Konu: [29.03.2020 - Russell_Mangona] Şikayet geri çekildi aramızda anlaştık  (Okunma sayısı 630 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.03.2020 13:04
Hatasını söylemekten bahsediyorsun da iki durumda da bir rol hatası yok. Boşu boşuna pm den rahatsızlık veriyorsun. IC de bunları dile getirebilirsin.
« Son Düzenleme: 29.03.2020 13:07 TTLas »

#11 - 29.03.2020 13:17
Şahitliğimi onaylıyorum discord üzerinden pc m kastığı için yayın açtı arkada ne bir program veya herhangi birşey yoktu.

#12 - 29.03.2020 13:35
Şahitliğimi Onaylıyorum!!!

#13 - 29.03.2020 13:42
Şahitliğimi onaylıyorum, aynı şekilde pm'den arkadaşımı bu olaydan 8 9 saat önce rahatsız etti, arkadaş kendini yetkili zannediyor sanırım, hatalı gördüğü kişilere pm'den yazarak rahatsız ediyor.

Ha bu arada şunuda hatırlatayım kanka, ister yetkili ol ister olma, biri hata yaptığı halde o kişinin hata yaptığını söylemessen o kişi daha beterini yapar.

Bu sözü unutma.

Sana göre hata olabilir fakat oyun kurallarınca hata olmadığı için insanların rollerine karışamazsın!
Ayrıca hatalı olduğunu düşündüğün bir rol varsa şahıslara pm'den yazmak yerine şikayet açmalısın.
« Son Düzenleme: 29.03.2020 13:44 BayWick »

#14 - 29.03.2020 15:03
Hatasını söylemekten bahsediyorsun da iki durumda da bir rol hatası yok. Boşu boşuna pm den rahatsızlık veriyorsun. IC de bunları dile getirebilirsin.

Bunu IC'de OOC'de uyarabilirim, henüz daha aktif role bile girmedin o yüzden PM'den uyarıyorum eğer roldeysende PM'den rolde olduğunu belirtebilirdin ve IC o sıra yazamadım çünkü o sıra Fifa Mobile oynuyordum.

,
Şahitliğimi onaylıyorum, aynı şekilde pm'den arkadaşımı bu olaydan 8 9 saat önce rahatsız etti, arkadaş kendini yetkili zannediyor sanırım, hatalı gördüğü kişilere pm'den yazarak rahatsız ediyor.

Ha bu arada şunuda hatırlatayım kanka, ister yetkili ol ister olma, biri hata yaptığı halde o kişinin hata yaptığını söylemessen o kişi daha beterini yapar.

Bu sözü unutma.

Sana göre hata olabilir fakat oyun kurallarınca hata olmadığı için insanların rollerine karışamazsın!
Ayrıca hatalı olduğunu düşündüğün bir rol varsa şahıslara pm'den yazmak yerine şikayet açmalısın.
Ben ispiyoncumuyumda ufacık birşeyde şikayet açacağım kardeşim?
İnsanların rollerine karışamazsın diyorsun herifler hatalı hatalı rol yapsınlar mı istiyorsun?
« Son Düzenleme: 29.03.2020 15:07 Barzini »

#15 - 29.03.2020 15:07

Bunu IC'de OOC'de uyarabilirim, henüz daha aktif role bile girmedin o yüzden PM'den uyarıyorum eğer roldeysende PM'den rolde olduğunu belirtebilirdin ve anlık hataydı IC o sıra yazamadım çünkü o sıra Fifa Mobile oynuyordum.

,

Bu sözü unutma.

İnsanların rollerine karışamazsın diyorsun herifler hatalı hatalı rol yapsınlar mı istiyorsun?

Ortada hatalı rol olduğu yok, eğer arabasına binmek istemiyorsan IC olarak söyleyebilirdin. Bunu OOC yansıtmanın anlamı yok.

#16 - 29.03.2020 15:08

Bunu IC'de OOC'de uyarabilirim, henüz daha aktif role bile girmedin o yüzden PM'den uyarıyorum eğer roldeysende PM'den rolde olduğunu belirtebilirdin ve anlık hataydı IC o sıra yazamadım çünkü o sıra Fifa Mobile oynuyordum.

,

Bu sözü unutma.

Ortada hatalı rol olduğu yok, eğer arabasına binmek istemiyorsan IC olarak söyleyebilirdin. Bunu OOC yansıtmanın anlamı yok.
Üst yere yazdığımı iyi oku.

#17 - 29.03.2020 15:51
Hala hatalı rol diyorsun, garip.

#18 - 29.03.2020 16:28
Hala hatalı rol diyorsun, garip.
Hatalı kardeşim hatalı.

#19 - 29.03.2020 16:30
Cadde üzerinde koşan bir adama yardım etmek hatalı bir rol olmadığını düşünüyorum.