Konu: [9.04.2020 - Jordon Mendez George Murphy] OOC HAKARET-ROL BÖLME-YARALI ROLÜ-GBİ  (Okunma sayısı 195 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.04.2020 07:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jordon_Mendez @ @ExpeRNatioN  George_Murphy @TheReaper

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shawn_Kelly -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 9.04.2020 07:10 civarları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) OOC HAKARET
Ooc hakaret kuralını bulamadım fakat kişiler bize engelli diyor.
YARALI ROLÜ [/]
Bu kuralıda bulamadım fakat gerekli adamlar belirten saat geçmeden yaralıya düşmelerine rağmen gelip bizi öldürdüler]
Güvenli bölge ihlali
  Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:
SÜREKLİ ROLEPLAY
  Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Balık tutarken kişilerle aramızda takışma yaşandı, emotede gördüğünüz gibi ilk o saldırdı ve yere düştü(GBI'de olmamıza rağmen) sonra 5 dakika sonra gelip bize saldırdılar yine GBI'da olmamıza rağmen fakat yere düşmelerine rağmen yaralı rolü yapmadılar üstüne /bden bize hakaret savurdular.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Gbi'de ilk saldırmalarına rağmen yere düşmelerinin ssi(yerde olduğum için ben alamayıp arkadaşıma aldırdım fakat bende yerde yatıyorum Anthony Navarra)
Spoiler: GösterGizle

Kişilerin yaralı rolüne uymayıp 5 dakika sonra gelip bizi düşürdüğünün ssi.

Kişilerin OOC tehtid edip OOC hakaret etmelerinin ssi

Ek açıklamalar(varsa): -
Herhangi bir açıklama yapmak istemezdim adminlerim gerekeni yapacağı için fakat bu kişilerin bu platformdan uzaklaştırılmasını istiyorum sebebi ise cidden meslek yapmama rağmen arkadaşımla konuşmamıza salça olup yumruk atıp para kasmamızı engelldi giden zamanıma ve parama mı yanayım ooc hakaret yediğime mi yanayım rolden soğumama mı yanayım.
« Son Düzenleme: 09.04.2020 07:35 çavo »

#1 - 09.04.2020 07:39
Ben GBİ izni alıp sizi dövecektim ama oradaki arkadaşınız bize saldırmaya başladı sonra sizde saldırdınız izin alamadım yaptığınız non-rp'ye giriyor GBİ' izni felan almadan IIIC'de anneni sikerim felan diyorsunuz agresif rol çeviriyorsunuz orospu evladi diyorsunuz GB'de siz adam gibi rol yapmazsanız biz napalım kardeşim Ve emotsuz vuruyorsunuz nonrp.

#2 - 09.04.2020 07:53
Ben GBİ izni alıp sizi dövecektim ama oradaki arkadaşınız bize saldırmaya başladı sonra sizde saldırdınız izin alamadım yaptığınız non-rp'ye giriyor GBİ' izni felan almadan IIIC'de anneni sikerim felan diyorsunuz agresif rol çeviriyorsunuz orospu evladi diyorsunuz GB'de siz adam gibi rol yapmazsanız biz napalım kardeşim Ve emotsuz vuruyorsunuz nonrp.
GBI izini diye birşey yok burası o bildiğin küçük sunuculardan değil kardeşim onu bi aklından çıkart, birini dövdüğüm zaman ona gül atmamı bekleme tabiki küfür edeceğim.Emote konusuna gelirsekte ilk siz saldırdınız ssdede emote vermediğimiz gözüküyor senin emote verip saldırdığın zaman emote vermekle uğraşamayız çünkü o arada saldırıyor olucaksın ki bununda kuralı var senin emote vermen iki tarafında brawl başlamasına izin doğurtuyor.

#3 - 09.04.2020 10:00
Bende şahidim
Jordon Mendez Emote hatası + noob dm SS'leri : https://hizliresim.com/ZZ78Tu

George Murphy Emotesiz vuruyor + Noob dm SS'leri : https://hizliresim.com/CN7Ba8

#4 - 09.04.2020 13:28
AAAAAAAAAABİCİİİİİİİİİİİM BAKIN BENİ KANSER ETMEYİN BALIK TUTMAYA GELMİŞİM ORAYA YRB YRB HARAKETLER YAPMALAR KONUŞMALAR LAF ATMALAR B BÖLMELER HİÇ BİRİNİN SS'İNİ ALMADIM SONRA ARANIZDA KAVGA ETMEYE BAŞLADINIZ BANA VURDUNUZ BEN DÖVDÜM SİZİ DAHA SONRA KALKTINIZ BİRDAHA KALDIRDINIZ SİZ NE YAPMAYA ÇALIŞIYONUZ DELİRİCEM BAKIN.

#5 - 09.04.2020 19:53
Jordan Mendez Ortak nezakette yüklü bir ceza alacak.
George Murphy ise güvenli bölge ihlalinden ceza alacak.
@TheReaper 80 fontla yazıp kalınlaştırıp, "aaaaaaaaaaabicim" yazmanız hayatınızda hiç bir şeye katkı sağlamaz, ortak nezaketten forum içerisinde uyarı aldınız. Daha insani ve Türkçe'yi güzel kullanıp normal yazılar yazarsanız ve "kanser etmeyin beni" falan gibi tabirler yerine daha güzel sözcükler var.