Konu: 29.03.2020 - Gavin Harris Refuse-RP  (Okunma sayısı 285 defa)

#0 - 29.03.2020 05:35
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gavin_Harris, @want my fist?
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Blake_Anderson
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.03.2020 - 05:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Refuse RP
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle kavga rolündeyiz, olurda dayak yersem diye yanımda bıçak taşıyorum, /incele attığımda karakterimden daha kaslı olduğunu gördüm, bunun üzerine kendisine bıçakla saldırmama rağmen hiçbir şekilde aldırış etmeyerek Sağ tık + F spamlamaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Burada kendisine bıçak sapladığım halde aldırış etmiyerek acı çekmesi, ya da duraksaması yerine direk saldırmayı tercih ediyor.

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 29.03.2020 06:21 psaed »

#1 - 29.03.2020 06:16
Selam,
Şikayeti baştan sona okudum, keşke olayın öncesini de yazsaydın. Şikayette sanki durduk yere sana saldırmışım gibi lanse etmişsin. Neyse, ben bunun için buradayım, gerçekleri aydınlığa kavuşturmak için. :) Başlayalım o halde. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, ringe çıktığımız yer sahilde bulunan GYM, yani güvenli bölge.

Ben kas yapmak için sahildeki GYM'e geldim, kas yapmaya başladım ve daha sonra Vice City Boks Gecesi'nin kadın şampiyonu olan Valeska'yı gördüm. Ben de erkeklerin şampiyonuyum, yani Valeska karakteriyle birbirimizi tanıyoruz. Valeska ile sohbet ettik. Bir süre sonra Harry Hill karakteri geldi ve bize bakmaya çalıştı. An be an chatlog.txt'den çektiğim konuşmaları paylaşıyorum. (Log kontrolüne tabi tutabilirsiniz)

LOG KAYITLARI: GösterGizle
[05:04:25] Valeska Essantial: Gel
[05:04:28] Valeska Essantial: Huh yoruldum.
[05:04:30] Gavin Harris: Heeey, Valeska. Nasıl gidiyor?
[05:04:31] * Harry Hill kıza bakınır.
[05:04:38] * Blake Anderson kıza bakınır.
[05:04:40] Valeska Essantial: İyi kaslarım yanıyor şuan sen geç.
[05:04:50] Gavin Harris: Yok, ben içeride yaptım az önce antrenmanımı.
[05:04:54] Harry Hill: Gel Blake, biraz kas yapalım.
[05:04:58] Gavin Harris: Biliyorsun şampiyon olmak kolay değil. /sırıtır/
[05:05:01] Valeska Essantial: Okay ben az dinlenicem şurda.
[05:05:06] * Valeska Essantial sırıtır.
[05:05:09] Valeska Essantial: Uh
[05:05:24] * Valeska Essantial kalçasını parmaklıklara yaslar.
[05:05:31] Gavin Harris (kısık ses): Yanında durmamın bi sakıncası var mı?
[05:05:38] * Valeska Essantial kafasını olumsuzca sallar.
[05:05:53] Gavin Harris: Sigara?
[05:06:01] * Valeska Essantial derin bir nefes çeker ve antreman yapan insanlara bakınır.
[05:06:04] Valeska Essantial: Şuan içmesem iyi.

[05:08:19] Harry Hill: Hey, selamlar.
[05:08:24] Valeska Essantial: Bir kaç set ağırlık kaldırıp,sonra ise koşucam.
[05:08:28] Valeska Essantial: Hey gavin.
[05:08:38] Valeska Essantial: Yarın ödülü vali vericekmiş sanırım?
[05:08:50] * Gavin Harris sigarasından son nefesini çeker, izmariti iki parmağıyla GYM'in ortasına fırlatır. Dumanı
[05:08:50] .. yavaşça verir.
[05:08:57] Gavin Harris: Yeah, öyleymiş. Ne kadardı ödül?
[05:08:58] ** Gavin Harris etrafına kötü kokular yaymaktadır.
[05:09:09] * Valeska Essantial bakışlarını atılan sigara'ya çevirir ve tekrar şahısa döner.
[05:09:13] Valeska Essantial: 150bin.
[05:09:22] Valeska Essantial: Ve
[05:09:22] Harry Hill: Heeey, size diyorum.
[05:09:27] Gavin Harris: Para pek umrumda değil, o dövüşü kazanmak istiyordum sadece ve kazandım.
[05:09:29] Valeska Essantial: Malibu'da 1 aylık vip.
[05:09:30] Diego Martinez: Puto madre!
[05:09:45] * Gavin Harris Harry'e döndü.
[05:09:47] Gavin Harris: Sendeyim?
[05:09:55] * Harry Hill kendisine aldırış etmeyen kız ve oğlana bakınır.
[05:10:05] * Harry Hill kendi kendine içinden küfürler eder ve arkadaşına yönelir.

[05:10:07] * Valeska Essantial bakışlarını Harry'e çevirir.
[05:10:16] Valeska Essantial: Tuhaf
[05:10:17] Gavin Harris: Şizofren herhalde, o kadar seslendi sonra çekip gitti.
[05:10:37] Harry Hill: Sende demekki bi problem varki zor cevap veriyorsun.
[05:10:38] Gavin Harris: Bak paradan daha çok buna sevindim işte. /sırıtır/
[05:10:45] * Valeska Essantial kıkırdar.
[05:10:48] * Gavin Harris Harry'e döner.
[05:10:51] Harry Hill: Gecikme var bunda gecikme.
[05:10:58] Harry Hill: Yürü Blake.
[05:10:59] Gavin Harris (bağırır): ORADAN LAF ATMAYI KES OĞLAN, CEVAP VERDİM SANA.
[05:11:01] * Valeska Essantial bakışlarını Harry'e çevirir.
[05:11:02] * Blake Anderson adamı süzer.
[05:11:07] Harry Hill: Bağırma sert çocuk.
[05:11:13] Harry Hill: Seni duyabiliyorum.
[05:11:16] * Valeska Essantial gözlerini devirir.
[05:11:18] Gavin Harris:  /Valeska'ya döner/ Böyleleri ringte karşıma gelmiyor işte.
[05:11:33] Valeska Essantial: İnsanlar değişik işte biraz.
[05:11:40] Gavin Harris: Şu loca işi çok iyi oldu, gerçekten çok iyi.
[05:11:44] Valeska Essantial: Evet
[05:11:48] Harry Hill: Senin adın ne?
[05:11:57] * Gavin Harris Harry'e döner.
[05:11:59] * Valeska Essantial bakışlarını Harry'e çevirir ve süzer.
[05:12:01] Gavin Harris: SMASH, böyle bilmen yeterli.
[05:12:10] Harry Hill: Bekle burada sert çocuk, ring muhabbeti için diyorum.
[05:12:14] Gavin Harris: Bak çocuk, bela istemiyorum, sende istemiyorsan ikile.
[05:12:22] Harry Hill: Sus ve bekle.
[05:12:32] Blake Anderson: Biz belada büyüdük.
[05:12:36] * Valeska Essantial kafasını olumsuzca sallar ve ekler.
[05:12:37] * Gavin Harris Valeska'ya döner.
[05:12:40] Valeska Essantial: Herkes mafya ha?
[05:12:49] Harry Hill (bağırır): Polemiğe girme sürtük
[05:12:51] Gavin Harris: Hastanedeki paramedikelr fazla mesai yapacak gibi bu gece. Öyle görünüyor.
[05:12:58] Gavin Harris (bağırır): DOĞRU KONUŞ OROPSU ÇOCUĞU.
[05:13:02] Gavin Harris (bağırır): GEL BURAYA GEL.
[05:13:02] * Harry'i takmadı. (( Valeska Essantial ))
[05:13:03] Harry Hill (bağırır): Sus pussyguard
[05:13:05] Valeska Essantial: Hey hey
[05:13:14] Gavin Harris: Gel gel, kaçma.
[05:13:14] Harry Hill elini cam açma tuşuna doğru götürür ve camı açar.
[05:13:15] Valeska Essantial: Gavin sakin.
[05:13:18] Harry Hill (bağırır): Sen bekle bekle

Yukarıdaki loglarda da göründüğü üzere Valeska karakteri ile güzelce muhabbet ediyorduk. Muhabbetin koyu olmasından ötürü Harry'i görmedim, daha sonra farkettiğimde ise ona döndüm ve "Sendeyim?" diye cevap verdim. Kendisi absürt bir şekilde "içinden küfür eder" diye bir emote verdi. Birincisi, roleplay'de böyle bir emote yok. İçinden geliştirdiğin(iç ses) şeyleri emote ile belirtemezsin. Neyse, arkadaşın mırıldandığını gördük, dibimizde o kadar bize bakıp bize seslendikten sonra ona döndük ve yaptığı tek şey mırıldanarak gitmek oldu. Buna karşılık karakterim onun şizofren olduğu düşündü ve bunu en nazik dille dile getirdi(deli vs. gibi ithamlarda bulunmadı). Daha sonrasında da görüldüğü üzere ufak bir sözlü dalaşma yaşandı, toplam beş saniye falan. Tam kavga bitti derken Harry, "sen polemiğe girme sürtük" diye bağırdı yanımdaki Valeska'ya. Bunun üzerine karakterim, Harry'nin üzerine yürüdü ve beklemesini söyledi. Buna rağmen Harry beklemedi ve "sus pussyguard" gibi ithamlarda bulundu.

Buraya kadar görünüyor ki bu kavganın fitilini ateşleyen kişi Harry. Daha sonra Harry ve arkadaşı Blake arabaya bindiler ve gittiler. Biz Valeska ile muhabbetimize devam ettik ve devamında da ağırlık çalışmaya başladık. O sırada Harry ve arkadaşı Blake geldi. Ağırlık kaldırdığım sırada, ağırlığı bırakamayacağımı bildikleri için kışkırtmaya yönelik laflar ettiler. "tipe bak" , "kime diyoruz" vs. Onlarında log kayıtları aşağıdaki spoiler içerisinde mevcut.

LOG KAYITLARI: GösterGizle

[05:15:09] * Gavin Harris ağırlıkları eline alır, yavaşça dizinden kuvvet alarak nizami olarak kaldırır.
[05:16:45] * Valeska Essantial bakışlarını bağıran şahısa çevirir ve önüne dönerek gavin'i izlemeye devam eder.
[05:16:47] [VC]{C8C8C8} Tebrikler tüm aşamaları başarıyla tamamladınız.
[05:16:47] [VC]{C8C8C8} Yetenek durumunuzu görüntülemek için (/yetenek) | Toplam kazanılan EXP: 143
[05:17:00] * Kime söylendiği için cevap vermedi. (( Valeska Essantial ))
[05:18:25] [VC]{C8C8C8} Tebrikler tüm aşamaları başarıyla tamamladınız.
[05:18:25] [VC]{C8C8C8} Yetenek durumunuzu görüntülemek için (/yetenek) | Toplam kazanılan EXP: 137
[05:18:48] • Oceanic model aracın motoru çalıştı. (( Diego Martinez ))
[05:18:49] * Valeska Essantial sağ ve sol eli ile eğilerek ağırlıkları kavrar ve yavaşca doğrularak kolların'dan güç ala
[05:18:49] ..rak kaldırıp indirmeye başlar.
[05:20:01] [VC]{C8C8C8} Tebrikler tüm aşamaları başarıyla tamamladınız.
[05:20:01] [VC]{C8C8C8} Yetenek durumunuzu görüntülemek için (/yetenek) | Toplam kazanılan EXP: 145
[05:21:25] Harry Hill (bağırır): Bırak siktiğimin dambıllarını
[05:21:28] Harry Hill (bağırır): Geldik
[05:21:40] [VC]{C8C8C8} Tebrikler tüm aşamaları başarıyla tamamladınız.
[05:21:40] [VC]{C8C8C8} Yetenek durumunuzu görüntülemek için (/yetenek) | Toplam kazanılan EXP: 139
[05:21:41] Harry Hill: Tipe bak, hahahaha.
[05:21:48] Blake Anderson (bağırır): Kime diyoruz.

[05:21:48] * Gavin Harris ağırlıkları yere yavaşça bırakır. Harry'e bakar.
[05:22:08] * Valeska Essantial ağırlıkları yere bırakır.
[05:22:08] Gavin Harris: Siz iki andaval. Buradan siktir olup gidiyorsunuz, hemde hemen!
[05:22:15] Gavin Harris: Capish?
[05:22:23] Harry Hill: Az önce gel felan diyodun n'oldu?
[05:22:26] Harry Hill: Geldim.
[05:22:37] * Valeska Essantial şahısların beline bakınır.
[05:22:42] Gavin Harris: Tamam, sen gel benimle ringe. Sadece seninle dövüşeceğim. Sonra isterse yanındaki andavalında suratın dağıtabilirim.
[05:22:43] * Kabarıklık gördümü? (( Valeska Essantial ))
[05:22:47] * Olumsuz. (( Harry Hill ))
[05:22:55] * Olumsuz. (( Blake Anderson ))
[05:22:58] Harry Hill: Ring nerede?

Yukarıda da gördüğünüz üzere Harry karakteri ile güvenli bölge içerisinde ringe çıkacaktık. Yani ikimiz arasında anlaşmalı bir kavga rolü olacaktı. Bu kavganın öncesinde başımız ağrımasın diye Harry'nin arkadaşı Blake karakterini PM üzerinden uyardım, "Anlaşmalı rolde eğer ringe girip saldırırsan sana şikayet açacağım." diye. Bunun üzerine Blake'in bana attığı PM gerçekten komik ötesi. Bana attığı PM aynen şu, "IC Olarak kurnazlık veya çakallık yapabilirim.". Tabii bunu görünce kendisini uyardım bunu yapmaması için.

Daha sonrasında Harry ile güvenli bölgede anlaşmalı olarak yapacağımız kavga için sahilin GYM'in içerisindeki ringe girdik. Birisine kavgayı başlatmak için saymasını söyledim. O sırada Harry karakteri bıçağını çıkararak saplamaya çalıştı. Birincisi burası güvenli bölge, bu bölgede bu rolü yapamazsın. İkincisi seninle anlaşmalı olarak dövüşüyoruz, arkadaşını da uyarıyorum herhangi bir yanlış hareket yapmaması için buna rağmen güvenli bölgede anlaşmalı ring dövüşünde bıçak çıkartıyorsun. Üçüncüsü emote'unda her şeyi baştan sona yazmışsın saplamaya kadar, karşı tarafa kendisini savunması için veya bıçağı savurmak için bir hak tanımamışsın. Emote'un direk şöyle, "sağ elini cebine atarak sustalı bıçağını çıkarır, Gavin'in karnına koşarak saplar." Ki bıçağını bana bir kere bile savuramadın, bıçağı çıkardığın gibi seni tekmeleyerek yere düşürdüm ve bir daha kaldırmadım. Hasar kaydı loglarına bakılabilir, hit bile yemedim. Ki bunlar bir kenara güvenli bölgede anlaşmalı ring dövüşü yaparken bıçak çıkarmak neyin nesi yani? O zaman ben de gidip bıçak alayım, güvenli bölgede birini dövüşe davet edeyim, dayak yiyeceğimi anladığımda bıçağımı çekip adama takayım. Var mı böyle bi rol?

Bunların yanı sıra arkadaşın Blake bana PM üzerinden hakaret etti. Onunda kanıtını aşağıya bırakıyorum. Blake karakterinin bana yapmış olduğu bu hakaretten ötürü cezalandırılmasını istiyorum. Ceza türü yöneticilerin insiyatifine kalmış durumda. İster a-jail atarlar, ister sözlü uyarırlar. Onların bileceği iş.

Bu savunmamda yazdığım her şeyin şahitliğini yapacak bir oyuncu var. Kendisi Valeska ve şahit olmayı kabul etti. Burada paylaştığım log kayıtlarının kontrolü yapılabilir. Attığım logların üzerinde herhangi bir değiştirme veya oynama söz konusuysa yasaklanmayı kabul ediyorum. Teşekkürler.
« Son Düzenleme: 29.03.2020 06:25 want my fist? »

#2 - 29.03.2020 06:18
Ayrıca forum kullancıı adım @WantedAmaYenenYok değil, "want my fist?". Yanlış kişiyi etiketlemişsin. Ayrıca bu şikayeti bu bölüme değil, bu bölüme, uygun başlık ile açman gerekiyordu. Neyse, yöneticiler konuyu taşır ilgili kategoriye.

#3 - 29.03.2020 06:33
Savunmaya şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 29.03.2020 06:35
Birincisi öyle bir emote yok, iç ses şeyleri emote ile belirtemezsin demişsin, güldüm :D Biçok platformda oynamış bir oyuncu olarak seninle rol bilgimi her şekilde karşılaştırabilirim bundan şüphen olmasın, roldeki kıza sürtük dedim diye [05:12:58] Gavin Harris (bağırır): DOĞRU KONUŞ OROPSU ÇOCUĞU. Madem güvenli bölge güvenli bölge diyeceksin savunmanda, Güvenli bölgende bağırarak insanların içinde küfür, hakarette edemiyoruz. Bunu hatta bi arkadaşımız seni rol esnasında /b kanalından uyardı. Bölge güvenliyse orda anlaşmalı kavga rolü (illegal) bile olmaz, farkındaysan ben sana nerde kavga edeceğimizi seçmeni söylemiştim ve sen güvenli bölge diye sığındığın yere gittin, böyle birşey yok. Güvenli bölgede olaylar ateşlendiyse ve orada kavga çıktıysa (illegal rol) ben sana bıçakta çekebilirim, silahta çekip sıkabilirim. *Amerika'da kavganın suçu hapistir, o yüzden kavga illegal role giriyor.* Bıçak çekip saldırıyor varmı böyle bir rol? demişsin, neden, niye, niçin olmasın? Kendi rol yaptığın kişiyide şahit olarak eklemişsin, beni savunacak hali yok. Kendini haklı göstermek için olayları fazlasıyla dolandırmışsın, keşke İsa'nın doğumundan başlasaydın, uzun uzun yazarak kendini haklı göstermek için göz boyamaya gerek yok. Yaptığın kural ihlali belli. Bıçak yiyosun fakat hiçbirşey yokmuş gibi sağ tık + F spamlıyosun.

#5 - 29.03.2020 06:54
Birincisi öyle bir emote yok, iç ses şeyleri emote ile belirtemezsin demişsin, güldüm :D Biçok platformda oynamış bir oyuncu olarak seninle rol bilgimi her şekilde karşılaştırabilirim bundan şüphen olmasın, roldeki kıza sürtük dedim diye [05:12:58] Gavin Harris (bağırır): DOĞRU KONUŞ OROPSU ÇOCUĞU. Madem güvenli bölge güvenli bölge diyeceksin savunmanda, Güvenli bölgende bağırarak insanların içinde küfür, hakarette edemiyoruz. Bunu hatta bi arkadaşımız seni rol esnasında /b kanalından uyardı. Bölge güvenliyse orda anlaşmalı kavga rolü (illegal) bile olmaz, farkındaysan ben sana nerde kavga edeceğimizi seçmeni söylemiştim ve sen güvenli bölge diye sığındığın yere gittin, böyle birşey yok. Güvenli bölgede olaylar ateşlendiyse ve orada kavga çıktıysa (illegal rol) ben sana bıçakta çekebilirim, silahta çekip sıkabilirim. *Amerika'da kavganın suçu hapistir, o yüzden kavga illegal role giriyor.* Bıçak çekip saldırıyor varmı böyle bir rol? demişsin, neden, niye, niçin olmasın? Kendi rol yaptığın kişiyide şahit olarak eklemişsin, beni savunacak hali yok. Kendini haklı göstermek için olayları fazlasıyla dolandırmışsın, keşke İsa'nın doğumundan başlasaydın, uzun uzun yazarak kendini haklı göstermek için göz boyamaya gerek yok. Yaptığın kural ihlali belli. Bıçak yiyosun fakat hiçbirşey yokmuş gibi sağ tık + F spamlıyosun.

Gerçekten beni güldürüyorsun. İç sesini emote olarak yazıyorsun ve bunu burada savunuyorsun. Savunacak bir şeyinin olmadığından mı yoksa gerçekten böyle düşündüğün için mi yazdın o ilk cümleni, gerçekten merak ediyorum? Kıza küfür ettin diye sana ettiğim küfür fazla görmüşsün, bi de "kıza sürtük dedim diye" eklemişsin. Gerçekten dalga geçiyor olmalısın, samimi olduğum bir kıza sürtük diyorsun ve bunu basitleştirerek örneklendiriyorsun. Kusura bakma ama böyle kendini haklı çıkaramazsın.

Güvenli bölgede anlaşmalı kavga rolü olmaz demişsin, daha dün sahil partisinde anlaşmalı kavga yaptık ve rolü bizzat yönetici izledi. İki tarafta onay verirse güvenli bölgede anlaşmalı olarak kavga edebilirler. Ayrıca ben güvenli bölge diye oraya sığınmadım, mahalle kavgası gibi olmasın diye seni ringe çağırdım ve sende kabul ettin dövüşmeyi. Bak üzerini çizerek yazdım, dövüşmeyi kabul ettin, bıçakla saldırmayı değil.

Her şeyi geçtim bu anlaşmalı ring kavgası rolünde bıçak çekip bir de bunu savunmaya yelteniyorsun, gerçekten benim açımdan çok gülünç bir durum. Savunmama şahit olarak eklediğim kişiye de laf yapmışsın, "senin arkadaşın" diye. Rol gerçekleştiği esnada kendisi oradaydı. Sende kendi arkadaşın Blake'i şahit olarak ekleyebilirdin, bunda hiçbir sorun yok benim açımdan. Senin gibi, "senin arkadaşın onu şahit yazmışsın" demem, merak etme. Ayrıca kendimi haklı göstermek için uzun uzun yazmadım, şikayeti öyle bir açmışsın ki, daha güvenli bölge olduğunu bile yazmamışsın. Dİrek "bıçak çektim bana sağ tık + f  yaparak dövdü" yazmışsın. Yani ben yönetici olsam, bu şikayetten hiçbir şey anlamam açıkçası. Şikayeti kendi lehine çevirmek için asıl sen kısa kesmişsin. Ben olanı anlattım. Zaten rolün başı hatalı, bize sesleniyorsun, seni duymuyoruz diye içinden küfür etme emote'u veriyorsun, her ne kadar hatalı bir emote olsa da. Yani saçmalık bu, ne gerek var bu emote'u verip ortamı hiçbir şey yokken germeye? Gördüğün üzere muhabbet ediyoruz, chatlog'da senin yazını gözümüzden kaçırmış olabiliriz.

Ya hadi bunları da geçiyorum, benim yaptığım savunmanın 10'da 5'ine bile cevap vermemişsin. Sadece işine gelen yerlere cevap vermişsin. Senin orada o bıçağı çekmen başlı başına bir hata, hadi bunu görmemezlikten geleyim. Direk bıçağı saplama emote'u vererek benim rol hakkımı gasp ediyorsun. Senin bıçak çektiğin sırada aramızda iki metre mesafe bile yoktu, sen elini beline attığın sırada karakterim bunu farkederek üzerine çullanabilir veya hemen engelleyebilir, en iyi ihtimal kaçabilir. Fakat sen emote'unda bıçağı çıkarmakla başlayıp saplamakla bitirmişsin. Eee kardeşim, benim rol hakkım nerede? Bana engelleme hakkı bile tanımamışsın. Ki bıçağı çıkarır çıkarmaz böğrüne tekmeyi yiyorsun, attığın ekran görüntüsünde de görüyorsun. Karakterimin kas seviyesi yüksek, yani böğrüne yediğin o tekmeyle yere düştün ve daha kalkamadın. Bana bıçağı savuramadın bile.

Zaten bunları yazmam bile yanlış çünkü senin orada o bıçağı o rolde çıkarman hatalı bir hareket. Başlı başına hatalı. Zaten siz anlaşmalı rolde cinlik yapmayı kafaya koymuşsuuz, bu arkadaşının, "IC olarak kurnazlık yapabilirim" demesinden belli. Yaptığın rol yanlış, hala kendini savunmana gerçekten şaşırıyorum. Çok ciddi bir söz hakkı tarafıma geçmediği sürece(büyük ithamda bulunmadığın sürece) sana daha cevap vermeyeceğim. Yöneticinin kararını bekleyeceğim. En sağlıklısı bu diye düşünüyorum, çünkü yanlış bildiğin şeyleri bile yüzde yüz doğruymuşcasına kabataslak savunuyorsun. "kendini haklı çıkarmak için isa'nın doğumundan başlatmışsın" demenden belli zaten. Neyse, dediğim gibi, yönetici kararını beklemek en sağlıklısı olacaktır. İyi sabahlar diliyorum sana.

#6 - 29.03.2020 07:09
Sorunda orda, güvenli bölgede kavga rolü oldu diye sadece kavga olacak diye birşey yok. Tüfek geldi mertlik bitti kafasındasın sen, bu hayatta herkes maalesef öyle düşünmüyor.  Seni rolsel olarak tuzağa çekmek istedim dövüşmeyi kabul ederek ve ateşli silah v.s'de kullanmadım. İçimden ettiğim küfür emotesini görüp rolsel duymamanıza rağmen deli heralde, rahatsız gibi diyerek yaptığınız MG'leri saymıyorum bile. 10 da 5 ine bile cevap vermemiş demişsin, boş yapıyosun. Hepsine tek tek yanıt vermek için vaktim olmayabilir, zaten yanıt verecek birşeyde yok. Bide diyosun "Benim rol hakkım nerede?" E benimki nerede, benimki nerede? Roleplay'de kimsenin karakteri John Wick değil, Yamaç Koçovalı değil, Hitman ya da Ip Man değil, yenildiğiniz zamanlarda olacak ve bunları kabullenmek zorundasınız. Senin orda acı çekmen ya da duraksaman yerine tak tak tak tekrar diyorum sağ click + F yapıyosun, bu yanlış  birşey. Bana bıçağı savuramadın konusuna gelirsekde bıçakla sadece tek defa click attım, Noob DM yaparak bayıltacak değildim. Saplama emotesini vererek bir defa sapladım "BİR". Zaten daha da cevap verme, yaptığın kural ihlalinden ötürü cezanı almamak için boş boş şeyler yazmışsın. Daha fazla ileti kasmaya gerek yok, yetkili bakana kadar konu kilit.

#7 - 29.03.2020 17:25
Selam tekrardan,
Savunma yapmamam için konuyu kilitledin dün, bu sebeple dün sana savunma yapamadım fakat bu durumu yöneticilere bildirdim. Bir kere senin konuyu kilitleme gibi bir yetkin yok. Bir şikayet açıyorsan eğer(ki şikayeti kendi lehine çok kısa anlattıysan) karşı tarafında savunma hakkının olduğunu bileceksin. Böyle bir haksızlık yapmayacaksın, buna yetkin yok.

Kendisinin, ben savunma yapmayayım diye kendisi savunma yapıp akabinde hemen konuyu kilitlediğinin kanıtı:
https://www.upload.ee/image/11362869/Ads_z.png

Bunun yanı sıra bir de dalga geçer gibi oyundan PM atmış bana, "konuyu kilitledim çünkü ceza yememk için ellem güllem ediyorsun". Ya sana bunu yazma hakkını kim veriyor, sen kendini ne zannediyorsun? Yönetici değilsin, support bile değilsin. Nasıl bu hakkı kendinde görürsün? Ceza yememek için ellem güllem ediyormuşum, buna haklı olduğum için kendimi savunuyorum diyelim. Çünkü haksız olduğunu biliyorsun ve sırf kendini doğru düzgün savunamadığın ve haksız çıkacağın için konuyu kilitliyorsun ki savunma yapamayayım. Şikayet ile ilgilenen yöneticiden özel ricamdır, bu arkadaşın bu hareketinden dolayı ceza almasını istiyorum.

Kendisinin oyun içerisinden bana dalga geçer gibi yazdığı yazının kanıtı:
https://www.upload.ee/image/11362901/sa-mp-154.png

Hayır işin komik yanı bana diyor ki, "söyleyecek bir şeyin varsa sesli konuşalım". Eee söyleyecek şeyimi burada söyleyeyim, hem savunma olarak geçer. Kendisi konuyu kilitledi ve özelden sesli olarak konuşmak istedi. Çünkü en son savunmayı kendisi yazdı ve kilitledi. Yöneticiler o konuyu kilitlenmiş ve son savunmayı bu arkadaş yapmış olarak görecekti ama biz özelden kimsenin görmeyeceği bir şekilde sesli konuşacaktık. Var mı paşam başka bir isteğin? Kendini çok uyanık sanıyorsun, hiç uyanık değilsin haberin olsun.

Sorunda orda, güvenli bölgede kavga rolü oldu diye sadece kavga olacak diye birşey yok. Tüfek geldi mertlik bitti kafasındasın sen, bu hayatta herkes maalesef öyle düşünmüyor.  Seni rolsel olarak tuzağa çekmek istedim dövüşmeyi kabul ederek ve ateşli silah v.s'de kullanmadım. İçimden ettiğim küfür emotesini görüp rolsel duymamanıza rağmen deli heralde, rahatsız gibi diyerek yaptığınız MG'leri saymıyorum bile. 10 da 5 ine bile cevap vermemiş demişsin, boş yapıyosun. Hepsine tek tek yanıt vermek için vaktim olmayabilir, zaten yanıt verecek birşeyde yok. Bide diyosun "Benim rol hakkım nerede?" E benimki nerede, benimki nerede? Roleplay'de kimsenin karakteri John Wick değil, Yamaç Koçovalı değil, Hitman ya da Ip Man değil, yenildiğiniz zamanlarda olacak ve bunları kabullenmek zorundasınız. Senin orda acı çekmen ya da duraksaman yerine tak tak tak tekrar diyorum sağ click + F yapıyosun, bu yanlış  birşey. Bana bıçağı savuramadın konusuna gelirsekde bıçakla sadece tek defa click attım, Noob DM yaparak bayıltacak değildim. Saplama emotesini vererek bir defa sapladım "BİR". Zaten daha da cevap verme, yaptığın kural ihlalinden ötürü cezanı almamak için boş boş şeyler yazmışsın. Daha fazla ileti kasmaya gerek yok, yetkili bakana kadar konu kilit.

Şimdi gelelim burada yazılan şeylere. "Güvenli bölgede kavga rolü oluyor diye sadece kavga olacak diye bir şey yok" demişsin. Ben sana anlatamıyorum ya da sen bilerek anlamıyorsun galiba. Orası güvenli bölge ve seninle sadece dövüşmek için anlaşmalı ringe çıktık. Bak bu sefer altını çizmedim, artık anlarsın diye düşünüyorum. Güvenli bölgedesin ve anlaşmalı ring kavgası rolüne giriyorsun benimle ve bana bıçak çekiyorsun o rolde. Yine de rolü o sırada bölmedim ve rolüme devam ettim. Yani anlayamadığın şiey, güvenli bölgede sana anlaşmalı ring dövüşü yapıyoruz seninle, sen güvenli bölgede bıçak çekip takıyorsun bana. Daha iyi anlaman için "güvenli bölge" yazısını çok kullandım.

Diğer dediğin şey ise, "içimden küfür ettim ama siz duymadığınız halde bana şizofren dediniz" demişsin. Buna gerçekten gülerim. Ki içinden konuşmanı emote ile vermen büyük hata. Bunu anlaman için sana tekrar tekrar yazıyorum, zaten ilgili yönetici de bunun bilgisini sana verecektir diye tahmin ediyorum. Biz orada sen içinden küfür ettin diye sana şizofren demedik, biz Valeska ile konuştuğumuz sırada sen geldin ve bize seslendin, seni duymadık. Sen bir daha seslendin ve birkaç saniye sonra sana döndüm ve "Sendeyim?" diye cevap verdim. Sen karakterinle iki saat bize bakıp bize seslendikten sonra sana döndüğümüzde hiçbir şey demeden gittiğin için sana şizofren dedik. Yani içinden küfür etme emote'undan dolayı değil. Yani ortada MG yok, ki bunun MG ihlaliyle alakası bile yok. Bence roleplay kurallarını baştan bir gözden geçirmelisin.

Savunmamın 10'da 5'ine cevap vermişsin dedim, buna karşılık bana, "boş yapıyorsun çünkü" demişsin. Birincisi ağzını topla ve düzgün konuş, karşında arkadaşın veya samimi olduğun birisi yok. Böyle hakaretlerde bulunamazsın. Ki dediğim de doğru, yaptığım savunmanın 10'da 5'ine bile cevap yazamamışsın. Boş yaptığımdan değil, bir savunmanın olmamasından kaynaklanıyor bu.

Rol hakkı mevzusunda yazdıktan tamamen saçmalıktan ibaret, sabah sabah nasıl bu kadar saçmalayabildin gerçekten hayretler içerisinde kaldım. "benim rol hakkım nerrede benim ki nerede" diye yazmışsın. Zaten sen bıçağını çekerek rol hakkını elde ediyorsun, devamında saplaman için zamanın var, gelip saplayabilirdin. Saçma saçma "oyunda kaybetmeyi de bilmelisin" yazmışsın, alakasız bir yorum olmuş. O zaman ben gidip Jackie Valachi'nin ( @Manifesto ) yanına, bir tartışma çıkarayım, adam tam kavgaya tutuşacağı sırada, "sağ elini cebine atar, çakısını çeker. Jackie'nin karnına saplar" bunu yazayım. Hooop Jackie pert, kazanan benim. Ya böyle bir mantık var mı Allah aşkına? Sen bıçağı çekmeyle başlayıp saplamayla bitirmişsin emote'unu. Benimde orada bi karşı koyma hakkım var. Ki aramızda iki metre mesafe dahi yok, sen elini beline attığın an o kavga sırasında, benim karakterim sana bodoslama girişebilir. Karakterimin iki gözü de görüyor çok şükür. Zaten öyle de yaptı, böğrüne tekmeyi indirdi.

Ayrıca saçma sapan "sağ tık+f ile tak tak tak vuruyorsun" diyorsun. Kardeşim ne yapayım, dövüşürken, "aaa dur biraz bekleyeyim sonra vururum" mu diyeyim? Yani burada sitem ettiğin şey çok saçma, aşırı saçma. Hani sana durduk yere vursam yine haklısın diyeceğim, bana bıçak çekiyorsun, bana vuramadan böğrüne tekmeyi yiyorsun(ki bana emote hakkı veya kendimi savunma hakkı vermeden). Yani boşu boşuna "sağ tık+f tak tak tak" yazmaya gerek yok. Bunu güzelce anlatabildiğimi düşünüyorum. Eğer anlamadıysan, ana sınıfı çocuğuna anlatır gibi de anlatabilirim. Sorun yok.

Bunun dışıında, "bıçakla bir click attım" demişsin, yani bana vurduğunu söylemişsin. Bu tamamen yalan, sen bıçağı çıkardığın gibi böğrüne tekmeyi yiyip yere düştün ve daha kalkamadın yerden. Yani bana bıçak savuramadın, bıçak bana değmedi bile. Savunmada haklı çıkmak için böyle boş yalanlara hiç gerek yok, tamamen yalan ve bunu da güzelce kanıtlayabilirim. Seninle ring dövüşüne girmeden önce aldığım ekran görüntüsü ve seni dövdükten sonra aldığım ekran görüntüsü var. İki görüntüde de HP barı görünüyor ve ikisinde de aynı. Hiç oynamadı. Yani bu dediğin "bir click attım" yazısı tamamen yalan. Hiç gerek yok böyle yalanlara.

(HP barına dikkat edin iki ekran görüntüsünde de)
Dövüşe girmeden önceki ekran görüntüsü: https://www.upload.ee/image/11363041/sa-mp-147.png
Dövüş bittikten sonraki ekran görüntüsü: https://www.upload.ee/image/11363040/sa-mp-150.png

Savunmamın gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Sen hala aynı şeyleri söylüyorsun, yok "güvenli bölgede kavgada bıçak çıkarırım" , "kavga illegal bir rol bıçak saplarım" vb. Yani yaptığın savunma değişmiyor hiç. Bana büyük bir ithamda bulunmadığın sürece sana yanıt vermeyeceğim demiştim, hem MG diye saçma bir yalan uydurmuşsun hem de "bıçakla bir click attım" diye bir yalan uydurmuşsun. Bu yüzden tekrardan konuya savunma yazma gereği duydum, tabii konuyu kilitlemiştin dün. Ben yöneticiye yazdıktan sonra konunun kildiini açmışsın veya kilitlediğini ilettiğim yönetici açtı konunun kilidini bilmiyorum.

Seni de gayet iyi anlıyorum, orada bıçak ile beni yere düşüremedin diye içinde bir burukluk oluşmuş. Bunu belli ediyorsun. Kine dönüşmesin bu, hiç gerek yok. Böylesine basit bir oyun için kin tutmak veya sinirlenmek mental yorgunluktan başka hiçbir şey yapmaz. Ben senden ve arkadaşın Blake'den şikayetçiyim ama. Senden şikayetçi olmamın sebebi, bu sabah savunma yapmayayım diye konuyu kilitlediğin için. Blake'de bana PM üzerinden hakaret ettiği için. Savunmam bu kadardı, yine bana karşı büyük bir ithamda bulunmazsan bu konuya daha yorum yapmayacağım.
Sevgilerle.
« Son Düzenleme: 29.03.2020 18:02 want my fist? »

#8 - 29.03.2020 19:43
boş