Selam tekrardan,
Savunma yapmamam için konuyu kilitledin dün, bu sebeple dün sana savunma yapamadım fakat bu durumu yöneticilere bildirdim. Bir kere senin konuyu kilitleme gibi bir yetkin yok. Bir şikayet açıyorsan eğer
(ki şikayeti kendi lehine çok kısa anlattıysan) karşı tarafında savunma hakkının olduğunu bileceksin. Böyle bir haksızlık yapmayacaksın, buna yetkin yok.
Kendisinin, ben savunma yapmayayım diye kendisi savunma yapıp akabinde hemen konuyu kilitlediğinin kanıtı:
https://www.upload.ee/image/11362869/Ads_z.pngBunun yanı sıra bir de dalga geçer gibi oyundan PM atmış bana, "konuyu kilitledim çünkü ceza yememk için ellem güllem ediyorsun". Ya sana bunu yazma hakkını kim veriyor, sen kendini ne zannediyorsun? Yönetici değilsin, support bile değilsin. Nasıl bu hakkı kendinde görürsün? Ceza yememek için ellem güllem ediyormuşum, buna haklı olduğum için kendimi savunuyorum diyelim. Çünkü haksız olduğunu biliyorsun ve sırf kendini doğru düzgün savunamadığın ve haksız çıkacağın için konuyu kilitliyorsun ki savunma yapamayayım. Şikayet ile ilgilenen yöneticiden özel ricamdır, bu arkadaşın bu hareketinden dolayı ceza almasını istiyorum.
Kendisinin oyun içerisinden bana dalga geçer gibi yazdığı yazının kanıtı:
https://www.upload.ee/image/11362901/sa-mp-154.pngHayır işin komik yanı bana diyor ki, "söyleyecek bir şeyin varsa sesli konuşalım". Eee söyleyecek şeyimi burada söyleyeyim, hem savunma olarak geçer. Kendisi konuyu kilitledi ve özelden sesli olarak konuşmak istedi. Çünkü en son savunmayı kendisi yazdı ve kilitledi. Yöneticiler o konuyu kilitlenmiş ve son savunmayı bu arkadaş yapmış olarak görecekti ama biz özelden kimsenin görmeyeceği bir şekilde sesli konuşacaktık. Var mı paşam başka bir isteğin? Kendini çok uyanık sanıyorsun, hiç uyanık değilsin haberin olsun.
Sorunda orda, güvenli bölgede kavga rolü oldu diye sadece kavga olacak diye birşey yok. Tüfek geldi mertlik bitti kafasındasın sen, bu hayatta herkes maalesef öyle düşünmüyor. Seni rolsel olarak tuzağa çekmek istedim dövüşmeyi kabul ederek ve ateşli silah v.s'de kullanmadım. İçimden ettiğim küfür emotesini görüp rolsel duymamanıza rağmen deli heralde, rahatsız gibi diyerek yaptığınız MG'leri saymıyorum bile. 10 da 5 ine bile cevap vermemiş demişsin, boş yapıyosun. Hepsine tek tek yanıt vermek için vaktim olmayabilir, zaten yanıt verecek birşeyde yok. Bide diyosun "Benim rol hakkım nerede?" E benimki nerede, benimki nerede? Roleplay'de kimsenin karakteri John Wick değil, Yamaç Koçovalı değil, Hitman ya da Ip Man değil, yenildiğiniz zamanlarda olacak ve bunları kabullenmek zorundasınız. Senin orda acı çekmen ya da duraksaman yerine tak tak tak tekrar diyorum sağ click + F yapıyosun, bu yanlış birşey. Bana bıçağı savuramadın konusuna gelirsekde bıçakla sadece tek defa click attım, Noob DM yaparak bayıltacak değildim. Saplama emotesini vererek bir defa sapladım "BİR". Zaten daha da cevap verme, yaptığın kural ihlalinden ötürü cezanı almamak için boş boş şeyler yazmışsın. Daha fazla ileti kasmaya gerek yok, yetkili bakana kadar konu kilit.
Şimdi gelelim burada yazılan şeylere. "Güvenli bölgede kavga rolü oluyor diye sadece kavga olacak diye bir şey yok" demişsin. Ben sana anlatamıyorum ya da sen bilerek anlamıyorsun galiba. Orası güvenli bölge ve seninle sadece dövüşmek için anlaşmalı ringe çıktık. Bak bu sefer altını çizmedim, artık anlarsın diye düşünüyorum. Güvenli bölgedesin ve anlaşmalı ring kavgası rolüne giriyorsun benimle ve bana bıçak çekiyorsun o rolde. Yine de rolü o sırada bölmedim ve rolüme devam ettim. Yani anlayamadığın şiey, güvenli bölgede sana anlaşmalı ring dövüşü yapıyoruz seninle, sen güvenli bölgede bıçak çekip takıyorsun bana. Daha iyi anlaman için "güvenli bölge" yazısını çok kullandım.
Diğer dediğin şey ise, "içimden küfür ettim ama siz duymadığınız halde bana şizofren dediniz" demişsin. Buna gerçekten gülerim. Ki içinden konuşmanı emote ile vermen büyük hata. Bunu anlaman için sana tekrar tekrar yazıyorum, zaten ilgili yönetici de bunun bilgisini sana verecektir diye tahmin ediyorum. Biz orada sen içinden küfür ettin diye sana şizofren demedik, biz Valeska ile konuştuğumuz sırada sen geldin ve bize seslendin, seni duymadık. Sen bir daha seslendin ve birkaç saniye sonra sana döndüm ve "Sendeyim?" diye cevap verdim. Sen karakterinle iki saat bize bakıp bize seslendikten sonra sana döndüğümüzde hiçbir şey demeden gittiğin için sana şizofren dedik. Yani içinden küfür etme emote'undan dolayı değil. Yani ortada MG yok, ki bunun MG ihlaliyle alakası bile yok. Bence roleplay kurallarını baştan bir gözden geçirmelisin.
Savunmamın 10'da 5'ine cevap vermişsin dedim, buna karşılık bana, "boş yapıyorsun çünkü" demişsin. Birincisi ağzını topla ve düzgün konuş, karşında arkadaşın veya samimi olduğun birisi yok. Böyle hakaretlerde bulunamazsın. Ki dediğim de doğru, yaptığım savunmanın 10'da 5'ine bile cevap yazamamışsın. Boş yaptığımdan değil, bir savunmanın olmamasından kaynaklanıyor bu.
Rol hakkı mevzusunda yazdıktan tamamen saçmalıktan ibaret, sabah sabah nasıl bu kadar saçmalayabildin gerçekten hayretler içerisinde kaldım. "benim rol hakkım nerrede benim ki nerede" diye yazmışsın. Zaten sen bıçağını çekerek rol hakkını elde ediyorsun, devamında saplaman için zamanın var, gelip saplayabilirdin. Saçma saçma "oyunda kaybetmeyi de bilmelisin" yazmışsın, alakasız bir yorum olmuş. O zaman ben gidip Jackie Valachi'nin (
@Manifesto ) yanına, bir tartışma çıkarayım, adam tam kavgaya tutuşacağı sırada, "sağ elini cebine atar, çakısını çeker. Jackie'nin karnına saplar" bunu yazayım. Hooop Jackie pert, kazanan benim. Ya böyle bir mantık var mı Allah aşkına? Sen bıçağı çekmeyle başlayıp saplamayla bitirmişsin emote'unu. Benimde orada bi karşı koyma hakkım var. Ki aramızda iki metre mesafe dahi yok, sen elini beline attığın an o kavga sırasında, benim karakterim sana bodoslama girişebilir. Karakterimin iki gözü de görüyor çok şükür. Zaten öyle de yaptı, böğrüne tekmeyi indirdi.
Ayrıca saçma sapan "sağ tık+f ile tak tak tak vuruyorsun" diyorsun. Kardeşim ne yapayım, dövüşürken, "aaa dur biraz bekleyeyim sonra vururum" mu diyeyim? Yani burada sitem ettiğin şey çok saçma, aşırı saçma. Hani sana durduk yere vursam yine haklısın diyeceğim, bana bıçak çekiyorsun, bana vuramadan böğrüne tekmeyi yiyorsun
(ki bana emote hakkı veya kendimi savunma hakkı vermeden). Yani boşu boşuna "sağ tık+f tak tak tak" yazmaya gerek yok. Bunu güzelce anlatabildiğimi düşünüyorum. Eğer anlamadıysan, ana sınıfı çocuğuna anlatır gibi de anlatabilirim. Sorun yok.
Bunun dışıında, "bıçakla bir click attım" demişsin, yani bana vurduğunu söylemişsin. Bu tamamen yalan, sen bıçağı çıkardığın gibi böğrüne tekmeyi yiyip yere düştün ve daha kalkamadın yerden. Yani bana bıçak savuramadın, bıçak bana değmedi bile. Savunmada haklı çıkmak için böyle boş yalanlara hiç gerek yok, tamamen yalan ve bunu da güzelce kanıtlayabilirim. Seninle ring dövüşüne girmeden önce aldığım ekran görüntüsü ve seni dövdükten sonra aldığım ekran görüntüsü var. İki görüntüde de HP barı görünüyor ve ikisinde de aynı. Hiç oynamadı. Yani bu dediğin "bir click attım" yazısı tamamen yalan. Hiç gerek yok böyle yalanlara.
(HP barına dikkat edin iki ekran görüntüsünde de)Dövüşe girmeden önceki ekran görüntüsü:
https://www.upload.ee/image/11363041/sa-mp-147.pngDövüş bittikten sonraki ekran görüntüsü:
https://www.upload.ee/image/11363040/sa-mp-150.png
Savunmamın gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Sen hala aynı şeyleri söylüyorsun, yok "güvenli bölgede kavgada bıçak çıkarırım" , "kavga illegal bir rol bıçak saplarım" vb. Yani yaptığın savunma değişmiyor hiç. Bana büyük bir ithamda bulunmadığın sürece sana yanıt vermeyeceğim demiştim, hem MG diye saçma bir yalan uydurmuşsun hem de "bıçakla bir click attım" diye bir yalan uydurmuşsun. Bu yüzden tekrardan konuya savunma yazma gereği duydum, tabii konuyu kilitlemiştin dün. Ben yöneticiye yazdıktan sonra konunun kildiini açmışsın veya kilitlediğini ilettiğim yönetici açtı konunun kilidini bilmiyorum.
Seni de gayet iyi anlıyorum, orada bıçak ile beni yere düşüremedin diye içinde bir burukluk oluşmuş. Bunu belli ediyorsun. Kine dönüşmesin bu, hiç gerek yok. Böylesine basit bir oyun için kin tutmak veya sinirlenmek mental yorgunluktan başka hiçbir şey yapmaz. Ben senden ve arkadaşın Blake'den şikayetçiyim ama. Senden şikayetçi olmamın sebebi, bu sabah savunma yapmayayım diye konuyu kilitlediğin için. Blake'de bana PM üzerinden hakaret ettiği için. Savunmam bu kadardı, yine bana karşı büyük bir ithamda bulunmazsan bu konuya daha yorum yapmayacağım.
Sevgilerle.