iki saat onla uğraşamam biz dalarken elinde silah var mıydı yoktu, silah çekme emoten yok, yanlış vermişsin RK'lıysan neden geliyorsun o halde arkadaşının kavgasına ve laf atıyorsun SS'lerinde var?

#8 - 11.04.2020 04:40

Ne akla hizmetse?

Birincisi /ado'nun amacı başka canım :) /do'dan belirtmen gerekiyor. 30 saniye sonra dalma falan ben süresini hesaplamadım orada iki saat onla uğraşamam biz dalarken elinde silah var mıydı yoktu, silah çekme emoten yok, yanlış vermişsin RK'lıysan neden geliyorsun o halde arkadaşının kavgasına ve laf atıyorsun SS'lerinde var?

Öncelikl üslubunu düzelt canım falan,ayrıca artık forumuda salarsan sevinirim ck yemişsin zaten ayrıca seiz sabah dövdüğünüz için rklıydım akşam bir daha dövmeye çalıştınız sen olayı çok yanlış anlamışsın ck içinde geçmiş olsun :)

#9 - 11.04.2020 12:04

Ne akla hizmetse?

Öncelikl üslubunu düzelt canım falan,ayrıca artık forumuda salarsan sevinirim ck yemişsin zaten ayrıca seiz sabah dövdüğünüz için rklıydım akşam bir daha dövmeye çalıştınız sen olayı çok yanlış anlamışsın ck içinde geçmiş olsun :)

Yine diyorum canım, CK yedim arkadaşımı ve yine de kendi şikayetimi savunuyorum sanane?
Sabah dövdük evet, akşam yine dövmüş olabiliriz hatırlayamıyorum ama bu kural ihlallerini atarsan sevinirim attığın SS'lerde silah emotesini yanlış verip SS almak için silahı eline aldığın gösteriliyor daa ) :)