Birliği CK ettirecek kadar çıldırtan şeyler yapmışız ama sebebini bilmiyoruz, mekana sürekli baskın yeriz sebebini bilmiyoruz, kararlarımıza saygı duyulmadan bizden habersiz iş yapılır nasıl ve neden yapıldığını bilmiyoruz, ekip olarak ck oluruz sebebini bilmiyoruz, ekip olarak ck olmak kadar büyük ne yapmış olabiliriz sebebini bilmiyoruz, savunma yapmamıza fırsat verilmemesinin sebebini de aynı şekilde bilmiyoruz. Eğer ölen tarafı ölmeden önce dinlemeden veya kendisini savunmasına izin vermeden bir ekibi baştan aşağıya öldürebiliyor olduğumuzu bilseydik, bunu en baştan yapardık. Tek bir şeyi biliyoruz, biz kimseyi yalamıyoruz. Yalayanı da atıyoruz. 5 yıldır bu birlik adında farklı senaryolarla devam ediyorum, hayatımda ilk defa bu kadar saçma CK oldum. Ama tabii ki oyun bağımlısı olmadığımız için oturup ağlayacak değiliz. Ve tüm bunların sebeplerini bir ara öğrenirsek belki döneriz. Tek bir kişi gidince değil, herkes gidince Sinners biter, bunu herkesin kafasına sokması adına; Kilit ve Arşiv.

Ha bu arada;
Yaptığım şeyleri, yaptığımız şeyleri sanki kendi yapmışçasına birilerine "ben yaptım" diyerek anlatan arkadaşları birlikten uzaklaştırdığımızda daha kaliteli rol yaptığımızı söylemek isterim. Çünkü kulağınıza birilerinden gelen "ben yaptım, Sinners'ı ben yücelttim, bensiz yapamazlar" cümlesini ben yapmışımdır, ama övünmüyorumdur. Yalayan arkadaşları yüceltiliyor fakat; onların yaptığı her şeyi ben yapmışımdır, sadece yalamak için övünmek bana göre değil