Öncelikle, PG ve Bunny bana açılmış bir şikayet değil, çünkü kişinin kanıtlarında ben Bunny yapmadım ve PG'lik bir durum sergilemedim bu bir.
İkinci olarakta kişi Agresif rol diyor, ama attığı SS'lerde şahit olarak yazdığı Jordan adlı kişinin yaptığı Troll laflar ''Ben genel kurmay cumhurbaşkanıyım'' gibi lafları bilerek bize söylemesi cidden saçma, bizde şikayet açmak istemedik en azından ben Sürekli RP yaparak karşılık verdim.
Agresif Rollük durum yok ben aracımla arkadaşa çitten çıkmasını arabayı park edeceğimi söyledim kişi de çıktı sonra Kane Agresif Rol sergilediği kişinin kanıtlarında da mevcuttur, kişi de bu laflar üzerine bizi çağırıyor ve küfürler yağdırıyor(Daniel) kişinin kanıtlarında bunların hepsi mevcuttur daha sonra Kane arkadaşa saldırıyor bende izleyecek halim yok bende emotemi verip saldırıyorum.
PG yaptığıma dair kanıtın yok.
Bunny yaptığıma dair kanıtın yok.
Agresif Rolü Kane sergiledi ben sana küfür etmedim, sende Kane'in lafları üzerine kışkırtarak küfürler edip çağrıyıorsun.
Jordan'ı şahit yazmışsın, onun troll laflarını neden almadın, biz onun üzerine sinirlendik.