Konu: SINNERS  (Okunma sayısı 44177 defa)

#2720 - 06.09.2020 13:48
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2721 - 06.09.2020 19:52

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2723 - 07.09.2020 02:55
Birliği CK ettirecek kadar çıldırtan şeyler yapmışız ama sebebini bilmiyoruz, mekana sürekli baskın yeriz sebebini bilmiyoruz, kararlarımıza saygı duyulmadan bizden habersiz iş yapılır nasıl ve neden yapıldığını bilmiyoruz, ekip olarak ck oluruz sebebini bilmiyoruz, ekip olarak ck olmak kadar büyük ne yapmış olabiliriz sebebini bilmiyoruz, savunma yapmamıza fırsat verilmemesinin sebebini de aynı şekilde bilmiyoruz. Eğer ölen tarafı ölmeden önce dinlemeden veya kendisini savunmasına izin vermeden bir ekibi baştan aşağıya öldürebiliyor olduğumuzu bilseydik, bunu en baştan yapardık. Tek bir şeyi biliyoruz, biz kimseyi yalamıyoruz. Yalayanı da atıyoruz. 5 yıldır bu birlik adında farklı senaryolarla devam ediyorum, hayatımda ilk defa bu kadar saçma CK oldum. Ama tabii ki oyun bağımlısı olmadığımız için oturup ağlayacak değiliz. Ve tüm bunların sebeplerini bir ara öğrenirsek belki döneriz.  Tek bir kişi gidince değil, herkes gidince Sinners biter, bunu herkesin kafasına sokması adına; Kilit ve Arşiv.

Ha bu arada;

Yaptığım şeyleri, yaptığımız şeyleri sanki kendi yapmışçasına birilerine "ben yaptım" diyerek anlatan arkadaşları birlikten uzaklaştırdığımızda daha kaliteli rol yaptığımızı söylemek isterim. Çünkü kulağınıza birilerinden gelen "ben yaptım, Sinners'ı ben yücelttim, bensiz yapamazlar" cümlesini ben yapmışımdır, ama övünmüyorumdur. Yalayan arkadaşları yüceltiliyor fakat; onların yaptığı her şeyi ben yapmışımdır, sadece yalamak için övünmek bana göre değil  :-[  :-[
« Son Düzenleme: 07.09.2020 03:12 metefetamin »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2724 - 07.09.2020 03:01
((Sokaktan Duyumlar: Sinners'in kurucularından ve kilit isimlerinden Stanley Sullivan, Morris Whitfield, Charles Grannell, Lamar Fitzwood, Patrick Ayling öldürüldü. Bu gece Sinners üst yönetiminin sokaklardan temizlenerek faaliyetlerine son verildiği duyuruluyor. Diğer ayakçılara ise dokunulmayacak.))
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2725 - 07.09.2020 03:24
Birliği CK ettirecek kadar çıldırtan şeyler yapmışız ama sebebini bilmiyoruz, mekana sürekli baskın yeriz sebebini bilmiyoruz, kararlarımıza saygı duyulmadan bizden habersiz iş yapılır nasıl ve neden yapıldığını bilmiyoruz, ekip olarak ck oluruz sebebini bilmiyoruz, ekip olarak ck olmak kadar büyük ne yapmış olabiliriz sebebini bilmiyoruz, savunma yapmamıza fırsat verilmemesinin sebebini de aynı şekilde bilmiyoruz. Eğer ölen tarafı ölmeden önce dinlemeden veya kendisini savunmasına izin vermeden bir ekibi baştan aşağıya öldürebiliyor olduğumuzu bilseydik, bunu en baştan yapardık. Tek bir şeyi biliyoruz, biz kimseyi yalamıyoruz. Yalayanı da atıyoruz. 5 yıldır bu birlik adında farklı senaryolarla devam ediyorum, hayatımda ilk defa bu kadar saçma CK oldum. Ama tabii ki oyun bağımlısı olmadığımız için oturup ağlayacak değiliz. Ve tüm bunların sebeplerini bir ara öğrenirsek belki döneriz.  Tek bir kişi gidince değil, herkes gidince Sinners biter, bunu herkesin kafasına sokması adına; Kilit ve Arşiv.

Spoiler: GösterGizle

Ha bu arada;

Yaptığım şeyleri, yaptığımız şeyleri sanki kendi yapmışçasına birilerine "ben yaptım" diyerek anlatan arkadaşları birlikten uzaklaştırdığımızda daha kaliteli rol yaptığımızı söylemek isterim. Çünkü kulağınıza birilerinden gelen "ben yaptım, Sinners'ı ben yücelttim, bensiz yapamazlar" cümlesini ben yapmışımdır, ama övünmüyorumdur. Yalayan arkadaşları yüceltiliyor fakat; onların yaptığı her şeyi ben yapmışımdır, sadece yalamak için övünmek bana göre değil  :-[  :-[

Yukarıdaki yazılara bakınca zaten aylar boyunca her ne kadar eğlenmiş olsanız da yaptığınız rolleri bir tık boşa yaptığınızı düşünmeye başlıyoruz. En azından bir şeyler değişmemiş. Bu akşam yaptığınız rollerde ve karşı dönüşlerinde karakteriniz/OOC olarak da  sizinle İki FM üyesi ve VCRP Genel Yetkilisi iletişime geçip gerekli konuşmaları yapmış. IC masadan çıkan bir kararı karşınıza alıp IC'de buna göre roller yapıyorsanız, senaryo gidişatı gereği de FM üyeleri bir birlik hakkında ve gidişatında gayet rahatça karar verebilir.

Verdiğiniz kararlar rollerin her zaman gidişatını etkiler. Bugüne kadar rolde yüceltilen, hızlı gelişen, büyüyen birliklere bakıp örnek alabileceğimiz gibi, kapanan veya öldürülen/bitirilen birliklere de bakarsanız temel bir matematik yok. 3 ay açık tut kesin hood onaylısın, şunu yap kesin olarak CK olursun gibi bir şeyimiz yok. Çünkü roleplay doğaçlama gelişen, gerçek hayatın olabildiğince yansıtılmasını alabilen bir şey olmalıdır ki tadı çıksın. (Her şey kurala bağlı, 2+2=4 eder mantığında ilerlerse yapılan şey rol olmaktan çıkar.) Bugüne kadar verdiğimiz tüm imkanların da ne kadar birlik ve oyuncuların lehine olduğu ortada. Birçok birliğe ne kadar yanlış yaparsa yapsın elimizden geldiğince destek olup emeklerinin çöp olmaması için çabalıyoruz.

Bir karar verdiğiniz ve karakteriniz yasaklandı. Sinners üyelerinin tamamı değil üst yönetimi öldürüldü. (Geçmiş birliklere yapıldığı gibi.) Geçtiğimiz haftalarda Kasparov birliğiyle de savaştaydınız ve masadan sizin lehinize yüksek kararlar çıktı. Mesela o sırada da yine yönetim olarak biz taraf tutmakla, yukarıda kullandığın çirkin üslup gibi bu sefer sen "yalayan" tarafta olmakla itham edilmiştin. Birliği daha önce kapatıp açtınız karakterlerinizin devam etmesine, rollere devam etmenize(birçok birliğe izin verilmezken) izin verildi. Tekrar hood onayına sahip oldunuz. Birçok rolde desteklenerek ön plana alındınız, çabalıyordunuz ve yönetim de elinden geldiğince birçok konuda size destek oluyordu. Normalde bir şeyi elde etmek için 10 armut gerekiyorsa size 1 armut yol kat etmişken imkan veriliyordu.

Sizin gözünüzde bu öyle değil ama dışarıdan bakan tüm birliklerin gözünde de torpilli birliktiniz mesela. Aynısı birçok birliğe söylendi, hala da söyleniyor. Diğer birlik liderleri de sizin durumunuza dışarıdan bakınca zaten kimseye bir torpil geçmediğimizi  rahatça fark edecektir. Ek olarak, söylendiği gibi bu birlikle yaşanan hiçbir rol herhangi bir yönetim üyesi/karakteri/hesabıyla IC veya OOC gerçekleşmedi. Tamamen yapılan roller nedeniyle karakterleriniz farklı birliklere öldürtülmüş.

Kişisel olarak söylemem gerekirse, aylarca birlikte rol yaptığınız insanları sizinle yollarını ayırdı diye yerin dibine sokmaya çalışmak çirkeflik ve narsistliktir. Yine aylarca yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen insanlara sürekli yalıyor iması yapmak da benzer. Tüm bu anlattıklarım ortadayken de halen daha yönetimi/birkaç yöneticiyi bu şekilde suçlamak da SAMP klasiğidir diyelim. Sinners birliği tüm oyuncularıyla bugüne kadar güzel roller kattı. Ancak ufak tefek kazanımlar veya hesaplar için doğru bildiğinden vazgeçen/kurallarını hiçe sayan bir yönetim hiçbir zaman olmadık. Bu sunucunun başında da, sancılı dönemlerinde de böyleydi şuanda da böyle. Yukarıdaki gibi çirkin üsluba, toxic yapıya sahip insanları da her ne kadar çevresi olursa olsun platformda tutmuyoruz.

Bizim rolümüzü yapabileceğimiz birçok iyi ve eğlenmeyi bilen oyuncumuz var, sizin de istediğiniz rolleri rahatça gerçekleştirebileceğiniz onlarca harika sunucu. O yüzden bu tarz şeylere gerek yok diyerek bitirelim.

((Sokaktan Duyumlar: Sinners'in kurucularından ve kilit isimlerinden Stanley Sullivan, Morris Whitfield, Charles Grannell, Lamar Fitzwood, Patrick Ayling öldürüldü. Bir gecede tüm Sinners ekibinin verilen görevler doğrultusunda temizlendiği duyuluyor.))

Buna ek olarak birlik sahibi de yukarıdaki tutumlarından dolayı yasaklandı. K&A
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2726 - 07.09.2020 04:19

Birliği CK ettirecek kadar çıldırtan şeyler yapmışız ama sebebini bilmiyoruz, ekip olarak ck oluruz sebebini bilmiyoruz, ekip olarak ck olmak kadar büyük ne yapmış olabiliriz sebebini bilmiyoruz. 5 yıldır bu birlik adında farklı senaryolarla devam ediyorum, hayatımda ilk defa bu kadar saçma CK oldum. Ve tüm bunların sebeplerini bir ara öğrenirsek belki döneriz.

FM ekibi olarak kendisiyle roller gerçekleşmeden önce görüşüldü. Sebebini bilmemesi gibi bir durum söz konusu değil. Tarafımca birlik yönetimine gereken bilgi verilmiştir. Birlik oyuncularının bunca sürede gerçekleştirdiği roller baz alınarak birden fazla teyit alınmıştır. Geçmiş birlik oyuncularına kafanızda herhangi bir soru işareti kalmaması adına duyurulur.
Haha
2
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
rogers, ephedrine,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok