Konu: [7.04.2020] Bob Maguarete - Jordan Mendez  (Okunma sayısı 249 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.04.2020 13:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bob Maguarete @kaanaty06 & Jordon Mendez @ExpeRNatioN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Louis Murphy @Fasulyus Gracelynn Schweitzer @Versity

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.04.2020 13:13 - 13:16 aralığında

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Non-RP
Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendileri daha öncesinde yaptığımız kavga rolünden sonra hemen ayağa kalkıp GBI içerisinde bulunan aracımı iterek denize itmişler. Üstüne umursamaz bir şekilde rolü yaptıklarını itiraf ettiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

*Birinci Screenshot'ı cümlenin içerisinde bulunan aşağılayıcı bir tehtit olarak görüyorum o yüzden ortak nezaket kuralına bağlı kalarak bu yazıyı buraya özel olarak yapıştırıyorum.

Ek açıklamalar(varsa): Kendileri Gracelynn @Versity bir süredir rahatsız ediyorlardı.  Kendilerini GBI bölgesinin çıkışında bekledik ve tahmin ettiğimiz gibi önümüze geldiler. Karakterlerden @ExpeRNatioN'ın daha önce @Versity'nin karakterini rahatsız ettiğine şahit oldum. Kendisi IC bir şekilde beni telefondan arayıp yardıma ihtiyacı olduğunu söyledi. Bizlerde iki kişi IC rollere bağlı olarak kişileri GBI çıkışında bekleyerek konuşacak bir fırsat kolladık. Kendileri elimizde sopalarla beklediğimizi görünce yanımıza gelip laf atmaya başladılar. Daha sonrasında kavga rolü Ekte görülen Sanchez aracının bulduğu resimdeki yerde gerçekleşti. Yaptığımız kavga rolünde bizler galip olarak ayrıldık ama kişiler 10 dakika sonrasında hiçbir şey olmamış gibi geri dönüp üstüne birde aracımı denize ittiler.Araç ID'si 909 bu da sigortasının eksildiğine dair kanıt.
Spoiler: GösterGizle
Kavga rolüne dair SS'ler. Chatlog sonradan çekildiği için bazı görsellerde lokasyonlar farklı.

« Son Düzenleme: 07.04.2020 15:58 TheGraymane »

#1 - 07.04.2020 14:14
Bob_Maguarete olarak savunma yapılacak birşey göremiyorum aracı itlediğime veyata atığıma dair kanıt resim vs, göremiyorum
İyi Forumlar
« Son Düzenleme: 07.04.2020 14:16 kaanaty06 »

#2 - 07.04.2020 16:00
Şahitliğimi onaylıyorum, gerekli delillerin sslerde gözüktüğünü düşünüyorum.

#3 - 07.04.2020 16:01
Şahitliğimi şu yönden onaylıyorum, olayların başında ben vardım. Rolün gelişimi hakkındaki tüm bilgileri SS'lerden görmekteyim.

#4 - 07.04.2020 17:28
Jordon_Mendez olarak savunma yapılacak birşey göremiyorum, aracı denize attığımıza dair kanıt göremiyorum.

#5 - 08.04.2020 02:33
Ekran görüntülerinde hiçbir şekilde edit - karalama - kırpma olmaması gerekiyor. Ekran görüntülerini düzenleyin.

#6 - 08.04.2020 02:49
Ekran görüntülerinde hiçbir şekilde edit - karalama - kırpma olmaması gerekiyor. Ekran görüntülerini düzenleyin.

Screenshot'ları Printscr programı aracılığı ile aldım. Rollerden sonra SS'leri aldığım için balıkçılık meslek alanının boşuna fotoğraflarda yer kaplamasını istemedim. Görüntülerin tam boyutlu hali bu yüzden elimde yok.

Edit ( Elimizde bulunan tam boyutlu screenshotlar )
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 08.04.2020 02:55 TheGraymane »

#7 - 08.04.2020 16:52
Tam boyutlu olmayan ekran görüntüleri işleme koyulmayacak.

Gerek Marcellus gerek karşı tarafın hatası olmuş. Marcellus'un hatası Sürekli RP kuralına uyum sağlamayarak rolü bölmesi, Jordan ve Bob'ın hatası ise Güvenli Bölge İhlali. Jordan aynı zamanda PowerGame yapıp rolü de bölmüş. En büyük hata payı Bob ve Jordan'da. İşlem yapmayacağım, sadece uyarıyorum. Tekrarında daha ağır bir yaptırım uygulanır.