Konu: [06.04.2020] Patrick_Pittman - Brawl kural ihlali + Silah kural ihlali  (Okunma sayısı 509 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.04.2020 01:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Oggy - Patrick_Pittman
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Adolph_Zeit
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:06.04.2020 - 00:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:BRAWL KURAL İHLALİ - SİLAH KURAL İHLALİ
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Patrick Pittman ve crystal bilmemne dedikleri bir grup ile IC düşmanlığımız var, kendisi ile 2 gündür atışıyoruz. Bu gün yine brawl rolü yapmaya gittik ben ve ekibim. Daha sonra sopalı-yumruklu bir kavga başladı, ve Patrick Pittman adlı arkadaş silahını çekip brawlda bana doğrultup sıktı, kasten silah kural ihlali ve brawlda silah çekme ihlallerini yaptı, yaptırım uygulanmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://i.imgyukle.com/2020/04/06/J71SAq.png
Ek açıklamalar(varsa):Kendisi emekli bir yetkili ve böyle bir saçmalık yapmış olması yönetim'in adını karalayacak birşey, ağır yaptırım uygulanması takdirinde hoşnut kalacağım.

#1 - 06.04.2020 01:02
İsterseniz hasar loglarını inceleyebilirsiniz, yumruk hasarları görünecektir zaten karşılıklı.

#2 - 06.04.2020 01:06
aynı şey bana ve Jahseh_Maevefield'e de yapıldı.
https://imgyukle.com/i/J71Fje
https://imgyukle.com/i/J71MWN

#3 - 06.04.2020 01:09
Cidden, çok saçma işler yaptı. Sırf silahı var diye kendini brawl rolünde üstün tutarak hepimizi yere indiriyor, üzerine bununla övünüyor ve en bomba olanı ise kendisi emekli bir yetkili ve yönetimin adını karalayacağı gerçeği bulunuyor.

#4 - 06.04.2020 01:12
Ve PM'den bana "foruma bak bakalım ben kimim" diyerek yetkisiyle övünüyor.  ;D
Basit insanların yapabileceği hareketlerden bazıları

#5 - 06.04.2020 02:29
Selam dostlarım,
Silah kuralı veyahut brawl kuralı nedir diye okumadan önce bizzat benim de kafa patlattığım bu kuralı size açıklıyorum o hale. Brawl; "İki tarafında karşılıklı izinleri olarak yapılan roldür" biz iki taraf olarak anlaştık mı? Hayır. Alfie karakteri her gün yaşlı bir amca skini kullanarak yanında ki amacı asla olmayan arkadaşlarla gelip günlerdir mahallede ki rolleri baltalıyorsunuz. Günlük aktifliği sabit 20 olan bir hooda girip, "BENDEN İZİNSİZ UYUŞTURUCU SATAMAZSINIZ" gibi roller yaparak yeterince birlikteki "tüm" arkadaşları kendinizden soğuttunuz.

aynı şey bana ve Jahseh_Maevefield'e de yapıldı.
https://imgyukle.com/i/J71Fje
https://imgyukle.com/i/J71MWN
Burada ki ilk ekran görüntüsünü açarsanız yağmacı arkadaşlarınızın PM'si; BİN SAĞLAM BRAWLA GİDEK=DM

Cidden, çok saçma işler yaptı. Sırf silahı var diye kendini brawl rolünde üstün tutarak hepimizi yere indiriyor, üzerine bununla övünüyor ve en bomba olanı ise kendisi emekli bir yetkili ve yönetimin adını karalayacağı gerçeği bulunuyor.
Brawl nedir, rolü nasıl yapılırı üstte açıkladım. Gelelim şu emekli yönetici olayına. V1'den bu yana bu projenin yapılmasında, kurulmasında veyahut hayata geçmesinde rol oynamış birisiyim. Tabii ki de kalkıp bunu sana anlatmayacağım, oyun içerisinde veya dışarısında hiç bir şekilde yetkim bulunmuyor. Bu lafın sana böyle yazılmadığını, ne dedin de sana bunu dediğimi açıklıyorum o halde. "SENİ ŞİKAYET ETÇEM" Oggy"Forum hesabıma girerek kim olduğuma bakabilirsin, inceleyebilirsin ihlal yapmayacağımı anlarsın" senin istediğin bir şey olmadı veyahut sana yanlış gelen bir şey neden yönetim karalamak adı altına giriyor ki? Forum hesabını inceledim ve daha yeni kayıt olduğunu gördüm. Bence her şey yeterince açıklayıcı oldu. Gönül isterdi ki emekli yetkili olmayayım vaktim olsun, tekrar emek vermeye devam edeyim. Vaktim sorumluluk alacak kadar ve bir şeyleri yönetecek kadar yok. Vaktim olduğunca oyuna girip sorumluluk almadan rol yapabiliyorum.

Ve PM'den bana "foruma bak bakalım ben kimim" diyerek yetkisiyle övünüyor.  ;D
Basit insanların yapabileceği hareketlerden bazıları
Üstte bunun cevabını açıkça verdim, fakat gel bir de benim gözümden görelim olayları. Bu platforma emek verirken, açılmasına destek olurken bu tarz yorumları geri dönüt almak ve sırf kendi istediği olmadığı için "BASİT İNSAN" lafını birisinden duymak açıkçası beni üzdü. Herkese kendimizi sevdirmek zorunda değiliz veya herkesin bizi sevmesi zorunluluğu kılmıyoruz. Fakat sırf OYUN içerisinde istenilen bir şey olmayınca bir kişiye böyle aşşağılayıcı veyahut rencide edici laflar söylemek gülünç bir durum oluyor, oysa ki herkes en üst düzeyde oynasın diye kafa patlattığımız geceleri düşünerek. Eğer beni gerçekten tanıyor veyahut hakkımda fikir sahibi oluyor olsaydın, bu tarz şeyler söylemeyeceğini bilirdin. Evet forum hesabımı incelediysen, benim ihlal yapmayacağım anlayabilirsin. Burada da demek istediğim buydu fakat sen sinirlenerek bu tarz bir yaklaşım sergiledin, daha kötülerini de gördüm şaşırtmadı. Eğer basit insan olsaydım yapacağım şeyler basitti, sizi oyundan soğutmak için yönetim kadrosunu kullanır cezai işlem uygulatır, sizin oyundan soğumanız için elimden geleni yapardım. Ee bu da bunca zamana kadar Vice olarak ilerlettiğimiz projede ki diğer emekçi arkadaşlarıma ayıp olurdu, bu da karalamaya girerdi. Ama yapmadım.

Bulunan aktif rol mahallesini defalarca saçma/sapan sebeplerden basıp, üyeler tarafından defalarca oyun içerisinde dayak yemenize rağmen her gün istikrarla basmaya devam ettiniz. Brawl olduğunu öne sürerek sürekli pmlerden aşşağılayıcı laflar söylediniz. Fakat bizzat seni oyuna küstürerek aynı tutumu sergileseydim, bunca emeği verdiğime değmezdi. Biraz da arkadaşlarının PMlerine bakalım.
Brawl nedir? "Brawl iki tarafında anlaşarak yaptığı dövüştür." Örnekleri nedir? İki çete karşı karşıya gelmiştir burada brawl olacağını herkes bilir. Veyahut iki kişi bir araya gelmiştir emotelerle kavga çıkacağını belirtir. Fakat 3 kişi 7-8 kişinin arasına giriyorsa, buna kimse brawl diyemez. Altta ki arkadaşın lügatı epey bir gergindi. Bknz; Çukur RP

Spoiler: GösterGizle

Silah kural ihlali? Emote verildi, ateş edildi. Güvenli bölgede değildik. Klasik aksiyon/dm arayan bir arkadaş, önemsemedim.

Vurulmanıza rağmen kalkıp, çukur raconlarına devam ettiniz. Her gün bu tarz girişimde bulunduğunuzu göz önüne alırsak gayet sakin kişileriz. İlk role play dönemlerim zamanında yani 2007 gibi bir tarihte bende hiç bir şey hazmedemez, sürekli insanlara saldırırdım. Aktif sistemsel birliğiniz yok, bir şeye bağlı değilsiniz, amacınız sadece üstte ki arkadaşınızın attığı pmde ki gibi. "HADİ BAŞKA YERDE SAĞLAM BRAWL ATAK"
« Son Düzenleme: 06.04.2020 02:45 Oggy »

#6 - 06.04.2020 02:58
Server'a emek vermen ya da oyuncuların rahat edebilmesi ve güzel roleplay yapabilmesi için çabalaman, "PM" üzerinden bana yetkin ile üstünlük sağlamaya çalışmanı ve basit karakterli insanların yaptığı davranışları sergilediği gerçeğini değiştirmiyor.  8)

#7 - 06.04.2020 03:00
13-14 senedir roleplay yapıyorum belki de 40'tan fazla birlik açtım çeşitli hard-rp - medium-rp serverlerinde, aktif olarak vice-rp de oynamıyorum şuanda, o yüzden birlik açmadım, bunu belirteyim.

Ki açarsam zaten 20 kişilik hazırda ekibim bulunuyor, yaklaşık 4 senedir beraber rol yaptığım

#8 - 06.04.2020 03:01
Sidik yarışına girmeye çalışma, yok 15 sene rp yaptım yok şu yok bu. Bunları açıkçası kimse takmıyor, hani bende burada yukarı da yaptığım gibi sidik yarışına dahil olsam, gene basit insan konumuna düşerim, senin gibi

#9 - 06.04.2020 03:02
Defalarca beni IC olarak küçük konuma düşürdün, mahallene elimde gül-çiçek-çikolata ile gelecek değilim, mantıksal konuş